Kirrat jobb dårå...

Jajjemän, intervjuen gick smort. Vem intervjuade mig då? Om inte Alexander från Idol! Den alexander som jag hejjade på mest av alla. Nej men jag hade ju studera på som faan till det här och när jag kommer in slänger Alexander upp fötterna på bordet och tjejen tänder en ciggaret. Så oseriöst men faan vilka sköna personer. Men de sa i alla fall att jag skulle få komma och provjobba=)
Jajjemän!
Jag är så otroligt glad så det finns inte:)

Måste ringa mamma!


BIG KISS SANCHEEZ


Jobbintevju idag=)

Morrning is here!!!
Jajjemän och jag lyckades avboka tandläkartiden så den slapp jag. Annars skulle jag just nu i denna tid suttit och fått bedöva halva käfften, inge kul att gå på arbetsintevju då. Åh hoppas verkligen att den går bra. Vill verkligen ha det här jobbet.
Nu måste ajg ju skynda mig...Pusshej

Söndag med Pilates

Blev faktiskt lite besviken igår av att se hur många som inte släkte ner:/
Men men vissa gjorde de andra inte. Jag satt i alla fall och myste till "Robinson" och "Jag vet vad du gjorde förra lördagen".

Började söndagen med att ställa om Klockan, tyckte jag var så otroligt duktig som vaknade 10 men nej klockan blev på en sekund 11. Sen blev det en jobbig promenad med Melissa, efter det Pilates!
Visste inte att Pilates var så jävla jobbigt, det var faktiskt vissa övningar jag inte klarade. Tss..

Just det! Jag strejkar ju mot "supandet". Kommer inte gå ut så mycket nu fram över.
Kunde ju gått ut igår men nej! Jag var ju hemma och det tackar jag ju för idag=)
Har tillbringat 3 timmar idag av att kolla på Gossip Girl. Såg att jag låg efter 3 avsnitt,så nu kan jag hänga med ikväll när det visar ett nytt avsnitt=) Woligt woligt!

Aja, C yá!!

Ni glömmer väl inte att släcka lyset ikväll!!

World Earth Hour
Ikväll klockan 20:30 släcker världen ner lyset i en timma!

Hela 3 929 städer i 88 länder i en samordnad manifestation för miljön. Det är Världsnaturfondens syfte att minska utsläpp och försäka rädda miljön. Från Sidney till Eifeltornet i Paris. Bara i Sverige har 163 kommuner anmält sig.
Till och med Kungen släcker ner slottet!
Var med och släck du också och rädda miljön.


Världen släcker lyset Under Earth Hour ska ljuset släckas u


 


Aloha!

Okej hej!
Vad hände igår då!
Jo jag och Chemse är på väg till Ica -Maxi. Då ringer min telefon, Jag har fick en arbetsintevju på Brasseriet!!
Fatta vad häfftigt. Det är en krog här i Borås, 25 års gräns och alltid fullt med folk!
Aja mindre än 10 minuter senare ringer telefonen igen! Haha!
Jag har fick en till arbetsintevju men den här gången över telefon. Sökte ett jobb som homepartysäljare!
HAHA, Snacka om roligt! Så nått jobb måste jag väl få=)
+ Att jag har fått jobb på Borås Arena ju!


Men allra helst vill jag nog ha jobbet på Brasseriet=)

Nu måste jag fortsätta äta min frukost!
PUSS PÅ ER!!!

Kunde inte motstå

Trots att man är en fattig student så kunde jag ju inte motstå dom här super sköna stövlarna. Köpta på DNA.






Sen vare ju rea också:P
Kostade egentligen 1300:-


Så känns det!!

