MOvieTiMe!!

Nämen hej på er!
Ligger i sängen och har nyss kollar på Anaconda 3, Offspring! Den var inge bra men en film som var skitbra som jag såg för ett tag sen är Madagaskar 2. Så jävla rolig. Den rekommenderar jag då hellre.
Igår var min bror från Västerås och hans familj här, det var supermysigt och jätte kul att få träffa barnen.
Men nu jävlar längtar jag till nyår. Det ska bli skoj det, sen efter nyår drar jag till Pappa och efter det ska mor och jag ner till Borås med gejer!
Och äntligen efter det blire Egypten! Tjoho, var roligt!
Så nu vet ni vad jag har för mig dom närmasta veckorna! Den 19 ska jag tillbaka till skolan och ja det längtar jag ju inte allt för mycket till. Jag trivs sååå bra här hemma!
Så bekvämt med andra ord, nej men framåt den 19 kommer jag säkert att längta hem till mina saker och så. Hehe!
Nu blire nästa film, Twilight. Ush jag som tycker den verkar läskig men vi får väl se.
Anaconda får en 3 o Madagaskar en 9/10 så vi får väl se var nästa film får!


WOHOOW DET SNÖAR!!

Snacka om varje liten flickas dröm att det ska snö på julafton och det gör det. Helt otroligt!!!!




GOD JUL ALLI HOPPA!!!

Tjhoho vad roligt

Ni anar inte hur skönt det är att vara hemma. Jag har suttit på http://Tankafett.com idag och letat filmer! Fy fan vad det laddas asså. Mitt mobila bredband hade typ gjort 4 % nu kanske på EN film.
CHECK THIS OUT!

Ojsan=) Man såg inte så bra men så här mycket har jag lixom laddat idag.
Och det är ju så jävla fucking roligt!

Ja..dom tyckte väl att dom var roliga..haha (Party Lördag)






SEN EN LITE SERIÖSARE BILD PÅ MIG FRÅN TOMTEGUASEN I FREDAS!


Coolt

Hallo! Nu e jag i Katrineholm och det e så skönt. Var ute igår med M och Sofie, det var trevligt tills Johan lurade ut mig i skogen. Haha, inte kul!
Idag har mamma och jag bara haft det bra. så skönt. Köpte ett puzzel på 1500 bitar som vi ska lägga i mellandagarna. Mysigt.och snart e det juldan, tjohoo vad roligt det ska bli!
Nee nu e jag trött, ja faktiskt..inge uppsitta till 3 idag inte. Nu ska det sovas!
Have it Nice! PEACE!!

SANCHEEZ IS N TOWN

Nu äntligen har jag gjort sista bytet och sitter nu på X2000 mot Katrineholm. Hade tur när jag var på väg mot station i borås idag. Mötte Stuart så fick åka taxi med honom. Sen tog jag tåget mot Herrljunga. Det var helt ok men där ifrån till skövde fick jag stå mellan två vagnar. Hade egentligen första klass men fick inte ha Melissa där. PGA allergiker. Ja men nu e det så att min hund e allergivänlig, FATTA! Nee ingen som bryr sig. Haha..det ska bli så härligt att sätta sig med mamma ner i hennes soffa och dricka glögg och prata massa skit. Härligt härligt. Ska också kolla igenom reskatalogen till Egypten också=) Tjoho vad roligt. Ja och akta er, SANCHEEZ IS N TOWN!

BIG KISS SANCHEEZ

Hello Sancheez here!

Okej jag förstår verkligen inte vad jag gör här i borås. Jag vill ju vara hemma i Katrineholm hos mamma och mina vänner. Men ikväll jobbar jag på studentpuben. Från 20-22 så stog jag och Sofia i garderoben men nu e jag hemma och ska gå ut med Melissa. THIS SUCKS!!! I WANT HOME!!!
Åh vad underbart det ska bl att åka hem imorgon, inte själva resan dock men men!!
Nu måste jag pallra mig tillbaka till puben! BIG KISS SANCHEEZ!

