Första Advent

Hej=)
Idag är det första advent och det Känns i hela kroppen att det är det. På stan är affärerna öppna och affärerna har julmusik på och jätte fina juldekorationer även har dom en skriskobana mitt på stan. Supermysigt and I LOVE IT!
Annars har Sofiastumpan och jag målat i dag och det blev så jävla bra och fin färg vi valde. Eller tantan i äffären och sofia. Jag hade ju supersvårt att bestämma mig..hehe!
Nej men det blev i alla falL superduper! På onsdag kommer möblerna o ja ska till Knalleland imorgon och betala=)
Hoppas bara att Angelica har bilden på onsdag för då blire flytta av:)
Det ska bli såå roligt att sova första natten där, ser verkligen fram emot det.

Jag tycker att det är ännu roligare att jag faktiskt har ett ställe nu som kommer bli finare och finare med tiden.
Inte stressa lixom=) Jag är superglad i alla fall.

Var och köpte några papperskassar på ica så ska packa lite tänkte jag.
Men trevlig första advent på er. BIG KISS SANCHEEZ

Girl´sNight

Hallå där! Igår var det tjejkväll hemma hos Angelica och det var mycket trevligt. Avslutade kvällen på swing och även med Mr bean. En bra kväll och idag har jag bara degat. 6 avsnitt kvar av oc och tycker det ska bli skönt att inte ha nått att titta på. Fy fan vad jag ska plugga nästa vecka. Nu jävlar ska jag bli duktig. Här kommer lite bilder från igår.



BIG KISS SANCHEEZ

Fy på mig!

Hej!
Idag är det torsdag om det var någon där ute som inte visste det!
Ikväll ska jag hem till Sofia och sen vidare på förfest på THS. Jag ser fram emot det men tycke egnetligen inte att jag är värd det. Jag försov mig imorse och missade hela min föreläsning, ush vad dåligt samvete jag har!
Men annars känns allt bra. Ser faktiskt fram emot helgen för jag har faktiskt planerat nått, jo men imorgon ska jag ut med tjejerna och sen ska jag ju måla och så. Det ska bli kul.
Det är bara en sak som fattas i mitt liv nu och det är snön som bara försvann och JO! En sak till..min favoritlåt som finns på en skiva hemma hos M. Så M om du läser detta!!!!
LETA RÄTT PÅ DEN!!! =)

Mmm men så e det i alla fall. Nu ska jag duscha och göra mig vacker till ikväll.
C yá!! BIG KISS SANCHEEZ!


Åh snuttan e så söt när hon sover:)

Shopping:P


Detta fina smyckskrin köpte jag i kväll på Indiska för 79 kronor.


Detta förstår nii är rökelser=)
Det toftar supergott och kostar med hållare och dofterna 25+19=44 kronor.hihi!

Och ett par lyktor som jag tidigare köpt där. Gud vad det är roligt att shoppa!

Vem älskar inte julen?

Det e så mysigt i mitt rum ska jag säga för jag ar en ny fin julstjärna=)
Det är mindre än en mänad kvar och det gör inte mig någonting, för jag tycker att den bästa tiden är tiden innan själva julafton.  

HUR ÄR DET MÖJLIGT???

Jag förstår verkligen inte hur en människa kan sova så länge som till 10 över 3?
Jag vaknade då klockan stod på 15:09 och det var inte ens så att jag vaknade själv utan det var Melissa som slog sin tass i mitt ansikte och slickade mig på äsan. Hon tyckte väl att det var dags att gå upp.
Stackars Melissa, så det blev att ta på sig kläderna fort som attans och gå ut med henne. Dagen är ju i alla fall typ förstörd. Så ut ska jag absolut inte idag...

Jag tycker det ska bli imorgon för då ska vi ut, det är alltid roligt. Blir att börja hemma hos Sofia och sen till THS som har ordnat någon fest där. Men denna gång ska vi nog inte vara där prick klockan 8=)

Nu ska jag äta mat! Ha en bra eftermiddag. BIG KISS SANCHEEZ

Hej!

