Ännu en dag

Just nu är mitt liv inte så himla underbart, med rent svenska ord = tråkigt!
Varje dag är den samma, vakna jobba sova. Kommer vara så skönt när det här är över. Skulle ha vart ledig nu ju tors och fredag men blev att jobba ialla fall. 10 dagar i sträck. Helt otroligt, men ska bli så jävla feta skönt sen när pengarna kommer. Jag funderar på att lägga undan så mycket som möjligt till en thailandsresa=) Längtar så mycket efter det underbara landet.

Ska ta och laga lite mat nu och slå mig til ro i soffan, just nu är det cykelrace nere på stan men hur kul är det på en skala att titta på de. Får se kanske ta mig ner och kolla på rapparna senare.

Nu ska jag laga spagetti och köttfärsås. Ha en trevlig kväll, Puss upp!!

Detta har hänt...

Som en del av er vet så har jag inskaffat mig Sex and The City boxen och så klart kan jag inte lägga den ifrån mig. Men fan i varenda nytt avsnitt är det nya killar och allt de pratar om är sex sex och sex. Vad killarna gör för fel i sängen eller hur de beteer sig. Jag har ju alltid följt serien men aldrig riktigt tänkt på att verje avsnitt är lik de andra. Jaja...

Kom nyss hem från LB (Lilla Bränneriet) som kommer att bli vårat nya uteställe. De har happy hour fram till 7, fast Ivan fick de fast än klockan var halv 9. HUndarna skulle ut och jag ska upp och jobba imorgon så det var bara att pallra sig hemmåt, 3 cider senare och en laktisshot som Ivan bjöd på i slutet. Det är skönt att bara kunna gå ut och dricka lite utan att ha press på sig att man måste bege sig ut senare på kvällen. Bara sitta och ta det lugnt...

Nu tänkte jag ialla fall berätta om i Lördags, Min 20 årsfest som jag spenderade med världens bästa vänner.
Allt visste jag att Chesme och Sofia ordnade fest åt mig men inte att den skulle bli som den blev. Jag tar mig hem till Chemse efter jobbet, hon hade sagt det att jag absolut inte fick vara hemma när de gjorde iordning. SÅ jag sminkar mig och gr mig iordning hemma hos henne och tar bussen hem till mig. Där skjuts raketer på mig och jag får en ögonbindel på mig. De tar hissen upp till 3 våningen där jag får gå blind i mina 13 centemeters klackar 4 våningar ner. Till källaren asså. Där står hela gänget och skjuter ännu mer raketer/serpentiner på mig. Det var riktigt roligt och vilka står inte där om inte Maciken och Ida från Katrieholm. Fy faan vad kul då, Chesme hade verkligen fått till det. En lyckad kväll men det roligaste hände nog på efter festen, Vattenkrig och melonkastning och ja fy faan vad roligt det var. Trots att jag inte minns så mycket eftersom jag gick upp tidigt på söndagen och skulle jobba försvann nog det mesta av kvällen. Men tack ialla fall allihoppa för en lyckad kväll....Här kommer lite bilder från vårat lilla äventyr...



Där stog dom..Madicken och Ida, Ida som ja inte hade sätt på över ett år..

Jag och lilla Anton som inte hade en aning och att han senare skulle ha ansiktet fullt med tvål haha, stackars kille=)

Jag sa le..

Ja så har vi Ida och Jimmy=)

Återförenade efter 1 år och en månad...

Nämen oj, jag och killarna=)

3 små flickor=)

På  väg ner på stan=) En kväll att minnas=)

Heta brudar gör Borås osäket

Lika bra att få det överstökat haha

Äta lite vattenmelon kanske;)

Vi avslutade kvällen med att försöka bryta oss in på Swedbank;)

Tack för en underbar kväll!! Puss på er!


Fint väder HA!

Trodde jag ja. Att det fina vädret hade kommit till Borås. Var ju bara fint imorse=( Ush vad tråkigt jag har haft idag. Och inte nog med det, sätter mig och tar ett glas vin och firar min ledighet efter jobbet. Då ringer min chef och frågar om jag kan jobba imorgon, Phuuu. Ajaa. Fan jag och Ivan som hade bestämt oss att börja klockan 10 imorgon hahah. Får blir efter jobbet då...