Det e ju så vackert


Klagarhumör

Jag har absolut ingen mat hemma och jag e sugen hela tiden!!!
Jag får snart panik! Måste handla, men det blir ju inte förens i januari. För jag ska ju åka hem på lördag:D Hihi!!
Det ska bli  woligt!
Nu sitter jag och tittar på Titanic. Den e ju så bra, men kom på en sak att det finns många som inte sätt filmen. Tycker synd om dom!
Varmt är det i min lägenhet också! Känner att jag e på klagar humör! inge bra att blogga då kanske!
Nej godnatt sverige och ONE BIG KISS ´from me!

Tentaplugg

Sjuk som man blev i Stockholm men det är väl sånt man får räkna med om åker upp dit nu i jultider. Annars sitter och och sliter med tentaplugget. Har tenta på Fredag och ja det är kämpigt, speciellt nu när jag hostar typ hela tiden och har jätte ont i halsen. Men det händer självklart mig. Hoppas bara att jag blir pigg tills på fredag så jag inte är helt förstörd när jag ska göra tentan. Måste ta mig till mattesupporten idag med, har massor av saker som e oklara men måste vänta på att tvätten blir klar.
Några klasskompisar fixade mina kanaler i helgen så nu sitter jag också och lyssnar på MTV, så skönt att ha någon musikkanal. Bra 6an och några kanaler till som jag måste göra en kanalsökning. Sen har min jävla micro gått sönder också, så kan inte värma mina matlåder så det blev ju nudlar till lunch och jag e så trött på att äta nudlar. Visst är det billigt men så äckligt. Var helt tokig i nudlar när jag flyttade hit men nu har jag verkligen ändrat min uppfattning om dess smak!!
Nee här kan jag inte fortsätta sitta. PLUGGA PLUGGA PLUGGA!! Önska mig lycka till.

BIG KISS SACHEEZ!!

Tröttis

Här får man inte sova länge inte, hehe. Blev väckt runt halv 10 och nu har vi ätit frukost och busat lite. Ska ta och bege oss ut i lekparken lite och sen ska vi ta en fika. Det blir mysigt men nu måste jag försöka sminka över de svarta ringarna under mina ögon:) BIG KISS SANCHEEZ

Jag kan inte fatta att jag fick krama Robin Bengtsson

Så sa inte jag! Utan en tjej som vi satt brevid på tvärbanan. Hon var mer än lycklig. Finalen var jätte bra men det var så förutsägbart att Kevin skulle vinna så det blev lixom ingen spänning i det hela. Synd, tycker jag som jo jag tycker ju faktiskt att Alice var bättre ikväll. Vi röstade på henne men inte hjälpte det. Och jag skojar inte när jag säger att det var globen var proppfull!!! Så jävla mycket folk och alla klappar i kapp! Häftigt. Men nu e jag mer än trött så Grattis Kevin och bra jobbat Alice. BIG KISS SANCHEEZ

Stockholm - Globen och Idolfinalen

Hello, då var man i stockholm då och mina fötter värker!!
Vaknade imorse (pigg) när klockan var 9. Åt lite frukost med Lotta och Fanny och sen lekte jag massor med lille Fanny. Kom precis hem från Sikla köpcenter där jag skulle köpa strumpbyxor. Det blev istället Lotta som handlade mat, ljus, julklappar och en smurft-shirt.
Finns att köpa på u-turn för 449 kr. Synd att jag inte tog kameran med mig men det blev ju så stressigt. Ingen dator tog jag heller med mig och det är jag mycket glad för. Jag pluggade ändå bara på tåget och här behöver jag ju ingen. De har 2 stycken och om jag blev shockad att sitta vid ett så snabbt bredband. Jag blir tokig på mitt mobila. Så j-vla seeegt!!!
Men nu ska jag slappa på soffan för om 4 timmar sitter jag i Globen!!Wohooow!!

