Godnatt

Nu har jag ångest=) Proppade nyss i mig 4 st ostmacko, haha. Fy fy!
Skit på tv som alltid så har tvättat bort sminket och bäddat ner mig i sängen och tänkte se några avsnitt av barnen på luna. Sen sova så det kan bli fredag någon gång..Ska bli så jävla roligt!!

BIG KISS SANCHEEZ

STÄDNING

Hallå!

Nu är det så här att jag har vart duktig! Jag har nämligen städat mitt rum eller jaa hela lägenheten=)
Känner mig faktiskt lite stålt för jag hade egentligen ingen ork. Men tjejerna kommer ju imorgon så vad gör man inte för dom! Nu måste jag ta och laga mat. Har inte ätit något sen havregrynsgrötn imorse. Ingen bra diet det här att strunta i måltiderna. O i helgen kommer de ju säkert inte bli så nyttigt.
Nee men nu måste jag "laga" mat!
Puss och kram skumbanan


Elfsborg vs Djurgården

Kom nyss hem från matchen Elfsborg - Djurgården. Det var rent ut sagt SVIN kallt att sitta där på den där kalla läktaren i över 90 minuter. Hejade så klart  på Djurgården ikväll men inte faan vann dom för de..nee 1-0 till Elfsborg. Angelica var ju helt galen skrek och hade sig under hela matchen. Men det e ju de som gör en så speciell.

Hänt annars idag då...
Jo jag och Chesme tog en tripp på stan och då träffade vi på några tjejer..det tog inte många minuter innan en civilpolis tog tag i henne och hon åkte dit för snatteri. Haha stackarn men men sånt e livet!
Nej nu ska jag göra mig soppa och krypa ner i sängen=)
Puss på skinkan och hej!


Lediga dag

Hej hej. Kom nyss in från en lång promenix med Melissa. Jag fick jätte ont i öronen när jag  var ute..vet inte om det beror på kylan. Idag är jag i alla fall ledig från skolan så blir en riktig slappardag. Synd bara att det är massa skit på tv. Längtar tills jag ska flytta då ska jag skaffa en boxer. Nee nu tror jag at jag ska ta och laga mig lite mat. Puss puss


Jag vill ha fredag idag..

Heej bloggen!

Nu e jag glad, gissa varför?
Jo för fick nyss ett mail från M att hon har bokat biljetter så dom kommer på fredag. Ska bli så skönt att få min peak jacka. hahah nej då men att dom kommer. RAJ RAJ på fredag säger jag bara. Inte nog med det Sofiastumpan är supergullig och lånar ut sin mobil till mig. Tur att vänner finns!

Ses snart brudar...


uppe med tuppen

Godmorgon. Här ligger man inte och sover bort dagen. Nej jag var uppe med tubben och tog en 40 min promenad=) Nu sitter jag och äter min nyttiga frukost och nyttigare kan jag inte tänka mig...havregrynsgröt! De ni=)

Jag blir väldigt sur att rosabandet-galan är på 3an ikväll.. Har ju inte de. Ha en trevlig dag.puss o kram

Inköpslista

  • Isbergsallad
    Ruculasallad
    räkor
    ägg
    nutrillet
    russin
    apelsiner
    gräslök
    permesanost
    färska champinjoner
    paprika
    lök
    köttsoppa
    lax
    yoghurt
    minimjölk
    olja
    bananer m.m frukt
    parmaskinka
    ägg
    kräfter
    kyckling

Hm...typ dag 1:P

Jag kanske ska berätta att jag börjar om på dag 1 idag, Haha! Jag var ju så ledsen i lördags att jag gick till hemmakväll och hyrde film o inte köpte jag bara en stor godispåse utan även chips och hjärtan.
Men idag har jag i alla vart nyttig.