Mitt första underkänt. Normalt brukar man ju inte skryta om det. Men jag tänker inte däppa över det. Okej, jag fick inte min 4:a som jag ville. Heller inte en 3. Men om jag hade fått en 3:a skulle jag ju inte gjort om tentan. Men nu måste jag ju det. Aja, men jag tar det faktiskt inte som om jag är dum i huvet eller nått. En tjej i min klassa får typ 5:or i allt och idag fick hon en 3:a. Hon var mer deprimerad än vad jag är. Vår lärare har till och med lagt in ett extra omtenta tillfälle bara för våran klass. Så tydligen var det inte många som klarade det, eller fick sämre än vanligt vis.



Aja, hade inte planerat att gå ut ikväll men det lutar väl åt det i all fall.
Nu väntar min absolut sista portion av köttbullar. HIHI!

Sen blire Knalle med Chesme! PUSSHAJ!!

Morron!

Godmorgon, jajjemän här är man tidigt uppe. Klockan är typ 10 över åtta och här sitter jag sminkad och klar med en fralla i handen. Bröjar tidigt idag och det är skönt det med för då får man ju ledigt hela dagen sen.
Men först klockan 12 är det tenta granskning. Jag vet j vad jag har fått men ändå...ska bli kul och se hur dåligt det egentligen gick!!
AJa, hinnes någ med en längre promenad med Melissa också. C yá!

Nattugglan

När jag kommer hem från skolan är jag helt slut men när klockan börja närma sig sisso där 21:00 då jävlar blire fart på mig. Har gått lång promenad med Melissa (okej onödigt lång kvällpromenad) brukar egentligen bra gå runt huset när det är så sent. Aja ut med sopporna och sen har jag gjort rent diskbänken och gått med svinto runt spisen och väggarna!
Åh vad glad man blir.
Klockan 11 börjar min tv kväll.
Sex and the city, NAVY CIS, Dubbelavsnitt av 2 1/2 män. Sen brukar jag alltid somna i reklamen innan Förhäxad börjar. men e jag pigg kollar jag på det med. Men det har ju bara hänt en gång.

Okej! Jag älskar mina nya ämnen i skolan, helt fantastiska än så länge. Jätte intressant med Ekonomi, och statestik är ju skitkul. Men som sagt..det är ju bara börja.. Snart kommer det att bli jätte svårt..=(

Aja,Imorgon måste jag lämna tillbaka mina kryckor som jag lånade för snart en månad sen. Känns som det i alla fall. Om jag inte lämnar tillbaka dom inom en månad kommer jag få en räkning på 200. Det vill jag inte.

Just det!
Chemse var så snäll och ringde till Radiotjänst åt mig och sa upp min tvlicens=)
Så nu behöver jag inte oroa mig för det längre....

Nu ska jag krypa ner i soffan
C YÁ
BIG KISS SANCHEEZ

Jag har fått jobb!!

Jajjemän!
Jag har fått jobb på Borås Arena, ska servera starköl till arga fotbollshulliganer:D:D
Åh det här känns så skönt + att jag kommer kanske att få jobba på Elton John den 21 Juni, som vanligtvis kostar 1000 spänn att gå in på. HIHI!

Wooho, go Elfsborg:P

Monday- Ny vecka, Ny period, Nya tag

Idag blire att gå tillbaka till skolan efter en veckas ledighet. Det ska bli jätte kul att se vad det är för nya ämnen vi ska läsa, Vet ju att dom heter Grundläggande Statestik + Industriell Ekonomi. Men inte vad innebär=) Idag blire bara statestik. Börjar kvart över 1 och jag har redan vart ute och skuttat med Melissa + att jag e klar och nu håller jag på och lagar mat. Undra vad det blir...jo KÖTTBULLAR!!!
Hate it!

Vet ni vad tröga jag kom på. Jag köpte ju en sladd till datorn och dvd så jag kan lyssna i högtalarna. Man kan ju koppla in den i TV:n också:D Så nu dunkar jag MTV i surround systemet=) Jag vet att jag e lite trög men skitesamma=)
Hihi.

Det är jätte fint väder här i Borås, pratatde med mamma igår. Hon sa att uppe i sörmland vare snö och minusgrader=)
Alltid kul att höra.