Väntar..

Var uppe med tuppen imorse. Tog mog till skolan och det ångrar jag absolut inte för 5 öre. Läraren gick igenom en gammal tenta och det var mycket som fastnade. Lämnade också in veckans läxa. Kommer inte kunna räkna med full pott (5) den här gången men blir glad om jag får 3 eller 4 extra poäng=)
Skiter att gpå labben ikväll. Kommer säkert finnas en återträff i vår.
Skulle ha tagit mig till skolan för att plugga lite men kommer ju sitta på ett tåg i 3 timmar och 40 minuter så kommer nog plugga tillräckligt då.

BIG KISS SANCHEEZ

Me lov Pink!

Ruuse DressVinja TunicMiranda Dress
 FINA ROSA KLÄNNINGA FRÅN NELLY!

Julstämning

Ja men ni ser klockan är över 1 och vad gör jag jo hänger på designadinblogg.se och kikar lite. Ja varför inte lite julstämning här i bloggen:D Hihii!


Lalala

Idag är det 2 dagar kvar till idolfinalen, 6 dagar kvar till mina tenta i naturkunskap, 9 dagar var till sista tentan i matte och tomtegasquen och 10 DAGAR KVAR TILLS JAG FÅR ÅKA HEM!!!
Fy faan vad jag saknar katrineholm. Jag saknar allt som har med den där lilla staden att göra. Så kul att längta hem igentligen. Man tänker på alla som går gymnasiet och bara längtar efter att få flytta från stan och ja gör det för det e ju så kul att komma hem då!!
Det första jag ska göra när jag kommer hem är nog..hm asså finns så mycket ajg längtar efter. men köpa en kebabtallrik står nog högs upp på listan asså. Åh vad gott det ska bli.
Sen självklart att träffa mamma, men hon var ju nyss här så. Men jag ska ju ta bilen till pappa och det ska bli riktigt kul att träffa honom det har jag ju inte gjort sen i augusti!
Åh mina kompisar, GUD vad kul det ska bli att parta på juldagen! Det är nog den dagen jag mest ser fram emot!

Lalalala..hoppas man träffar massa gamla SP3E:are. Inte många man hört nått ifrån. Undra vad alla gör idag. Vad jobbar alla med?
Är ju bara jag och Mimmi som pluggar fårn gamla klassen vad jag vet. Sen har vi ju M på posten haha. Är är egentligen riktigt avunsjuk på hennes jobb. Är verkligen ett jobb som jag skule vilja extraknecka med!

Vem vet vi nått mer om då? Nee gud jag vet inget mer. Så om någon från sp3e läser detta lämna en kommentar och skriv vad du jobbar med. Haha vad nyfiken jag blev. Inte för att en människa egentligen skulle orka läsa detta länga inlägg. Men jag känner att jag har flowet i skrivandet för en gångs skull. Nu ska jag passa på att diskutera nått viktigt.

HM!! Bianka (hon som insider föjer)

Ja det tycker jag faktiskt e skit av socialen att inte hjälpa henne. Hon har lixom en bäbis och ingen stans att bo. Men dom ska faan hjälpa typ knarkare som inte orkar jobba. Jag blir så arg när man hör sånt här. Hur svårt kan det vara att hjälpa en tjej med en 9 månaders bäbis.

Så nu har jag sakt mitt om det!

Jo nu tänkte jag diskutera en annan sak. Jag har sömnproblem..Jag kan absolut inte sova om nätterna. Nu e ju klockan 11 och ja normalt går man väl typ och lägger sig nu jag kommer väl somna om ungefär sissodär 4 timmar. Jag är inte ett dugg trött. kommer väl lägga mig och verkligen försöka sova om en timma sen kommer jag ligga minst 2 timmar, efter det kommer jag knappa lite på datorn och sen tar det en timma till sen sover jag. Jag vill absolut inte börja med några sömn tabletter eller nått. Men vet bara inte hur jag ska kunna somna. Är väl ingen ide att lämna datorn hemma imorgon när jag åker till stockholm. Måste väl undehålla med med spindelharpen eller nått när jag inte kommer kunna sova.