Frukost: fil och flingor
Mellanmål: banan
Lunch: sallad men en halv kaslerskiva
Mellanmål: yoghurt
Middag: Väktviktgarnas pasta med laxsås


Har lagt upp en meny för hela veckan, ser fram emot att äta frukost i alla fall och det kan jag nu med mitt nya schema.
Ska verkligen försöka hålla måltiderna den här veckan. Jag kommer inte klandra mig själv om ja äter nått onyttigt det viktiga är att jag äter riktig mat=) Åh snarte det two and a half men, Tjohoo! C yá

Monday

Hejsan!
Började 2  st nya kurser idag. Naturvetenskap och en nya kurs i matte. Naturvetenskapen verkade vekligen såå tråkig + att boken e på englska....Matten vi ska läsa är Linjär algebra o de e lika svårt som de låter. Men det e klart vi ska fixa den kusen. Långa dagar blir det i alla fall. Från 9 till 4 + att man måste gå till mattesupporten efter de.

 Var på stan idag och letade efter en mask tills på fredag men hittade ingen.. Tänkte om man skulle sy en själv istället.
På fredag blire förfest på skolan sen vidare till THS för att gå på haloweenfest sen vidare till swing.

Nu ska jag fortsätta kolla på doctors på 4:an. asbra=)
Måste ju läsa Kenzas blogg också. Hon är ju nere o träffar sin Teo=)
BIG KISS SANCHEEZ

Sittnings klädd

Så här såg i alla fall jag och stuie ut i fredags...hade jätte kul tills aa sancheez klantar sig:P

Söndag

Hej, vissa frågar mig varför jag skäms? Ja det var ju så här att jag tappade bort min mobil i fredags. Fråga mig inte hur jag lyckas men så e läget i alla fall. Det är jätte tråkigt.....undrar bara hur orolig min mamma är. Har ingen aning om hur jag ska få tag på henne..

Sen missade jag ju idol fredags men tittade på reprisen nyss och visst vare tråkigt att Lolo åkte ut men hon får nästan skylla sig själv. Man kan inte stå framför den svenska befolkningen och säga att man tycker att Abba är töntiga.

Måste få tag på en telefon nu. //.....

faaaaaan


Hur kan man vara så oansvarig att man låter någon sno mobilen efter 2 veckor??? Daaamp!
och tack alex för att du tog min mobil..nu har ja ingen...

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Det är inte varje gång man är så ivrig att skriva blogg att man börja skriva där man egentligen ska skriva blogg.se..hahahah men men ville bara berätta en jävligt rolig sak.
JAG HAR HITTAT MIN KAMERA LADDARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu jävlar blire kort i bloggen..kan ju börja med att fotta sittningen imorgon!! BIG KISS SANCHEEZ

Utväxt

Vi ska väl börja med att tack Chesme för att hon färgade mitt hår ikväll. Det var bara det att efter att ha färgat min utväxt och hon "HADE TAGIT PRECIS ÖVER ALLT" Och jag tvättade ur håret såg jag att hon missat hela min utväxt vid min sidbena. Fråga mig inte hur man lyckas..men aa..Nej sen gjorde vi lite slingor och det blev faktiskt ganska bra när allt var klart. Kan ju inte hoppas på för mycket när det var hennes första gång..hehe ja vissa hare inte lätt.

M messade mig idag och berättade att dom kommer hit den sista=) Fy fan vad kul det ska bli att träffa dom. Finns ingen jag saknar så mycket som dom. O min rumskompis Maida är supergullig och lånar ut sitt sovrum till dom! Kan ju tyvärr inte ligga 4 st i min 120 säng=)

Har redovsining imorgon och det ska bli sååå skönt att bli av med det. Hatar att arbete i grupp och att anpassa sig..men det är ju sånt man får lära sig....
Nu ska jag fortsätta kolla på mumien..BIG KISS SANCHEEZ!!!!