Hej alla glada, Sancheez is online! Jajjemän!
Jo då, en vecka sen sist nästan och jag håller ju på och laddar mitt jävla Gossip Girl så mitt Internet är så seeegt. Men men..annars har det hänt grejer!

Jo då..mor var här i helgen så vi kikade på lägenheten..sen blev det shoppa av och jag som har gått runt och sagt att man absolut inte kan köpa en ny fin soffa som student. Men jo så att det har jag gjort i alla fall sen även ett sprillans ntt barbord med 2 stolar. Så mina sparpengar e SLUT!
Så kan det gå...
Studiebidraget kom ju idag och mm det blev lite "shopping" om man säger så. Sofia och jag tog 1.an till Knalleland och jodå, jag har bland annat köpt färg så jag kan måla i helgen. Sen blev det ju bara så att man skulle gå in på Gina också..men en ny fin tröja kom jag i alla fall ut med. Sen råkade jag ju se Stadium reklmamen och att dom har en boxningsäck..Jo så att......den köpte jag i alla fall:) Hehe

Sen köpte jag ett hopprep också, så nu ska det bli träna av!
Ush vad jag har gjort av med mycket pengar men sånt e också roligt.

Nu ska jag tvätta håret, tjohoppsan!!

Nämen!

Go´Kväll alla glada!
Igår tillbringade jag 16 timmar åt att titta på första säsongen av OC och ja inte så mycket plugga med andra ord. Men jag har gjort mina läxor så mycket skada kan det ju inte ta. Idag sov jag till kvart i två!!
Hur kan en människa sova så mycket som jag gör. Helt otroligt.
Idag är det onsdag i alla fall om någon inte visste så bäst att tillägga de. I alla fall mindra än två dagar kvar till min mamma kommer. Åh på fredag ska jag till newsec och skriva på kontraktet så vi kan måla om i helgen. Det ska bli så roligt.

Nått annat jag bara måste berätta. Nopp!
Jag är en tråkig männiksa. PÖSS SANCHEEZ

Monday

Hello!

Har ju inte vart så där duktig på att blogga under helgen men det kan vi sammanfatta genom att jag inte har gjort ett skit under helgen. Har inte gjort annat än att titta på tv och legat i sängen och kollat igenom x antal filmer på min hårddisk.
Jag märker att man blir verkligen "novembertrött" som lärarna säger. Vaknade klockan 12 idag och somnar klockan halv 6 igen. Men har i alla fall bokat min tågbiljett hem till jul i alla fall. 319 Rikstaler gick den på och visst hade jag fått den billigare om jag hade vart ute mycket tidigare men varje gång jag fått för mig att beställa den så är sj´s hemsida så j-vla seg.
Skolan går i alla fall framåt men märker att jag har mycket att se fram emot. Först har vi ju tomtegasqen( hur det nu stavas) och sen att få åka hem, fira jul, fira juldagen med kompisarna, åka til ikea och köpa saker till nya rummer, flytta, fira nyår, sen ut och resa med mom.
Man kan ju inte göra annat än att längta. Men nu e det simpsons på tv.C ya..BIG KISS SANCHEEZ

LÖrdag

Gud vad jag är seg idag. SOfia och jag tog oss lite vin igår och kollade på idol. Aron och Ivan kom ver och det blev ganska sent med andra ord. Jag mår skit idag och ja huvudvärk om man säger så. Har ingen aning om vad man ska ta och göra idag. Blir väl att ligga i sängen kanske. Puss Puss

Motion?

Nu jävlar har miss Sancheez vart duktig. Jo då...hon har nämligen trots att det pöregnar ute vart ute och sprungit. Jo då på med träningskläderna och mössan. Nu e jag helt slut efter det + att jag tränade lite styrka när jag kom hem. Jag har inte ätit någon mat ikväll än. Och jag vet inte rikigt om jag vågar stoppa i mig ett helt paket bacon och pasta som står i kylen och väntar. Kanske bättre att ta lite köttsoppa.
Jag lagade mat innan jag var ute och skulle precis sätta mig ner och äta men då fick jag ångest och ja gick ut i regnet.
Jag har inte bara motionerat idag utan har också ägnat 3 timmar i skolan idag då jag pluggade matte och gjorde läxan till imorgon. Jodå!

