Vill hem, NU NU NU NU!!!

Tjohoo!!

Sitter här i soffan och chillar. Borde åka till skolan men inte riktigt än. Vi måste börja med vårt ekonomiarbete idag och det känns lite segt. Jag vill bara hem till Katrineholm nu, hoppas jag hittar en sista minuten biljett bara. Ska jobba klockan 4-11 så ska kolla när jag kommer hem. Annars tar jag fan bussfaan, haha!!

Har inget vättigt att skriva förutom att jag verkligen saknar  "Sveriges tråkigaste stad" haha!!

C yá!!

Snart är jag ho dig "MY LOVER"

Äntligen

Äntligen valde jag rätt skor. Dom här är så snygga och så sköna att jag skulle kunna sova med dom. Var på Knalleland idag me Chesme och inte trodde jag att jag skulle få ett par sååå snygga:P Tog mig självklart ut och sprang en runda och jajjemän!!!


Bilder?

Jag är ju helt emot bloggar som uppdaterar för sällan och bloggar utan bilder. Tycker min blogg har blivit exakt en sån som jag helt är emot. Jag uppdaterar jätte sällan, kan ju gå flera dagar emellan, aldrig några bilder känns det som och skriver jag egentligen om nått betydelsefullt? Kanske ska lägga ner bloggandet helt. Det vore ju synd eftersom att min besöksantal har ökat ganska mycket:P Haha, thanks for that!!

Aja, kom precis hem fårn Borås Arena, har jobbat och det var inte roligt. Hur segt som helst. Men är väl för att det är vardag och folk inte dricker så mycket. Alla drack typ hof:P Haha! Aja, sitter och väntar på Chesme, vi ska till xoy och kolla läget. Har ju inte vart ute på krogen på jätte länge så det ska bli roligt tros att man e nykter=) Men jävligt skönt imorgon ialla all:D Hatar att vara bakfull!!

Måste komma igång med mitt pluggande imorgon, sa ju till mig själv att jag skulle läsa ut ekonomiboken på mina lovveckor. 2 veckor har gått och jag har läst 2 kapiter. Är ju pinsamt. Lovar av mitt hjärta. Ska verkligen plugga i helgen!!

Okej nu ska jag diska och kanske byta om, till nått mer Vulgärt, haha skoja!

Aja, Cyáa!!!




Så trött jag blir då...

Jag blir så arg. Köpte ju skor nr 2 igår och dom är inte sköna. Känns som tusen nålar i foten när jag springer. Bara att lämna tillbaka.



Annars ska jag jobba ikväll så ingen utgång för mig, Pratade om att kanske gå till xoy i alla fall, kolla läget en timma eller 2. Slutar halv 10 men Chese slutar inte förens halv 11. Får se hur det blir. NU ska jag njuta av min frukost i alla fall.. ByeBye

Jävla Löparskor

Hallo, onsdag och här ligger man och slappar på soffan. Men jag har faktiskt vart ute på stan också. Igår köpta jag ett par supersnygga adidas löparskor men nej dom gjorde skitaont när jag brjade springa. Så köpte ett par andra idag istället. Var ute och provsprang lite i dom idag och mja vet inte om ordinariepriset 1395:- var värt det. Fick dom för halva priset på¨Team Sportia.Inte såsköna faktiskt, till o med mina streetskor e skönare:P Aja,,kanske springer in dom=)

Livet tråkar just nu, ingenting händer och jag längtar hem. Mamma var ju här i helgen men tyckte det blev så kort. Men ska åka hem på valborg och det ska verkligen bli jätte roligt. Saknar alla mina flickor så mycket.

Vecka 4 annars, ja det är helt otroligt men jag har vart nyttig nu i snart 4 veckor. Fattar inte själv att jag står ut. Men faan vad sugen jag är då. Skulle kunna äta ett kilo godis känns det som, men jag vet ju att efter 2 hg så spyr man ju nästan:P Hihi, nej vad sugen jag blev att skriva om det HAHA!

Mamma lämnade kvar Daisey när hon var här. Kul att ha båda hundarna men det går ju inte att springa lika bra, hehe...

Nej nu ska jag ta mig en frukt och kolla på tv. C yá!!!

Långfredan

Hallå, okej jag måste erkänna en sak. Min strejk höll inte i så länge. Drack faktiskt lite vin igår, det var ju skärtorsdan. Okej vi sitter här hemma hos mig, jag, chesme, martin och hans kompis partik. Det var trevligt tills vi skulle gå till x&y. Fy faan vilken kö då...aja väl framme..och ingen gratisentré som det brukar vara. Utan 100 jävla spänn, inga 100 kronor som jag har i alla fall. Så jag går hem. Men vi hade ju trevligt hemma hos mig i alla fall=)

Imorgon kommer min mamma och Claes, det ska bli jätte kul att träffa dom. Så idag ska jag städa, städa, städa. Men först måste jag få lite mat i magen. Idag blir det:

Fullkornspasta med laxsås
200g fullkornspasta
10 cm purjolök
300g lax
1 dl sojagrädde
Salt och peppar
grönsaksbuljong
1 dl vatten

Skär laxen i kuber och fräs med purjolöken någon minut. Tillsätt grädde, buljong, salt och peppar. Låt koka 3-4 minuter tills laxen är precis genomkokt. Servera med kokt fullkornspasta och grönsallad.