Grillade naanbröd med kyckling

Alla har väl sätt reklamen från hemköp och jag tycker verkligen att det här receptet verkar sååå gott!
Här har ni de i alla fall!
Frågon e ju om det nyttigt eller onyttig? Någon som vet....
Grillade naanbröd med kyckling
Grillade naanbröd med kyckling

Det här behöver du till 4 portioner:
1 förp Kronfågel kycklingfilé (300 g)
2 msk Svenskt Smör
1 röd paprika, strimlad
1/2 burk Hemköps majskorn (à 340 g)
1 påse Santa Maria Chicken Tikka Spicemix (35 g)
2 paket Santa Maria Naan Bread (à 260 g)
2 msk Bregott
1 påse Arla Köket riven Kvibille Svecia (150 g)

Så här gör du:
1. Finstrimla kycklingfiléerna på en egen skärbräda.
2. Hetta upp en panna med smör och stek strimlorna. Lägg i paprika och majs när kycklingen nästan är klar, rör om och ha i kryddblandningen. Ta av från värmen och låt svalna.
3. Smöra två naanbröd och fördela kyckling, paprika och majs på dem.
4. Lägg på ost, två naanbröd och grilla i bordsgrill eller stek i panna. Skiva bröden och servera.


DAG 3

Jag är helt slut.....hållt ågång sen 9 imorse och kom precis hem från skolan. Är ännu inte klara med gruppuppgiften. Hur gåre med dieten då. Jaa..jag har inte ätit nått onyttigt men jag fick lite ångest nu när jag åt upp det sista av chilisåsen som jag glömt bort stod i kylen. Så farligt är det ju inte iför sig men men. Jag är stolt över att jag inte har ätit nått godis=) Nu ska jag fortsätta kolla på one tree hill som jag började kolla på, på lunchen idag!
Förlåt för att jag inte e så värst rolig på att blogga just nu men sånt e livet. Längtar sååå tills helgen. Bara jag, sängen och prison break!

SANCHEEZ

Så här ser an ut idag=) Nu ska jag till skolan. BIG KISS


Sancheez - Only me and i´m fucking happy about it!!!

Gud vad jag är glad, jag känner mig så lycklig. Äntligen vet jag vem jag är och vad jag vill med mitt liv. Finns bara en person att tacka egentligen. Jag känner mig som en solstråle, skulle egentligen vilja ut och springa ett varv runt huset men det e lite mörkt ute! Hoppas verkligen att alla känner sig lika glada som jag är.

Om livet känns hårt!

- Bara skit it!


Shopping

Idag har jag och Chesme vart på knalleland och shoppat det blev en ny tvättkorg, glittriga bruna fjädrar att sätta på väggen och nya påslakan=) + ett parply! Det var det jag behövde och nu ligger jag här och myser med Melissa, nu ska jag äntligen få se på Mamma mia...har ju inte fått titta på den pga en person men nu e den personen borta och nu e det movietime! Tänker ju inte sitta på fotboll....
BIG KISS SACHEEZ

Dag 2

Dag 2 och det går åt helvete med vårt jävla grupparbete. Men sånt är livet!
Hur gåre med kosten då. Jo imorse åt jag knäckemack..känner mig stolt=) Men kunde inte stå emot cafeterians goda mackor! Ikväll ska jag äntligen få se på mamma mia, jippi. Nu kan jag inte skriva mera för jag blir väldigt distraherad av att thatchayni sitter och tittar! BIG KISS SANCHEEZ

Dag 1

Fy faan vad jag är sugen.....
Jag skulle kunna äta hur mycket som helst känns det.
Idag var vi och åt kinamat och på eftermiddan gröt och jag är så jävla hungrig men nee ingen mat efter klockan 6. Får väl ta och somna så jag får äta frukost=)
Imorgon är jag ledig men måste åka till skolan i alla fall och jobba med en grupp uppgift...jobbigt om man säger så. Har ingen  aning om när jag ska göra min matlab men det visar sig. Godnatt

Tenta?

Det har varit en väldigt lång dag kan man säga. Tentamen tog över 3 timmar och det var 3 tuffa timmar. Trodde det gick jätte bra till en början men efter att ha hört vad alla andra fick så känner jag att det inte gick så bra trots allt. Har ingen aning om jag blir godkänd eller inte. Lite tråkigt men då äre bara påt igen. Nu ligger jag här i sängen och här tänker jag ligga helaaa kvällen. BIG KISS SANCHEEZ

Laddad

Tjoho! Sancheez är grym som vanligt. Har pluggat hela dagen och känner mig superladdad till imorgon. Men vem säger att man kommer klara tentan för det! Vi får se hur det kommer att gå. Inget annat roligt har hänt, jo föresten=) Jag har äntligen fått ett nytt fönster..som man kan öppna..skönt. Sen kommer anticimex och sanera bort alla spindlar. Maida dödade en jävel idag. Tackar så mycket för att det inte var jag! Nej nu ska jag sova så jag är utsövd till imorgon. BIG KISS SANCHEEZ

Arg!!!

