Monday

Hallo. Ny vecka och nya tag som jag brukar säga och det känns verkligen så. Helgen var okej, inte jätte bra men men. Igår åkte vi över till Västerås och hälsa på bror min och hans familj. Råkade somna på vägen och då lyckades mamma hamna i strängnäs. Haha så vi var ute och åkte bil igår men än vi hann umgås.

Men det var jätte kul att träffa Barnen och lilla Meja på 4 månader. Ska tillbaka dit igen i Augusti på hennes dop.
Åker tillbaka till Borås på onsdag tror jag, vill hinna packa upp och fylla på kylskåpet innan jag ska börja jobba.

Nu ska jag ut i solen och försöka bli lite brun!! PUSS UPP!

Lördagkväll

Aloha Arriba, tänkte bara önska alla en trevlig kväll=)
Sitter hemma hos Lovisa och har tagit oss lite vin och njuter av att det är lördag.
Hon  fyller ju 20, och hennes present var nära att bli en dyr än då jag slarvade bort presenten i 10 minuter och på dom minuterna han jag gå och köpa en ny, hehe!! Men i alla fall, njut av sommaren och att det är helg!!
PUSS UPP!!


Godmorgon

Vaken ja! Trött ja!

Hoppas verkligen inte att M var allvarlig då hon sa att vi skulle ner till Djulö vid 12. Glöm mig, jag ska ju på Lovisas födelsedagsfest ikväll så jag måste hämta krafterna och då inte i solen.D

Hade jätte trevligt igår och fast än jag hade mina 13 cm´s klackar gick jag så jävla bra i dom. Bästa köpet någonsin!!!
Nu tror jag att jag ska ta ett eller 2 avsnitt av Vänner. En bra start på dagen...

HA EN BRA DAG, Puss upp

En vanlig fredag i Katrineholm

Bloggar lite sent men men:D Tänkt ta mig tillället att lägga in lita bilder från dagen=) Hittade en film från kvällen där jag lyckades spela in i hela timma, man hör mycket roligt på den hihi!!! Aja, check this out!!


Nathalie på  badstranden


M läser korsord, väl insatt:D


Pimpen!!


Kolla luggen, haha.


Lilla jag


Jag igen:D


Assssssss!!!



Bättre framifrån kanske;)


Sofie och ja=)



Men roligt hade vi....


K Ä R L E K


Emma och jag



Helen och jag på Lilla Krog



 Skorna som jag köpt lika dana som Nathalie (13 cm)



Sista bilden:D ( Det brukar ju alltid blir så, man hamnar med dom man inte var från början:D)


Miss yá Biatch!!

Nu har jag bara en vecka kvar här i Katrineholm och jag börjar smått sakna borås men inte mycket...Bara lite. Men saknar i alla fall min toka Chesme!!!
Snart är jag nere hos dig då ska vi röja sönder boråsi högklackat:D



En dag till i solen

Hallo hallo, kom nyss hem från några timmar i solen och visst fick man lite färg idag med. Det är alltid roligt att se resultat=) Överaskade mamma och Claes idag med nygräddade vofflor på lunchen, det var kul att se deras min när de kom hem. Får man göra fler gånger, men fan jag trodde att jag skulle vara hungrig igen efter 1 timma men har hållt mig än så länge och ändå åt jag bara 2;) hihi

Nu hade jag tänk att tanka lite och bara ta det lugnt, har funderingar att besöka bror min men kanske får bli nästa vecka!!
På söndag åker jag i alla fall till min andra bror och hans familj i västerås. Kankse stannar hos far min på vägen hem, åker ju ändå över Eskilstuna.. Men jag Hatar verkligen att planera. Inte min grej.


Djulö-strand i sommar
Passar på att lägga upp en bild på kära Djulö, som fins där i våttt och torrt;)

Okej men hörs sen!!

BIG KISS SANCHEEZ

Jordens undergång....

Kollade på en film nyss som verkligen fick mig att fundera.

Knowing med Nicholas Cage  i huvudrollen,
1959 grävs en tidskapsel ner i marken, vid en skolceremoni. Kapseln är avsedd att öppnas 50 år senare, 2009. Alla barnen i klassen får lägga ner en teckning, av hur de vill att framtiden ska se ut. Men den dystra lilla flickan Lucinda är inte som de andra barnen. Hennes bild av framtiden är ett papper fyllt med siffror. Men det kommer senare att upptäckas vara något mycket mer än bara obetydelsefulla nummer...

Den filmen fick mig att fundera angående jordens undergång och det är ju så, någongång i tiden kommer ju jorden inte att finnas. Dom pratar ju om att solen kommer slockna, men kanske om miljoner eller bara 1000 år. Om inget annat kommer att hinna före att utrota jorden. Och är det så att bara vissa utvalda kommer att få åka upp i rymden och börja på nytt, vi andra ska bara utplånas.