Men nu e ju bra på tv för en gångs skull, hej da
Pusspuss


Booring

Hejsan hej. Idag har det inte hänt så mycket....
Var på fästingmöte på eftermiddan och självklart blie fest när mor kommer. Så typiskt..men men förra gången hon var här gick jag ju ut i alla fall så får väl offra mig den här helgen.
Och en annan sak. Jävla XY asså..jag spyr på dte där stället. Inte fan kommer jag in men dom ska faan släppa in 17 åringar. Hm idioter!

Jag vill att det ska bli jul nu så jag kan få sitta i mammas soffa och dricka glögg och äta pepparkakor.
Åh jag hatar det här jävla vädret..så jobbigt att gå utanför dörren.

Skit på tv och ja ush vad livet e tråkigt!
Bajs hej!

Måndag

Goddag! Det är måndag och det e mörkt, regigt och blåsigt ute. Så jävla råkigt. Jag vill utomlands nuuu. Men förlåt att jag tjatar men ni förstår inte hur mycket jag vill lämna landet just nu. Pratade med mamma  telefonen nyss och vill bara hem till Katrineholm nu. Det e tråkigt att sitta inspärrad i det här jävla rummet när det bara e skit på tv.

Annars då...
Ja vad säger ni ska man välja bygg eller maskin som inriktning til våren. Jag har ingen aning men som tur är så har jag till december på mig. Och på tal om att bestämma sig. Jag skickade mail om rummet idag att jag vill ha det.
Så i december ska jag flytta, tjoho vad rolig!

Nu vet jag också vad jag ska önska mig i julklapp. En symaskin..blev lite inspererad av Jenny i Gossip Girl då hon syr sina festoutfits själv. Fan kan väl jag också göra.Hehe...

Hejpa!


Söndag

Jag och älskling är verkligen lata. Båda två ligger som två döda fiskar klockan halv 2. Så jävla trötta men Melissa liggeer fortfarande och sover. Fattar inte hur man kan vara så trött. Nej men jag hade jätte tråkigt och som tur var tingde Chesme så nu ska vi åka och kolla på fotboll eller nått. Synd bara att vädret är skit. Regar, blåser och e kallt. Ringde far nyss och han berättade att det var 8+ och sol i Eskilstuna. ORÄTTVIST!
Men men...Måste börja sminka mig..ingen ide egentligen eftersom att allt kommer rinna av när man går ut men ändå.

C yá BIG KISS SANCHEEZ!!!

Check this out


Kolla vad jag hittade..nått skit som gör att fettet man får i sig när man äter inte sätter sig på kroppen utan åker ner den "naturliga" vägen. Måste man ju bara prova. Synd att det var så dyrt bara. 279.- För 48 tabletter och man måste ta 2-3 efter varje måltid.

Jävla äckel!!!

Shit vad detta inte blev någon bra lördag kväll. Nej jag satt och pratade i telfonen och vad kommer inte krypande över golvet då. Jo en gigantisk stor äcklig jävla spindel! Jag hatar dom jävlarna men som tur vad Maida hemma och hon kunde ta död på skiten. Annars har jag tillbringat hela dagen åt att kolla på Gossip Girl och åh vad jag älskar den serien. Har 10 minuter kvar av ett avsnitt och håller på och laddar mera men 1 avsnitt verkar inte vilja ladda. Har gjort 86.5 % nu och det e väl nära..nee står att det är typ 4 dagar kvar. Suck jävla skit internet. Ska bli kul att komma hem till jul och ladda på mors dator! Hihi!!
Puss och godnatt!