Nu måste jag kolla till pastan! BIG KISS SANCHEEZ

Jag spyr på köttbullar

Det är så äckligt, jag mår illa så fort jag ser en köttbulle. Men ändå så blir söndasmaten...köttbullar. M lämnade ju kvar 2 kilo köttbullar hos mig + att jag hade ett kilo om inte mer innan. Jag har ätit köttbullar nu i en hel vecka och det blir ju inte gott efter ett tag. Jag varierar med olika såser, bea, café de paris, brunsås, curry, carbonara. Byter pasta, ris, potatismos, pommes. Men ändå är det så äckligt. Idag blir köttbullar medpommes och beasås.




Nu sitter jag här kom just in efter att springtur med Melissa i annelundsparken. Så jobbigt att ta sig upp men jätte kul när man väl är uppe=)
Jag vet absolut inte vad som händer idag. Känner mig så rastlös. Vill inte hitta på nått så med någon, men det skulle ju vara trevligt om man kan göra någonting annat än att kolla på vänner.

På tv:n äre skidåkning, tycker absolut inte att det är kul att kolla på det men det känns som man är hemma hos pappa då. Saknar min kära far och min knäppa mor ibland. Skulle vara skönt om man bara kunde svänga förbi pappa en timma och äta någon konstig gryta och sen åka förbi mamma och snacka lite skit.
Men det är ju lite svårt när man har 3 timmar hem med tåget.
Nej nu ska jag börja steka mina äckliga köttbullar. Ha en super fin söndag, Puss&Kram

Party Torsdag!

Tjabba!

Igår hyrde jag och Chesme film, 3 stycken. Tropic thunder (stavas?), Wanted(Så bra!) och till slut Barnhemmet som e skräck. Vi började kolla på den men den var så läskig så vi bestämde oss för att kolla klart i dag istället. Tror ni inte att när det är mindre än 20 minuter kvar av filmen så funkar den inte längre. Jävla skitfilm. Kul att kolla på skräckfilm när man har pinat sig igenom hela filmen men man får inte se slutet. Men som tur hade ica en till film så vi hyrde om den=)

Aja, vi hade i alla fall filmkväll igår och jag sov kvar hos Chesme på hennes soffa, säger bara en sak. Jag har såå ont i ryggen. hahaha!

Ikväll är det torsdag vilket betyder: X&Y=)=)
Jajjemän, pank som man är men kan ju inte missa en tenta fest. Speciellt inte när tentan gick skit!
Aja, här kommer en bild på mig och Chesme från förra gången. Så man ser ut när man fått i sig lite, haha!



C yá

Personlig tränare

Här sitter man på sitt  "feta" arsle och proppar i sig godis och sommar närmar sig. Det skulle ju vara kul om man till sommaren skulle kunna sätta på sig en bikini och må bra över det. Kikade runt lite på nätet efter gym här i borås.

På Nautius kostar ett  årskort 2400, friskis 2100 och på NELSONS hälsocenter 4500, där det även stod att man kunde "hyra" en personlig tränare för 1500 kronor FÖR TRE JÄVLA FUCKING TIMMAR. Ska man ha honom i 25 timmar ska man betala 12.500. Som en normal människa har råd med det..Hm aja..


Men jag har ju min boxningsäck som jag boxades på nyss..får nöja mig med den:=)

I´m fine

Missade precis solnedgången men tog en tripp med Melissa i parken i alla fall. Stadsparken är så otroligt mysig och jag har haft en jätte bra dag idag. Klockan är strax före 7 och uteserveringen vid ån är full med folk. Det känns så otroligt bra inom mig. Fast än att tentan gick skit igår så känner jag mig så varm innombords. Kikade precis ner i brevlådan och fick se att alla räkningar har kommit. Okej, det kanske låter konstigt men jag bli glad av att se dom. Jag känner mig så vuxen=)
Haha.