Åh mina fötter.....

Åhh, mina fötter gör så ont. Kom nyss hem från Brasseriet, har provjobbat och har typ stått i 5 timmar. Det var "kul" men jag tycker inte jag lärde mig så mycket som jag hade hoppats på. Asså hon gick inte igenom så mycket, fick fråga hela tiden. Jag är helt slut, orkar inte tänka eller nått...

Måste lägga mig nu. Godnatt!!


Spöregn

Kom nyss in från min dagliga promenad med Melissa uppe på åsen, men idag kom vi inte ända upp för att det började spöregna...Jag blev dyngsur och inte tala om hur blöt Melissa blev. Så hon vägrade ju gå upp. Det blev att gå under några granar så hon fick göra sina behov sen raka vägen hem!

Klockan är kvart över 11 och inte så många timmar kvar tills jag ska provjobba. Jag är skitnervös. Tänk om jag tappar maten när jag ska servera eller nått..Åh...

Nu måste jag plugga lite Ekonomi=)

Hörs sen. BIG KISS SANCHEEZ


Super nyttig bulgursallad

Jag åt nyss världens godaste "sallad". Fullkornsbulgur med grönsaker och räkor.



2.5 dl Frebaco fullkornsbulgur
2 morötter
1 röd lök
1 dl hackad persilja
10 körsbärstomater
ca 100 g ruccolasallad
200 g skalade räkor.

Dressing:
0.5 dl olivolja
0.5 dl vatten
4-5 msk balsamvinäger
4 tsk socker

Gör så här:
1. Koka Bugur
2. Råriv mörötterna, hacka lök och persiljan fint. Klipp ruccolasalladen till lämplig storlek.
3. Vispa ihop ingredienserna till dressingen.
4 Rör ner dressingen i den kokta buguren. Blanda ner samtliga grönsaker. Granera med räkor.

Servera gärna med extra dressing till.

(Receptet kommer från baksidan av bulgur paketet.)

Lova att ni provar detta, det var verkligen super gott!!!

Jag är så arg

Vilken jävla cykeltur. Jag fick för mig att åka och pumpa min cykel. Mm..Men det finns ju faan inga jävla bensinmackar här i borås. Så jag sökte på eniro och hittade en statoil-mack i Kristineberg. Jag frågade henne om dom hade cykelpump, hon bara ja men visst. Jag frågade om den var trasig. Hon bara nej nej, den funkar..det är bara att du kommer förbi. Jag sätter mig på cykeln.....



X bor jag och ska ta mig till den röda minnen. Jag tar mig mig dit via den blåprickiga vägen(se kartan)
När jag kommer fram säger killen i kassan att dom inte alls har någon cykelpump. IDIOTKÄRRING, som inte visste vad hon pratade om!!!


 I alla fall så tar jag den rödprickiga vägen hem. Tror ni att jag lev arg när jag märkte hur nära hem jag hade...Hm.!




Men dom ringde från Brazzeriet, ska provjobba imorgon. Hon bara, ta på dig svarta skor, svarta byxor och svart skjorta. Jag bara, hm jag har inget av det, haha! Hon bara ehh okej:P Så hon skulle fixa det åt mig.
Aja i alla fall det ska bli roligt.

Sen ringde dom från Manpower student. Jag har sökt jobb på en färja i Göteborg som barnpassare, så hon ställde lite frågor och det lät bra=) I allafall, nyss hade jag lixom inga jobb nu svämmar jobben över mig. Borås Arena, Brazzeriet, Homeparty säljare och ja det här=) Haha, undra vem som kommer ringa här näst:P


BIG KISS SANCHEEZ!!

Vecka 3

Nu e jag inne på vecka 3 i min nya kostomläggning eller vad man ska kalla det.
Det går otroligt bra och jag kan inte förstå att jag inte har syndat än. Det var otroligt jobbigt i helgen. Var så nära att gå ner till videoaffären och handla lite godis men jag gjorde det inte.
Men som jag skrivit tidigare. Det funkar verkligen. Jag vaknar verkligen full av energi och jag orkar så mycket. Innan så låg jag ju och sov till minst 1, men inte längre=)
Sen är det ju så roligt att man har sånt fint väder också=) Då blir ju promenaderna med Melissa mycket roligare!

Sallad med jätteräkor, avokado, mango och lime



Färdigt på:
10 min

Ingredienser

0.5 0.5 st röd chili
2 2 st lime
2 2 st avokado
4 4 msk olivolja
salt
svartpeppar
0.5 0.5 st mango
1 1 huvud romansallad
0.5 0.5 kruka färsk koriander
150 150 g böngroddar
250 250 g jätteräkor eller scampi, kokta


Gör så här

1. Dela chilin på längden och skrapa ur kärnor och hinnor. Finhacka och lägg i en skål. Pressa lime över. Tillsätt olivolja och salta och peppra.