En annan sak då, jävla skit imorgon då. Jo jag ska åka från borås  20:09 och jag har lab till 20:00. Om jag missar labben kommer jag inte kunna få godkänt i kursen! Hur faan ska jag göra. Får väl typ ha väskorna packade och sen hoppas på att labben blir klar typ kvart i eller nått. Idol e ju roligt men kanske inte värt min 3 i naturvetenskap. Hm ja vi får väl se.
Kommer ju inte ha tid att blogga imorgon på dagen i alla fall 09:15 Föreläsning 12:00 rasta Melissa/Äta lunch 13:15 Mattesupport -PLUGGA! 16:00 Hem, packa/Rasta Melissa 17:15 Lab 20:00 Tåg stockholm.

Så där det var min dag det. Nej men nu har jag väl skrivit tillräckligt. Ska krypa ner i sängen nu! PUSS GODNATT


USH

Åh vad stolt man är över sig själv, jo jag skulle ju gå en liten promenad med Melissa och råkade gå förbi ica och ut där ifrån kommer jag med bröd, nutella, ships och julmust. Och där tog studiebidraget slut. Nej jag är inte speciellt stolt.


Väntar du på Prins Charmig?

Hittade en artikel på cosmopolitan där en tjej inte kommer över sitt ex och då slog det mig att tänk just nu denna sekund hur många tjejer där ute som bara gråter och gråter över att inta vara älskad längre. Alla som bara ältar det gamla och vägrar gå vidare och bara deppar och hoppas på att prins charmig ska komma och knacka på just din dörr. Ältar du över dit ex. Läs detta!

Om det precis har tagit slut skulle jag råda dig att gråta ut, rejält. Men om det  har gått en period är det dags att vara lite mer offensiv:

  • Acceptera att det är slut - och agera efter det. Visst, det kan ske mirakel och han kan plötsligt inse hur underbar du är, men du kan inte räkna med det. Därför måste du, hur ont det än gör, acceptera att det är slut. Det innebär: prata inte med honom, fika inte med honom, ring inte, radera hans nummer, plocka undan hans saker om du har några hemma, undvik klubbarna han går på. Och framförallt: skippa kompisakten! Du har andra kompisar, som du inte råkar vara kär i. Det kan låta drastiskt, men faktum är att för varje liten kontakt ni har kommer det vara svårare att komma över honom. Därför: bestäm dig en gång för alla att du ska gå vidare.
  • Sysselsätt dig. Såklart att du bara tänker på honom om du sitter hemma i soffan och tittar på Ensam mamma söker med ett glas rödvin, iklädd hans gamla noppriga tröja. Planera därför in aktiviteter varje vecka, från att fika med en kompis till att gå och spela badminton. Och även om du inte har lust att gå ut på helgerna, gå ut en liten stund! Säg till dina kompisar att du följer med en timme. Passa på att anmäla dig till en aktivitet som du alltid har velat testa, som att lära dig italienska eller att dreja krukor.
  • Bryt tankarna. Analysera inte hur du var i förhållandet, vad du kunde ha gjort annorlunda eller hur du ska vara för att han ska bli kär i dig igen. De tankarna hjälper ingenting. Varje gång en sådan tanke kommer upp, släng upp en stoppskylt i hjärnan, tänk "stopp!" och ring en kompis eller sysselsätt dig med någonting annat.
  • Ta hand om dig själv. Ta långa promenader, träna lite då och då, fixa håret hos en frisör, smörj in dig med bodylotion varje dag... Småsaker som får dig att må lite bättre för stunden.
  • Hitta kärlek på andra håll. Nu menar jag inte att du ska gå ut och ragga upp första bästa kille (fast jag måste erkänna att en re-bound fungerar ganska bra, det vet jag av egen erfarenhet). Försök istället att omge dig med kärlek från personer i din närhet, som från din familj eller från dina vänner. Kryp upp i soffan bredvid bästa vännen, åk hem till mamma och sov över och ge dig själv en kram då och då. Sen skadar det ju inte med en oskyldig flirt på tunnelbanan, om du råkar få syn på en snygging...
  • Sist men inte minst: låt det ta tid. Intala dig själv att du kommer att komma över honom tids nog - för så är det! Och då är du både starkare, lyckligare och vet vad du behöver i ett förhållande. Till dess: lycka till. Stor kram, Camilla 