Men då är min fråga..Varför bryr vi oss inte om det här.
Det är ju vår familj som kommer att utsättas och ingen bryr sig. Jo man kan börja köpa ekologiskt och börja köra el bil. Men det hjälper ju inte om bara en gör det, alla måste ju sluta om det ska förändras någongång....

Jag måste försöka sova så jag kan sluta tänka på det här. Det verkligen skrämmer mig.


Vad ska man göra idag då...

Hallo Arribaaa!!

Solen skiner och här sitter man med underkläderna på. Har precis käkat lunch och ska väl fixa till mig lite.
Känner för att gå ut i solen och steka men vi får väl la se.
Kanske man tar en långpromenad med hundarna, men känner att jag inte är riktigt bra än. Har hostat som faan hela natten och morgonen.
Trött är man också, fan vad jag klagar.
Känner för att åka hem till Borås men har ju sagt att jag ska komma på Lovisas fest på fredag.
Måste ju ner och handla lite också. Nej men nu måste jag dra mig. Puss på er!!

Video säger med än 1000 ord


Cidinho & Doca - Rap Das Armas



Den här låten öste hela Öland med!!!

Hemma från en helg med ÖS!!!

Hallo Hallo, tillbaka tillverkligheten och den är varm. Skulle egentligen velat att det skulle regna dag.
Dagarna på öland var skit roliga och vill redan tillbaka, kolla bilder på min facebook:D





En helg som jag aldrig kommer att glömma!!!


God Afton

God Afton! Jo men visste lever jag men har åkt på en förskylning tråkigt nog. Har inte skrivit på ett tag nu och vet inte riktigt var jag ska börja uppdatera. Mina vänner vet vad jag har haft för mig så jag låter bilderna tala för sig. Hade en riktigt trevlig lördag iallafall med studenten och allt. Firade ju min lilla stumpa Veronica som fick en bil haha!! Efter V´s motagning tog vi oss hem til mig för att mellanlanda sen vidare till Hampus(där alla bilder e från). Sen nu i veckan har jag legat sjuk:(

Imorgon hoppas jag faan att jag mår bättre för jag vill till öland!! Finns en plats kvar i bilen och fan vad jag vill åka men är ju inge vidare att ligga i ett tält när man har feber oche sjuk. Vi får la se!! Nu ska jag sova iallafall!! Puss på er där ute!



Kronvall och jag dansar



Killarna



Lenny och jag, ser ni hur kort hår jag har fått:(



Hampus och Sofie diskuterar:P



Amanda dansar??



Studentflickan=)



På väg ner te stan=)



Me och Johan! + en Angelica i bakgrunden

Snygga M

M kom till mig nyss och sa ju tidigare att det spöregnar haha, Så söt hon är. Har hon gått i regnet för min skull:D:D



Vilken dag

Hallo, hemma i Katrineholm och det är verkligen en regnig dag. Orkade inte blogga på hela dagen igår, helt seg. Aja, kom ju hit i onsdags och jag ska väl beträtta en snabbis om min tågresa. Åkte från Borås 16:03 skulle vara framme i katrineholm 18:51. Första bytet i herrljunga där blev det fel på loket på det tåget som jag skulle på. Fick sitta där en timma. Vilket ledde till att jag missade mitt tåg i Skövde. Där blev jag sittande i över en och en halv timma. Jävla skit SJ asså. Kom i alla fall fram i Katrineholm vid 9. Det var min älskade tågresa!!


Åkte direkt till Madicken när jag kom hem där det blev Party med dom bästa:D Hade jätte kul tills vi kom ner på stan. Trött och hungrig begav jag mig till Maistro för att köpa en kebabtallrik. Åkte hem till mor min och hade jätte trevligt.
Imorgon äre studenten och den ska man väl kolla på. Min barndomskompis Veronica springer ju ut så ska fira henne!!
Här kommer lite bilder från i onsdags. Nu ska jag göra mig iordning!! Pusshej!


Lenny o ja!




Sofie, Lenny, M och Kim

Efter en dag på Hotellet

Var ju på mitt nya jobb idag och jag är glad men också väldigt trött...  Det negativa med mitt nya jobb är jag fick så j-vla ont i fötterna. Jobbade från 8-4 och sista kvarten trodde jag att jag skulle dö. Imorgon blire foppa tofflor, var och köpte ett par nya svarta byxor också=) Måste ju ha lika. Men allvarligt så tycker jag att hotellet ska stå för jobbkläderna.
Aja, det positiva är att jag får åka hem till Katrineholm på onsdag=) Ska bli så kul att träffa er alla. Bara vara med människor man verkligen känner!!

Jag är så trött och jag har så ont i fötterna. Jag kommer somna gott inatt. Som tur lyckades jag att inte somna när jag kom hem från jobbet så jag kommer somna tidigt! Just nu sitter jag och tittar ¨på Mom´s Boys. Intressant program, en del av tjejerna är verkligen patetiska. Men men,
Vi hörs imorgon då!!!