2. Skala avocadon och avlägsna kärnan. Skär i matiga bitar och lägg i skålen. Gör samma sak med mangon. Skölj och skär salladen och vänd ner. Tillsätt koriander, böngroddar och jätteräkor. Blanda väl och smaka av.



BIG KISS SANCHEEZ

Jobba idag

Hallå, det är lördag och såå fint väder ute men nej jag ska stå och servera öl hela dagen. Fy fan vad tråkigt egentligen. Skulle ju vilja sätta mig i parken, grilla och ta en cider. Men nej...

Håller på och lagar mat nu, sen måste jag ut med Melissa också...
Känner mig så stressad ska vara där 1..phu!!

Nej jag har ingen ro för attt blogga asså.
Hörs sen!!

BYE BYE

ALESHA DIXON - BREATH SLOW


Sparvterrier

Haha, jag gjorde nyss ett test på Facebook. Vilket djur jag är!
Jag är beroende av frihet men är ändå människans bästa vän. Så jag är alltså en sparvterrier..haha!!



Sparvterrier

Fredag!

Somnade vid 10 igår, helt otroligt och vaknade tidigt också=) Så nu är klockan halv 12 och jag borde verkligen plugga men jag känner verkligen för att göra nått kul=)

Kollade vädret nyss och såg att Katrineholm hade inte bättre väder än vi. Men i stockholm vare minsan sol och 7 grader. Hm! Aja..inte mycket att göra åt.

Pratade nyss med Chesme, vi ska ta en tripp på stan. Jag ska gå och köpa mig en stegräknare. Hittar inte min vanliga.
Sen måste man väl till skolan och plugga trots att man är ledig.

Här kommer en så söt bild på Melissa från igår..haha så sööt!
Hon har inga läxor o inget jobb att sköta. Fy vad skönt:P


Home Sweet Home

En härlig dag men nu är jag helt slut. Kom nyss hem från Borås Arena. Har vart på Kassa-och alkohol utbildning. Så nu ska jag jobba första gången på lördag ska vara där klockan 13:00 och det ska bli spännande.
Sitter och kollar på Stockholm-Arlanda och det verkar vara ett kul program, hehe!


Nej nu måste jag få lägga mig ner och pusta ut lite...Hörs imorgon!



Fatta vad kul att jobba på en fullsatt match, hihi!

Jag mår så bra=)

Jag säger bara en sak, FY FAAN VILKET JÄVLA VÄDER!!!
Och idag börjar jag mitt lov på 2 veckor. Fick sluta tidigare och det är alltid skönt.
Men måste ändå plugga massor, lika bra.


Så härligt att kunna ha fönsterna öppna och höra fiskmåsarna. Om man blundar kan man ju lotsas att man bor vid kusten:P
Det är ju Torsdag och blev tjatad av vissa att vi skulle gå ut ikväll men jag håller i min strejk! Inge utgång för mig!

Det funkar verkligen!!
Jag talar om att äta bra, jag har inte ätit nått skit (godis, chips eller läsk) på 2 veckor. Jag äter inte pasta, potatis, ris längre utan min mat består av  exempelvis sallad, kyckling, fisk, fullkorns-bulgur och endast vatten att dricka.
(Bortsätt från här om dagen då jag åt på grekisk restaurang, men det var ju bra mat det med).

Men annars mår jag så otroligt bra. Är trött på kvällarna, pigg på morgonen och jag orkar faktiskt med hela dagen. Det var tufft första veckan att inte ha godispåsen brevid sig på kvällen men det känns så bra. + att jag tar tränar och tar långa promenader med Melissa=)
Jag ska ju inte ta ut för mycket. Har ju bara gått 2 veckor. Jag kommer ju fortfarande kunna unna mig sötsaker ibland men inte som tidigare. Slut med pasta säger jag bara!

Nej nu måste jag ut i det fina vädret. Tänkte ta en springtur med Melissa!

BIG KISS SANCHEEZ

Lunchrast

Hej hej!

Har lunchrast och jag passar på mig att få in mig lite mat. Idag blev det tonfisksallad med Tzatsiki. A igår på lunchen gick vi till en grekisk restaurang som ägdes av albaner men i alla fall, haha! Betalade 60 kronor och för det fick man äta hur mycken man ville av buffé bordet.Grillad lax, skit stor lammsjäll eller vad det nu kallas, Aså mycket större än revbensspjäl och hur saftiga köttbitar som helst. Och till det potatis... också sallad, bröd och min favorit. TZATSIKI!!
Jah älskar Tzatsiki. Tror faan jag gick upp 5 kilo när jag var i grekland för fy faan vad gott det var då!
Jag har gjort egen nu och jag måste säga att jag e faan duktig asså=)

Aah men vädret är ju asfint men det blåser så dom där 10 graderna känns inte som 10 rikigt.
Ush vad äcklig min tonfisk är..förstör hela salladen..haha!

HAHA aja, måste äta klart nu sen rasta Melissa sen äre bara att ta sig tillbaka till skolbänken.

Köpte eknomiboken idag, 366 jävla kronor. Känndes!

BIGG KISS SANCHEEZ


RSS 2.0