Vem är du? Var jag än går så ser jag en viss person, har aldrig pratat med människan men han är där hela tiden, i skolan, på ica, knalleland, bussen och i parken. Har jag skaffat mig en förföljare haha, nej jag tror inte de va:P¨¨

Nu ska jag kolla på tv men först..diska:)

BIG KISS SANCHEEZ

Solen=)

Jag har absolut ingen aning om vad resten av sverige har för väder men här i Borås är det jätte jätte jätte fint väder. Det är varmt och solen skiner för fullt=) Melissa och jag var nyss  i parken, vi sprang och roade oss=)
Nu sitter jag och äter frukost och väntar på att Chesme ska komma och hämta sitt bord som hon köpte igår. Hoppas verkligen att vädret håller i sig nu den här veckan eftersom att jag e ledig=)
Idag ska vi gå på stan, dock inte shoppa. Dela ut lite cv och njuta av värmen=)

I LOVE SPRING!!!!

BIG KISS SANCHEEZ!!


Snart ser det ut så här i parken så blire att leka massor med Melissa=)

Vilket klipp! Men fy fan vad dåligt det gick!!!

Det har aldrig i hela mitt jävla liv gått så dåligt på ett prov. Tentan idag gick rent åt helvete!
Nu ska jag gömma mig under täcket med godis och chips och kolla på Vänner!!!


Men en rolig sak i alla fall:D
Jag och Chesme gick till en affär som hade utförsäljning idag och jag handlade saker för 1500 men betalade bara 150:D Snacka om klipp va:P Ska lägga upp lite bilder på kramdjuren, asa fina. Affären var typ rensad på 10 minuter hahah,,,,

Men som sagt. Nu ska jag kolla på vänner och mysa med min älskling!!

Vilken Händelserik dag

Inte för att jag kollade på Meliodifestivalen, för jag var fullt upp i mitt pluggande men jag hörde allt att någon operasångare vann och att låten "snälla snälla" kom på andra plats och att älskade EMD kom på 3 plats, stackarna.
Jag förstår bara inte hur man kan tycka om låten snälla snälla, jag förstår bara inte...hm..

Men men nu ska jag berätta för er hur min dag har varit, jag ha vaknat, pluggat, rastat Melissa, pluggat, ätit och åter pluggat. Vilken hänelserik dag VA!!
Nej inte precis men på måndag är det verkligen över, eller egentligen är det ju inte det eftersom att jag har Mekaniktenta på torsdag.

Men allvarligt nu e hon fan över 11. Jag tänker inte plugga mera!!
Tack och GODNATT!!!

Pluggkväll

Yes har äntligen satt igång med pluggandet på riktigt, jo lite sent ute kanske men ändå. Har pluggat i 4 timmar nu och tycker egentligen att jag förtjänar en paus för just nu sitter jag och lyssnar på ABBA och blev så sugen på att se MAMMA MIA filmen men NEJ!! Jag ska inte ta en paus, nej nej nej!!!
Jag får träsmak i baken av en här jävla stolen..kanske man skulle förflytta sig till soffan:P
Men nu bloggar jag ju bara för att slippa plugga, back to work!! C yá

Svara NEJ din idiot.

Telefonen ringer och väcker mig...vem kan de vara jo från nå radio tjosan som börjar prata om tv-license. Dom frågar tillslut HAR DU EN TV??????
Vad fan tror ni att jag svarar, jo JAAAAAAAA!!!
hur kunde jag svara ja, man svarar ju nej!!!!
Helvete, jag e student och har absolut inte råd att betala nästan 600 eller vad hon sa i kvartalet. Helt galen.
Hur faan ska jag ta mig ut ut det här?


Phu....

Rent

En målad säng, sex maskiner tvätt, ett extremt rent badrum och en jävligt städad lägenhet + en ny bäddad säng senare.

Jag är helt slut. Jag har allvarligt hållt på och städat i 6 hela timmar.
Hon är kvart över 11 nu och jag började vid 5 tiden.