Monday

Hejsan, jag har tillbringat hela dagen åt matten idag och jag är helt slut, men också ganska stolt att jag äntligen har kommit igång på riktigt. Det e ju inte så svårt när man väl förstår:D Men har bara ägnat mig åt alla enkla saker så det svåra kommer väl. Sitter och myser i soffan nu med Melissa och det är så sköönt!

Håller också på och kollar på sista minuten resor nu efter jul. Om man skulle åka typ nu kan man åka skitabilligt ju. Typ flyg+hotell för mindre än 2000 till Egypten, Gran Canaria och ja massor av mysiga ställen. Mamma hade hittat en resa till Egypten men all inclusiv  för 3500..åh jag vill åka nu. Det ska bli så underbart att plocka fram alla somarkläder och bara packa väskan och lämna landet. Om jag åker till Egypten ska jag f*n rida kamel:D

Heelo

Heelo!
Fredagen blev galen om man säger så. Jag Sofia och hennes kompis Charlott satt hemma hos mig och för krökade. Sen fick ju jag för mig att ta på mig mina absolut högsta klackar och det gick inte så bra. In på swing där det var hårdrock! Och jag som hatar det! Ush vilken jävla kväll. Igår följde jag med tjejerna + Ivan ut och åt. Det var trevligt och den gick vi in på Tonic och tog en drink och satt och kollade på folk. Det var trevligt men var hemma till halv 1. Idag har jag bara slappat och kollat på tv.
I veckan ska jag verkligen bara plugga. Så så e det. Men nu måste jag eller jag vill fortsätta kolla på min film. C ya!
BIG KISS SANCHEEZ

David Hasselhoff " Sexigt eller Äckligt" ??

Ska han verkligen föreställa sexig. Fick en shock då jag fick syn på den här bilden?? Hur tänker man, han sexig? Jo kanske, men måste han posa med så urgulliga och söta valpar. Nej för mig blev detta bara konstigt. och typ "äckligt"!


Britney Spears is back

Jga är verkligen super glad för Britney Spears skull, hon har fått tillbaka sin dröm kropp och hur snygg är hon inte?
Från att ha vart ett vrak till detta. Nog att jag såg någonstans att hon börjat höra röster men om man kollar på denna bild ser hon ut att må mer än bra!
En supersnygg Britney tog emot priset årets internationella popstjärna i Tyskland häromdagen.
Britney Spears är tillbaka, utan tvekan. Den senaste veckan har hon gjort en bejublad miniturné i Europa där hon visat upp en nyvunnen säkerhet och inte minst en vältränad kropp.
- Jag har jobbat hårt för att få tillbaka min kropp, säger stjärnan i senaste numret av Glamour. Tidigare var jag besatt av att träna, men jag har svårt att bli motiverad för tillfället eftersom jag är så fokuserad på min musik. Med personlig tränare, egen kock och flera danstimmar i veckan har Britney svettats tillbaka till sin ursprungsfigur. Men att gå till gymet är inte något som lockar Britney.
- Jag tycker inte att det är kul, så att gå till gymet varje dag vore fruktansvärt. Två eller tre dagar i veckan är okej. Då känns det som att jag gjort något och det får mig att må bra.