Lördag

Sofia och jag tog ju oss en tripp till Harrys i tordsdags och det var treligt att bara göra någonting. Känner faktiskt för att gå ut ikväll men man kommer ju inte in på X&Y då kan man lika gärna skita it. Kom nyss in från en lång promenad med Melissa och var äntligen ner och lämnade in M´s kiol. Så nu tänkte jag faktiskt tillbringa dagen till att kika efter lite inredning och hur man kan möblera mitt nya rum. Ses sen..med kankse lite roliga bilder. C yá!

En mycket mycket bra fredag!

Hej bloggen!

Idag fick jag tillbaka min Matte tenta..och tro det eller ej men jag klarade den! Fattar ni hur lycklig jag blev när jag fick se resultatet. Nu har jag fått tillbaka min motivation så nu jävlar blire plugga av. Sen var jag och kollade på min nya lya idag. Så första januari blir det att flytta in i newsec studentlägenheter. Det ser jag verkligen fram emot.

Annars då. Jag och Sofia har ägnat hela eftermiddan åt Sex And The City boxen och avslutade kvällen med Idol och Fredag hela veckan. En trevlig dag har det varit och imorgon blir det promenader i höstvädret.

Ha en trevlig helg alla!
Puss

Älskade älskade thailand

Ser detta inte härligt ut...Åhh jag vill till Thailand nuuu!!!!

Min älskade elefanter

Ta mig tillbaka...

Sitter och tittar på sista minuten nu, hoppas hoppas man kan få tag på en billig flygstol i jul!!!

Lägenhet eller studentrum?

Nu vet jag inte riktgit hur jag ska göra. Nyss hade jag ingen lägenhet och nu verkar jag inte bestämma vilken jag ska välja. Idag fick jag mail att jag kan få ett studenrum i december men kan få en riktig lägenhet i januari. Fan vet inte hur jag ska göra. Studentrummet är lixom gratis 2 månader om året. Lixom jätte bra i sommar om jag vill åka hem då.
Hm men ska kolla på rummet på fredag.

Vad har man annars gjort idag då. Jag har faktiskt bara legat i sängen! Mycket att hurra över. Ska strax ut med Melissa o sen laga lite mat. Har inte ätit nått på hela dagen och shit klockan e ju fan halv 6.
Hoppas ni har gjort nått nyttigt av eran onsdag. C yá!

Me like

Jag bara älskar tvserier som one tree hill, oc, desperate housewives, gossip girl, prison break, vänner..ja allt..
Jag hatar exempelvis att titta på film..ok det gör jag inte men asså..för filmen tar ju lixom slut.. Det e det som e så tråkig.
Håller på och kollar på gossip girl nu när jag egentligen borde plugga.
En rök och sen tillbaka till New York!
BIG KISS SANCHEEZ.

Ps: Har fortfarande ångest...


Svårt just nu.....

Ibland känner man sig lite som man inte borde göra. Det gör jag idag..jag har ångest för saker som jag inte ens har en aning om jag borde ha ångest över. Fan fan fan säger jag bara. Jag har ingen aning om vad jag vill och känner just nu. Jag är så jävla förvirrad. Hur vet man vad man vill egentligen och hur gör man när man väl vet. Nej jag klarar inte av det här just nu....


Söndag

Aloha!
Helgen är över och jag ligger i sängen och har tappat min röst totalt.
Flickorna åkte hem 3 idag och de skulle vart framme runt 7 men de sitter tydligen fast i en bilkö. Hehe stackarna.
Helgen då hur har den vart...jo både bra och dålig men jag hade i alla fall skitkul och det kan ju förklara min röst. Har ingen lust att gå till skolan imorgon. Men men nu måste jag nog äta nått och inte bara leva på chips. Ja jag vet... men det blir inte så nyttigt när man e med M och Kim, haha!
Skriver mer imorgon för nu e jag alldeles för trött för de. Ha der jätte bra. Puss puss


Dicken

Hej, mitt namn e Madicken!


1 timma senare.......


Du ditt namn påminner om typ hon med paraplyt i tvserien..hon heter väl typ Madicken...Heter du verkligen så!


RSS 2.0