Väntar på att Chemse ska sluta jobba,  vi ska sola lite solarium. Måste bara googla lite och kolla hur länge dom har öppet här i Borås. Saknar solariumet i Katrineholm, det är verkligen supermysigt och man vet priser och öppettider.

Ska väl ta mig ner på stan och möta upp henne nu, måste ju hinna växla pengar också.
Puss på er och ha en trevlig fortsatt kväll..




Madicken shakar Indi!!

Hittade en gammal video, gammal och gammal. Jag hade i alla fall glömt att lägga upp den. Madicken kom ner till mig i Borås och ja allt släpper hon loss till min indianmusik:D


'

Äntligen en solig dag=)

Idag är det onsdag och det betyder att jag ska jobba. Sitter här med min morgonsmoothie och ska strax åka. Idag hade vi planerat att gå på bio och se harry potter men det kommer säkert vara fullt. Kollade igår och då fanns det några platser kvar. Kan ju glömma att det finns några nu. Aja, vi får se hur det blir.. Annars är det äntligen jätte fint väder här i Borås. Ända sen jag kom hit för 3 veckor sen har det regnat regnat och regnat. Hoppas det håller i sig till imorgon för tänkte besöka djurparken . Nu måste jag kila. Ha en fin dag alla!

BIG KISS SANCHEEZ

Trevligt...

Klockan börjar närma sig 11 och jag måste snart gå ut med hundarna, ja just det hundarna. Pappa och Inger hade med sig Deisy igår och jag kunde inte släppa henne så hon blev kvar här. Det var superkul att ha pappa och Inger här. Vi har verkligen levt utelivet då vi har ätit och druckit allt ute haha. Fått leva jävligt najs hehe! Det var mysigt men roligt för en gångs skull att fkt få gå ut och äta på fin restaurang. Igår kväll fick vi ut och åt tapas och det var super gott.

Annars har vi bara umgåts och kikat i lite affärer. Min hårtork började ju brinna igår så var på OnOff och köpte en ny idag. En som är bra för färgat hår, typ att den omvandlar luften bla bla bla, Ja den sliter i alla fall inte lika mycket på håret.

Nu måste jag bege mig ut så jag kan gå och lägga mig någongång, ska ju upp och jobba imorgon tyvärr.  Men jag behöver pengarna och det blir ju roligt när dom kommer.
Skulle ha åkt till Knalleköket idag för att hämta lite pengar efter att jag jobbade där i maj men glömde helt bort det jaja får ta det nästa vecka...

Sov gott Sverige!
BIG KISS SANCHEEZ

Storstädning!!

Vaknade tidigt idag, kanske hade att göra med att jag somnade så jävla tidigt. Vaknade kl 5 imorse och så vakande jag från och till. Klockan 10 var det bara att gå upp. Just nu håller jag på och stor städar och med det menar jag verkligen STOR städar. Har vänt upp och ner på hela lägenheten. Har bara kommit till damsugningen så har väldigt mycket kvar. Men jag tror jag hiner bli färdig innan pappa kommer.

Det regnade rejält nu på förmiddan men nu har solen kommit fram och hoppas det blir fint till kvällen. Eftersom vi har bokat bord och det skulle ju var mysigt att sitta ute. Sen ska vi gå ner och lyssna på Dileva haha. Tro mig, är pappa som vill se honom=)

Måste väl fortsätta till arbetet. Ha en bra dag!



BIG KISS SANCHEEZ

Trött...

Idag har jag verkligen varit en sombi. Man ska inte dricka vin när man ska upp och jobba dagen efter. Det är inte värt det, men med en morgonglad Sofia som sov över kom man i tid till jobbet i alla fall. Var ute på en tisdagsklubb igår nere vid ån och det var verkligen mycket folk och jag hade grymt kul. Imorgon kommer pappa så måste bege mig till sängen nu, måste upp och städa imorgon.  Är jävligt trött, somnade här på soffan runt 8-9 och vaknade nu,så Godnatt och Puss på er...

En perfekt dag

Hallo Arribaa..Hade en fantstisk bra födelsedag trotts att jag fyllde på en jävla måndag. Chesme och jag spelade biljard och sedan efter det satte vi oss på en jättemysig sommarrestaurang med uteservering och åt Nachos. Ikväll planerar vi att gå ut med en arbetskamrat från Arenan. Ska hem till honom vid 9, så ska börja göra mig iordning strax.