Lite bilder från gårdagen

Hej, har försökt att komma in på blogg.se hela dagen men det har inte fungerat. Men nu e jag ju i alla fall inne=) Igår var jag med Isabell och Anna på Harrys och kollade på matchen. Det var super trevligt, och det är altid kul att träffa nytt folk, bortsätt från vissa killarna som skrek under matchen haha!! Ett fyllo som skrek jätte mycket och vi blev typ rädda för honom, eller ja vi skrattade väl mest men när matchen var slut kom han fram till mig och sa. jag är fullast i rummet men du är vackrast hahaha. Är jag konstig som tyckte det var gulligt av ett fyllo haha!! Men jag är ju som jag är.



Så här såg jag ut igår, vad långt hår jag börjar få=)



Skål, '



Och där har vi tjejerna. Isabell hade en jätte cool sverige klänning på sig igår.. Väldigt populär;)




Fan vad onödigt

Sa ju tidigare att jag höll på att slinga mitt hår. Visade sig att jag ska vara på Harrys kvart i nio. Så var bara att ta ut alla, hade gjort över halva håret:( Fan vad irriterande, haha. Men hade ju aldrig hunnit annars. Blir i alla fall att fira sveriges nationaldag med tjejerna - Chesme:( Miss you Honey


Nationaldagen

Hej hallo, Nationaldagen och visst känns det bra. Ska fkt kolla på matchen sen=) Just nu sitter jag och försöker dra slingor i håret:) Annars idag har jag bara degat, precis som jag gjorde hela dagen igår. Blir tråkigt i längden, Chesme ringde förut och berättade att hon blir kvar i Uppsala tills på torsdag, kommer vara tråkigt här utan henne:(

Tog initiativ och gjorde en tacopaj tidigare idag, titta så fin den blev=) Nu måste jag fortsätta med att dra slingor=) Pusspuss


Halo arribaa!!

Äntligen är sommarlovet igång, känns redan efter ett par timmar. Sitter och fördricker och ska sen gå ner och lyssna på Carolin Af ugglas. Enligt mig suger hon, men kan ju ta en sväng, ska ju ändå ut med Melissa=) Sen blire xoy=)
Hörs imorgon, sup och svälj, trevlig helg!!

Sommarlov!!!!

YEEEEESS!!!
SOMMARLOV, Here i come!!
Det gick kanon på ekonomi provet idag. Blev klar efter 40 minuter, har egentligen 4 timmar på oss. Haha, sancheez äger!! + Att jag klarade omtentan. Är så stolt över mig själv:D Nu blire städa, bada melissa och dricka vin. Kanske är lite tidigt att börja nu klockan 11, haha!! Får vänta en liten stund=) Sen ska min kära Chesme färga mitt hår också så jag blir fin till ikväll. PARTY PARTY, SOMMAR!!!!


Yes!

Yes!! Jag klarade omtentan i matten. Så jävla skönt, fick 20 som är precis gränsen till godkänt. Jag är så lycklig, den här tentan var verkligen super super svår;)

Annars sitter jag i skolan och ska strax plugga, Satt uppe till 2 inatt och pluggade så är rätt trött idag. Men som sagt, imorgon är jag friii!!
Hörs sen, puss!

Plugg, plugg, plugg

Nej nu förihelvete vad jag har pluggat mycket, jag är helt slut. Kommer inte ens hinna ut och springa idag. Måste ju plugga. Men nu är det matpaus, orkade inte riktigt laga mat, så blev att koka några potatisar med sparris och sallad till.



Inte allt för kul att plugga när Melissa ligger och slöar sig i soffan. Det är vad jag ska göra hela helgen, slöa i soffan. Med gott samvete=) Jag har verkligen stressat ner mig som här närmsta dagarna, ska bli skönt att koppla bort skolan.



Skrev det här inlägget tidigare ikväll, men blev nått fel. Lägger upp det i alla fall.
Nu tillbaka till studierna, PUSS!

Stranden...not

Det är verkligen tråkigt när kompisarna åker till stranden men man själv måste till skolan och plugga. Men man har ju fkt hela sommaren på sig att åka till stranden. Och i sommar blir det ju inte bara stranden utan havet;)
Ska köpa nått busskort som håller hela sommaren så man kan åka till havet:D
Utgång på torsdag i alla fall, då ska jag ha på mig min nya klänning..


 Kommer från en ny butik här i Borås som heter Yosshi. Köpte även dom här skorna för ett tag sen, passar ju inte till klänningen direkt. Rött är en svår färg men dom svarta ar slut över allt.



Måste fixa mig nu så jag hinner till skolan, måste vara hemma 14.40 igen. Missade ju Gossip Girl igår;)

RSS 2.0