Okej nu är jag jätte arg! Jag fick låna mama mia av Angelica och tror ni att den funkar i min dvd? NEE!! Och inte i datorn heller! Fy faan vad piss off  jag blir. Hon visade en scen ur filmen när dom sjunger på stranden. Påminde om mig och alex när vi var i Grekland. Okej jag vet man ska inte grubbla i gammalt men den scenen var superfin tills det ballade ut och massa gubbar kom simmande. Ja ni som har sätt den vet ju vad jag pratar om. Hm men men nu väntar jag  alla fall på att stjärnor på is ska börja så jag får se vem som åker ut.

Jag var på indiska igår och handlade ljusstakar....jaa vet jag kunde inte hålla mig:P
Men det blev i alla fall superfint...gud vad jag längtar tills jag ska flytta=)

Annars då? Jo jag har pluggat idag och vart på willys och handlat mat! Bara massa bantarmat! Nu jävlar ska kilona rasa=/ Hm säkert..det går 3 dagar och man ger upp. Men det visar sig väl..Nu har jag typ bara grönsaker och frukt hemma så har ju inte så mycket annat att välja mellan. Måste bara se till att äta upp allt onyttigt tills på måndag, bland annat min nutella som står där och väntar på att bli uppäten.
Nej nu äre diet som gäller. Hahah ....
Man kan väl försöka i alla fall=)

Ha en trevlig lördagkväll! BIG KISS SANCHEEZ

Just det!
Jag ska på sittning på fredag=) Super kul, ingen av tjejerna ville gå så jag och stuart ska gå=)
Det ser jag fram emot...

spänning

Ja vad ska man säga. Det händer inte så mycket spännande saker i mitt liv just nu kan man väl säga. Plugg plugg plugg.....
Jo en rolig sak har hänt.. hon åkte äntligen ut från idol. YEESSS!!!
Nu ska jag sova. C ya!

Höst!

Shit, vad läskigt det var att komma ut från skolan idag då. Verkligen kolsvart ute, shit vad fort det har gått asså. Det var ju nyss sommar. Känns ju som igår jag kom hem från Grekland och var skitbrun! Nej nu ser jag ut som om jag kommer från alaska och aldrig upplevt sol och värme. Märkte det när jag cyklade till skolan i morse hur bleka mina händer var. Och jag som låg där och pressade för att vara brun. Hm jasså..så fort försvann den brännan. Nu har jag i alla fall gjort klart min excel och det känns verkligen jätte bra.

Jag var skita trött nyss och tänkte typ sova men nu blev jag ju jätte pigg av att sätta mig vid datorn. Så trevligt hörni.
Jag tror faktiskt att jag ska ta och plugga lite..man kan ju inte plugga förmycket precis. hihi vad roligt!

Längtar tills den sista!!!!

Lönn om hösten - Acer platanoides

I skolan....

Aloha!
Sitter i skolan och sliter med minj precentation. Är jätte nervös inför imorgon..men det kommer nog bli bra=)
Jag är helt slut som vanligt men kanske inte är så konstigt när man vart i skolan sen klockan 10 imorse. Fy fan det är ju nästan 9 timmar..en jävligt lång skoldag med andra ord. Bloggar nu..för vet inte om mitt internet kommer fungera när jag kommer hem. Cpade sig här förut och nu e jag inne på skolans datorer. Kul kul..Chesme har köpt en smörgåsgrill för 150 kronor..Snacka om att jag också vill ha men hon sa nått om att hon tog den sista. Bitch!!
Nej nu ska jag dra mig hemmåt. Och föresten...Min kompis har träffat en as go(HET) kille..ville bara säga det=) Kul för henne!