Jobbade över idag och det känns verkligen. Jag börjar trivas mer och mer på hotellet..man får in sina rutiner och arbetet blir lättare. Ska jobba imorgon också så planerar i alla fall att ta det lugnt ikväll. Aja...duschen väntar. PUSS UPP!

BIG KISS SANCHEEZ

Ps. Vill tacka alla som grattade mig igår också, även ni som inte var här...

En bild på födelsedags"barnet"

Nu har jag vilat klart och sitter och väntar på att Chesme ska komma över och vi ska gå ut och roa oss=) En liten bild på födelsedags "barnet"...Eller är jag vuxen nu...haha nej nej jag kommer nog alltid att vara barnsliga lilla jag=)


Happy Birthday to mee=)

Att jobba på sin födelsedag är väl ingen höjdare men vad ska man fira på en måndag. Lite trist att fylla år så här tidigt på veckan men jag ska ta det lugnt och laga lite mat så här efter jobbet. Senare ikväll ska jag ut med Chesme och spela lite Biljard och kanske nån fika...

Pappa och Inger kommer och firar mig på Torsdag och det ska bli trevligt att se lite av dom två. Vi tänkte gå och äta tapas på en restaurang som ligger precis bakom hörnet. Ska ner och boka bord senare ikväll.

Mina fötter värker så nu blir det bara att vila upp sig. Ha en bra dag! PUSS UPP!!

Chesme ska tvätta....hm...


Festbilder

Min kamera hade visst fått fötter och sprungit och gömt sig.Men som tur så hittade jag den. Tänkte lägga upp lite bilder från förra lördagen och sen i torsdags. Here thay are!!

























Texilmuseet idag!

Hallå Arribaa!!!
Det är onsdag och jag är ledig. Mamma och Claes kom igår och nu är dom och handlar lite skumpa för idag är det min "födelsedag". Fyller egentligen på måndag men eftersom dom inte kommer vara här, så firar vi mig idag istället. Idag planerar vi att gå på stan lite och besöka textilmuseet. Det ser jag fram emot=)

Jag är så jävla nervös nu asså, har ju sökt till en ny utbildning till hösten och första urvalet är nästa vecka. Hoppas hoppas att jag kommer in=)
Jag har bestämt mig för att läsa utbildningen jag läser nu (Affärsingenjör) + en textilutbilning på 2 år. Så jag kommer nog plugga i inte bara 2 år till utan 4:) Men det är det värt!!

Nu ska jag kolla tvättstugan!!
Ha en bra dag sötnosar! PUSS UPP!

Monday

Fyra timmar på jobbet och jag är helt död. Får så ont i fötterna av att aldrig få sitta ner.
Idag jobbar jag på hotellet från 10-16, Arenan 18-21. Jag kommer ju vara så jävla trött att jag kommer somna till Prison Break som har premiär ikväll kl 22.00 på TV3!

Börjar ju inte förens om en timma men jag hade tänkt att hinna plocka undan lite. Mor kommer väl evn ikväll.
Ha en bra dag allihoppa!! PUSS UPP!


Lördagkväll

Första dagen på Jobbet och jobbigt var det varför? Det var så jävla varmt, det bara rann om en. Men det löste sig ju när man kom hem och man fick kolla på One tree hill naken haha!!
Ikväll ska jag på grillfest och fira Anna som fyllde år igår. Tar med mig kameran så kommer upp lite bilder imorn. Håll utkik:)
Nu måste jag rasta Melissa innan Chesme kommer hit. PUSS UPP PÅ ER!! Trevlig Lördagkväll.

BIG KISS SANCHEEZ

Back in business

Nu är jag tillbaka i Borås, och är det nu sommaren börjar? Ja vette faan men större stad, större möjligheter=)
Du vet vad jag pratar om N;)

Det är faktiskt skönt att vara hemma, mamma sipper man ju inte, hon släpper mig inte i första taget. Hon och Claes kommer redan på måndag. Det kommer nog bli kul det med.

Nu har jag gjort mig iordning och kom precis in från en runda med melissa, FY FAAN vad folk det är på stan och i parken där jag brukar gå i lugn och ro med Melissa. Men nej nej, ungdomar, barnvagnar och fullt med poliser haha. Ska gå ner jag med tänkte bara hälsa alla en trevlig sommar!! PUSS UPP


RSS 2.0