Text från Veckorevyn!

Boooring!!

Okej, jag försöker ju vara nyttig nu och jag har faktiskt klarat mig tills idag, eller aså jag har inte syndat än men ingen av mina kompisar vill till studentpuben ikväll då känner ju jag för att äta skit. Men jag ska försöka hålla mig men mm e sugen. Hade lektion klockan 8 imorse och jag klarar verkligen inte av att gå upp så tidigt. Deckade totalt sen när jag kom hem klockan 12. 

Åh jag vill bara att det ska vara jul nuu!!
Jag vill hem till min familj och mina vänner. Men det är ju de som också är roligt att när jag väl får åka hem kommer det vara supeeer kul. Men ska ju till stockholm nästa helg och se på idolfinalen med syrran det ska bli grymt kul! Jobbigt bara att vara så nära katrineholm utan att få komma dit.
Nee nu ska jag se på film och äta "frukt" ( Kanske bara en snabbis förbi hemma kväll och köper "lite" gott:P



Jag och Lovisa skolavslutning 07. Saknar dig grymt tjejen!!!

Så fint det blev

Hello Sancheez here!

Äntligen blev jag klar med lägenheten, från att ha sätt ut som en katastrof till så fint och mysigt.
Det ända som fattas är gardiner och en matta. Jag trivs så bra och längtar absolut inte tillbaka till min lilla rum med de äckliga spindlarna. Det skönaste är nog att slippa ha så lågt i tag och de små fönstrerna. Sjävklart uppförsbacken hem och spindlarna med. Nää men det är så otroligt skönt att äntligen ha fått flytta.
Jag ser verkligen fram emot nästa termin. Då blire inget skolk inte. Nej nu har jag så nära hem på lunchen att jag faktiskt hinner tillbaka till nästa lektion.

Jag lovar att lägga upp lite bilder men efter att ha hållt på sen imorse har jag ingen ork att ta fram kameran ens. Nej nu sitter jag och myser i min fina soffa med min nya myspläd med Melissa och kollar på Oskyldigt dömnd.
Ja gud ja nu har jag ju massor av kanaler också:D Åh så trevligt!

Men nu börjar det igen! Ha det bäst!
BIG KISS SANCHEEZ

Snacka om att man var en Packåsna

Ännu en dålig ursäkt för att jag uppdaterar för lite men jag flyttade i alla fall igår.
Gick upp vid 7 på morgonen och körde ner lite saker till lägenheten. Angelica hjälpte mig i måndagskväll men alla tunga saker. Hade ingen annan som kunde hjälpa mig med med resten så det blev taxi igår men även 5 runder på cykeln och man kan ju bara säga att jag kände mig som en jävla packåsna med alla kassarna, de var ju även en bra tid jag själv valde att cykla med grejer..självklart klockan 4 då det är som mest trafik:/
Nog med flytten, min jävla soffa kom ju hit igår och tror ni inte att jag har fått två stycken vänster delar. Jävla idioter!
Så första natten var ju inte alltför skön att sova. Jag sov ju på divanen och soffan är väl skön men jobbigt att ligga som enihoprullad säl, med fötterna utanför. Hehe men de gick i alla fall. Jag skulle behöva proffisionell hjälp med att få ordning här. Det är saker ver allt. Underkläder, locktong, shampo, tallrikar och mycket mycket mer ligger i fönstret och hela diskbnken är full av saker, Vet lixom inte vart jag ska börja någon stans.

Nu sitter jag i alla fall vid mitt nya barbord och äter frukost. Bordet är jätte fint och det kom som det skulle:)
Men jag måste väl rycka tag i saker och ting nu:/
BLÄÄ!!!

BIG KISS

SANCHEEZ''


RSS 2.0