Smörgåsgrill Wilfa HD606

Trött!!!

Det finns nog ingen som är så trött som jag är just nu..Plugg plugg plugg..man blir ju helt slut.. Man drömmer ju till och med om matte. Ush ush ush....Efter allt det här är över ska jag ta mig en rejäl soppingrunda på stan. Ville egentligen till en inredningsbutik idag men tänkte att det blir min belöning på måndag:D Nej nu måste jag sova...
Trötta pussar sancheez


Idolfinalen=)

Hej min blogg.
Tro det eller ej men idag pluggade jag matte i över 4 timmar. Jag är så stolt över mig själv=) Sen när man kom hem var man ju bara så slut att jag har slappat hela kvällen. Kollade också på 3 avsnitt av one tree hill och det är ju bara så soligt just nu. Vet inte riktigt om man ligger före tv eller inte men men... inte så lätt att veta när man inte har 5:an.
Det är ju verkligen så synd om mig. ¨

Bokade min tågbiljett upp till stockholm idag den 12 december. Vad händer den 12 december då? Hm kanske idolfinalen..klart att det är idolfinalen. Jag var ju på den förra året och det var verkligen så häfftigt. Då ska jag passa på att besöka min absoluta älsklingsaffär Bik Bok och även gå in på FACE där jag har ett presentkort att utnyttja. Det ser jag fram emot=)

Nu måste jag väl borsta tänderna och så. Men Maida berättade idag att det kryllar med spindlar på toan. Okej nu kanske jag överdrev lite men ja att det finns spindlar där inne. Och det var ju varkligen såå roligt att höra. Hm men men så nu vågar jag ju knappt gå in där. Längtar så tills jag ska flytta.

Nu säger vi godnatt sverige!! BIG KISS SANCHEEZ!!!

Kommer ihåg vad jag grät förra året när picasso vann!


Asiatisk inredning

Idag var jag och kollade på min nya lya. Super mysig..så om allt går åt vägen ska jag flytta dit i januari. Som i alla fall mina närmsta vänner vet så älskar jag asiatisk inredning. Sitter och kollar runt på nätet efter lite inspiration. Hittade en sida http://www.disinredning.se/ där dom hade otroligt häfftig inredning. Vill ha allt som dom visar. Det ska bli skitkul att fixa till det nya stället. Önskar egentligen att det var 2 rum och kök men men..hade ju sovalkov i alla fall så. Gud vad jag längtar=)
Orkidée

Gulligt armband

Kolla vilket snyggt armband jag hittade på nelly.com
Bara 49 spänn och finns i massor av olika färger! Klicka på armbandet för att komma direkt till sidan.
Angel Mocca Bracelet

Kanarieöarna?

Jävlar vad seg man är då. Ligger i sängen och kollar på någon skit film..är alldeles för pigg för att sova. Var ute igår men var ju inte så mycket att hurra över. Man märker att tentan börjar närma sig. inte alls lika mycket folk ute. Elle iförsig var det ganska bra med folk men inge roligt folk om man säger så. Nu blire i alla fall plugga den här veckan som kommer. På fredag har jag redovisning och på måndag mattetenta. Får se hur det går med det. Idag bestämde mamma och jag att vi ska åka utomlans över jul. Fan vad härligt, vill ju egentligen åka till thailand men nu blire typ sista minuten till kanarieöarna eller nått.
Längtar så, nu ska jag kolla mer på tv.Gosnatt sverige. BIG KISS SANCHEEZ

Godmorgon

Godmorgon. Min första ickeroliga kväll var igår.. Hela kvällen var pisskit tråkig. Orkar inte gå in på några detaljer men den  var tråkig i alla fall. Nu ligger jag i sängen med  Melissa och vägrar att gå upp. Men måste väl ta mig till skolan runt 3 och se på några redovisningar. Måste ändå förbi ica och köpa nutella. Nej, vad gör man idag..jo man ligger i sängen och äter godis och kollar på idol. Inte ett skit mer. Kanske räkna lite matte också. Nu ska jag kika på tv. BIGG KISS SANCHEEZ

Rubrik......

Ja vad ska man säga......inte mycket..

Framsteg

Det rullar på som vanligt och idag jobbade jag på jätte mycket med matten..Jag gör verkligen framsteg=) Idag hade vi jävligt roligt i mattesupporten=) Satte upp en kontakt annons åt en tjej i våran klass. Haha det var det roligaste på länge.
Nu ligger ja i sängen och kollar på oskyldigt dömd. Trodde jag skulle få sällskap men så blev det icke=( Jag är så jävla trött..så ska ta en kort promenix med Melissa och sen sova.

Imorgon blire utgång med Sofia och Chesme=) Och om 2 veckor kommer mina tjejer hit från k-holm
Saknar dom grymt!!!
Gäsp gäsp //SANCHEEZ

Jag är lycklig

Ja det är sant, kom ni ihåg mitt sorliga inlägg för några dagar sen..Jag mår så mycket bättre nu som är bara både för min kropp och själ. Allt går så bra nu, jag känner mig piggare och mer motiverad. Matten går otroligt bra och jag kämpar verkligen. Nej men allt känns så bra, jag har börjat tagit tag i saker och ting. Allt känns så mycket roligare=) Sen kanske det beror på vissa andra saker också men de behöver vi inte prata om här=)

Nu vet ni i alla fall att jag mår bra och att jag  inte går depplepp!
Mm idag har jag och Tech vart på stan. Shoppade lite smått på hm och tog även en sväng in på ica för att handla "några saker"...det slutade med att jag konkade hem på 2 stora matkassar. Chesme var mycket det hjälp kan jag säga! Men handlade lite för mycket för att mitt kort skulle fungera, så tech fick stå för hela paketet! Hade glömt bort att jag handlade min mobil i helgen så det fattades några kronor på kontot. Men nu har jag fört över så nu e det så bra så=)

Nu ska jag ringa pappa, han ska få förlara en sak i skolan sen blire lite städning och sen en riktigt lång promenad med Melissa innan det hinner bli kolsvart ute. Det är så mysigt att sätta på sig en kappa, halsduk och ett par varma stövlar nu på kvällen och gå och strosa i parken=)

Men vi höres väl antagligen:P
BIG KISS SANCHEEZ


Min nya supernova!!!!:D Så söt!


Måndag=)

Tjabba!!
Ush vad jag har ansträngt mig och pluggat idag. Jag har räknat så jaa jag vet inte vad. Men jag är trött också efter helgens påhitt. I lördags var jag och Sofia hemma hos Stuart där vi hade jätte roligt. Kvällen slutade iallafall med att jag tappade min mobil i toaletten. Hm inte kul men då kom stuart och sofia över och livade upp stämningen. Sofia däckade på min soffa medans jag och stuart satt på facebook och spelade också in en video med min cam. Jag tror stuart gick runt halv 7 på morgonen och jag fick släpa Sofia till sängen. På söndag morgon var det ju bara att ta sig bort till knalleland och köpa en ny mobil.Men sånt är livet, haha händer ju bara mig men men hände det något annat skoj då, jo men självklart skulle jag diska sönder ett av mina Lasse Åberg glas också. Men men sen mot kvällen fick man besök som var supertrevligt. Mys och prat hela natten. Var så trött imorse att jag faktiskt..okej här kommer det "skolkade" för första gången:P
Ush ush men det tog jag igen nu i alla fall=) Imorgon börjar jag tidigt så det är bara att krypa till kojs tidigt. Nu är det i alla fall Simpsons på tv..hörs väla! BIG KISS SANCHEEZ

SuperLördag

Tjoho, idag är jag på väldigt bra humör ska jag säga. Var och spelade laserdome tidigare idag och det var riktigt jävla roligt ska jag få tala om, helt slut man blev då! Men det blir av att göra igen. Efter det tog Sofia och jag bussen till knalleland för att gå på systemet, hade ju stängt i stan. Tog också en sväng in på Ö&B för att shoppa lite schampo och shit. Och självklart blev vi så hungriga så blev ju bara tvungna att äta på Mcdonalds. Efter det skulle vi ta bussen hem, men då blev jag tvungen att gå in på djuraffären och kika. Hittade ett sånt där flexikoppel som ja letat efter, och även i rosa:D Skitsnyggt och passade Melissa jätte bra. Kom nyss in efter en lång promenad med Melissa...var så härligt att se henne springa runt lite som hon ville. Har ju inte gått tidigre med det korta. Så nu ska jag städa och plugga lite. Sofia kommer hit vid halv 7 och då blire kröka av. Sen ska vi till stuart och busa! Hoppas alla får en superbra lördag=)
BIG KISS SANCHEEZ

Så här ser kopplet ut och det funkade superbra, matchade Melissa med rosa tröja och skor samtidigt som jag tände en ciggarett med min nya rosa tändare(se får vi ju inte glöma mina superrosa skitpåsar) Haha, Pink forever

Lång lista

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan:
alltid
Titta på dig själv i spegeln: Många timmar om dagen
Gnälla: Ja det händer väl
Skrika: Ja, när spindlarna kommer fram i mitt rum
Sova: Länge länge
Ha ångest: Ja, dagen efter
Skada dig själv med flit: Neeej
Ta mediciner du inte borde ta: Absolut inte
Vilja dö: Om man kommer till himlen
Drömma mardrömmar: Det händer
Drömma sexdrömmar: Hahah, mjaa
Ta droger: Har jag aldrig gjort 
Försöka vara annorlunda: Det klarar jag nog av utan att försöka
Klä dig i svart: Det har tydligen blivit min nya färg
Gå till kyrkan: Nej
Gå i skolan: Ja det gör jag
Röka: Ja det gör jag ju
Ha sex: =)
Ljuga: Ja det händer
Hata folk: Ibland
Lita på folk: Har väldigt svårt för det

VEM:
Saknar du:
Mina tjejer hemma i katrineholm
Vill du döda: Alla spindlar
Rörde dig sist: Melissaaaa:)
Vill du slå: Ingen tror jag
Kysste dig sist: Säger jag inte:P
Vill du kittla: Melissa
Kramade du sist: Melissa
Vill du prata med: Ingen speciell
Skrek du på sist: Hm, mamma tror jag
Vill du vara som: Oj, gud det kan jag nog inte svara på. Jag har så otroligt många förebilder.
Sårade dig sist: Hm, ingen aning
Vill du bli galet full med: Madicken
Gjorde dig riktigt glad senast: Melissa
Fick du sms från senast: Hemlis
Ringde dig senast: Mamma
Är snyggast på jorden: Paul Walker
HAR DU:
För många vänner:
Gud nej
Förföljelsemani: Hha?
Tvångstankar: Jag hade när jag var yngre...Men de är bättre nu.
Någon annan psykisk sjukdom: Hahha, nej jag tror inte det
Någon fysisk sjukdom: Ne
Någon skada: Nej
Färgat håret: Många många gånger
Brutit några ben: Nopp
Några piercings: 3 stycken
Egen dator: Ja=)
Bra självförtroende: Njee
Kysst någon: Många gånger
Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja
Bjudit ut någon: Vet ej
Varit kär: JO
Dumpat någon: Jo det me 
Stulit någonting: Hahah, konsumgänget:P
Lämnat landet: Många gånger
Tuttat eld på nått: Löv i skogen?
Gjort något olagligt: Många gånger


HUR:

Går du: Inte stabilt när jag druckit i alla fal, de märkte jag igår:D
Svarar du i telefonen: "Hej" eller "jaaaaaa"
Fördriver du tiden: Blogging, rökning och mycket mycket alkohol
Mycket pengar har du: Alldeles för lite
Hur tjänar du pengar: CSN
Ofta diskar du: En gång per dag typ
Ofta städar du: Lite varje dag
Många stör du dig på: För många
Ofta träffar du din familj: Allt för sällan 

TROR DU:

Att du kommer bli något: Hoppas de, ja det är klart
På gud: Nopp
På rymdvarelser: Nått litet djur finns de väl där ute. 
Att folk tycker om dig: Oftast:P
På ett liv efter detta: Nee det tror jag inte!
Att fiskar kan tänka: Självklart
Att du kommer leva länge: Nej


Underbart

En helskön kväll men Sofia=) Kvällen började hemma hos mig, sen tog vi oss till Martin där jag faktiskt hittade mig en ny lägenhet. Sa upp mitt kontrakt i tisdags, men det var ju tur att man hittade nytt så fort. Efter Martin tog vi oss till XY där jo, jag var för full för att komma in.Pinsamt, så jag tog mig hemåt för att dricka lite vatten. Tog mig sedan tillbaka till xy där vakten sa att jag inte fick komma in för att det är 20 men efter lite tjat så fick jag i alla fall komma in. Äntligen inne och vad har hänt då, jo jag har tappat bort alla mina pengar. Så jag var ju typ på väg att gå då kommer Sebastian(tror jag han heter) och räddar min kväll och betalat mitt inträde. Jaa äntligen inne och jag tror inte att jag haft så kul på länge. Jag är ingen krog människa jag är en förfest människa. Men men vi gjorde väl inget speciellt men stämningen var kanon. Kvällen blev ju bara bättre och bättre efter att ha träffat en viss person. Kvällen slutade med mys och huvudvärk morgonen där på:P
Ikväll ska jag i alla fall bara ta det lugnt. Skulle vilja få ett sms men får väl se vart kvällen tar mig:P
Ha de gött alla! BIG KISS SANCHEEZ

Mhuuu

Okej jag kanske överdrev lite förut..men jag får mina moments. Men men, nu ligger jag och tar det lugnt i sängen och bara myser till idol. Jag ska fixa det här med skolan. Man kan inte vara på top jämt....och jag kanske inte fixar första tentan men kankse andra eller tredje...jag kommer fixa det här. Jag ska fixa det här. Jag vill inte börja jobba eller vara arbetslös Jag älskar ju att plugga på skolan men glömmer bort det ibland. Nya tag imorgon säg:)
Men vad händer annars då? Är lite tråkigt att inte ha koll på vad alla har för sig. Madicken och c/o kunde inte komma i helgen=( Lite tråkigt, hade ju sätt fram emot det men men dom får ta sig hit i slutet av månan..Då jävlar blire festa av. På lördag är det laserdome, det tror jag kommer bli skitakul sen äre fest på kvällen och troligtvis xy:P Men men nu vet ni att jag mår bättre i alla fall. BIG KISS SANCHEEZ

Vad vill jag egentligen

Jag har tappat min motivation till 100 %. Jag har ingen ork, lust eller nått för att anstränga mig. Jag vill helt enkelt inte prestera. Ena sekunden vill jag åka hem och andra vill jag bo här. Jag vet inte om jag har valt rätt helt enkelt. Jag saknar mina vänner, dom som vet allt om mig. Är trött på allt folk. Men vad vill jag då. Jag vill ju plugga och bli någonting. Men allt är ju så jävla tråkigt. Precis allt är tråkigt. Har lektion nu egetligen men vad ska man göra där om man ändå inte gör någonting. Det är ingen som tackar dig och ger dig en klapp på kinden för att du sitter på lektionen. Finns ju ingen närvaro lista precis. Jag har under hela min studietid gjort allt i sista minuten. Det är då jag funkar som bäst och gör bästa resultat ifrån mig. Hatar att göra allt en månad innan. Jag lyckades bra med den metoden. Åhh vad vill jag egetligen, jag pissar på Katrineholm, men ändå saknar jag folket där..dom som jag bara ville ifrån i augusti då jag flyttade. Jag var ju hemma för 2 veckor sedan och ja då ville jag bara tillbaka hit. Känns inte som om jag hör hemma någonstans. Kanske jag valde att studera för långt bort, kankse skulle jag ha valt en närmare ort. Jag har inte svar på någonting just nu. Ärligt talat, jag mår faktiskt jävligt dåligt.


RSS 2.0