Det är fint  i alla fall nu är det bara en smutsig hund kvar att bada men hon ligger så sött och sklickar sig mellan benen så hon får vänta tills imorgon.
Om jag hade tagit den här tiden till att plugga istället så kanske jag hade lärt mig ett å annat. Men jag får ingen ro att plugga när jag ser hur dammråttorna yrar om kring på golvet.
Men nu ska jag slappa till de sisat minuterna som är kvar av sex and the city sen lösa lite korsord.



BIG KISS SANCHEEZ

Jag är student och allt jag äger är en cykel

Hej allihoppa!
Nu e jag helt jävla fucking slut! Vaknade 7 imorse av att jag inte kunde sova, fast jag somnade typ 3. Gick faktiskt och la mig efter Raw vid halv 11 och låg då och kollade i taket till 3, jag skojar inte!
I alla fall, kutade runt på stan med chesme idag och delade ut mitt CV. Mcdonald´s som var min absolut sista utväg har redan tillsatt sommarjobbare. Men det finns en restaurang här i Borås som heter Jensens och där vill jag verkligen jobba. Men ska söka på halens lager och posten också.
Det ordnar sig alltid. Efter det i all fall så var det bara att gå hem och gå promenad med Melissa som om jag inte gått tillräckligt idag. Efter det,  till skolan och nu har jag suttit och pluggat och det känns som ingenting fastnar. Nu måste jag hem för att åter igen gå ut med Melissa. Phu!!!

Som om dagen inte var jobbig nog.
Igår kom dom från Chilli för att köra ut min soffa (som har gått sönder) Men min mobil funkade ju inte (Har ju nytt nummer), aja så dom fick inte tag på mig och ringde till mamma istället. Men hon fick ju heller självklart inte tag på mig så då sa dom att dom skulle komma idag istället. Jag berger mig till Chilli för att göra upp när dom ska leverera soffan. Nää då ska jag få hämta soffan själv eller stå för utköringen skälv. Vilka jävla idioter!
JAG ÄR STUDENT OCH ALLT JAG ÄGER ÄR EN CYKEL!
Svårt för utköringskillarna att bara dumpa soffan utanför min lägenhet. Jag tror inte att någon snor den om man säger så. Nej då kör dom tillbaka soff-fan till Chilli. Snälla förstå och jag e trött på allt just nu.

Vill ha vår nu, sommar..ledigt...phu.....

Jobbsökan

Bara en vecka kvar till tentan och jag har mycket kvar att lära in om man säger så. Det är tufft, men jag har i alla fall fått mycket gjort idag. Jag har nämligen skrivit min cv och anpassat den för klädaffärer, restauranger, hotell och en allmän. Jag och Chesme ska dela ut dom imorgon. Och det känns faktiskt jävligt bra.
Men måste upp jävligt tidigt om jag ska hinna plugga lite också. Så blir väl att ställa klockan på halv 10 eller nått. Men nu e jag trött och ska vila lite och förhoppningsvis lägga mig tidigt.

Ja, fick nyss reda på att jag blivit faster. Min bror fick en liten tjej inatt klockan 3=)
Stort grattis till dom!

Sminkad och klar

Inte för att det syns så mycket men det blev jätte fint=)


Och här är skuggorna och den faundation jag valde ut.



The Annoying One

Mina vänner har verkligen rolig fantasi, speciellt när man blir "The Annoying One" !!
Är man vekligen så jävla jobbig! Aja....


Suck.......

Make Up Store idag=)

Hejsan!

Idag känner jag mig pigg och utvilad och det är jätte bra för klockan 3 idag ska jag till MakeUpStore och sminka mig. Det ska bli super kul och det ska bli kul att se vad man får med sig för produkter hem. Men först nu ska jag duscha och bege mig till skolan för att hinna plugga lite.



V var ju ute  torsdags och det var nog sista gången nu innan tentan. Jag har verkligen vart jätte dålig med att plugga men just nu är matten så jävla svår. Förbannat jävla svår. Men men det blir att plugga nu precis varenda dag=/

Hallo

Hej allihoppa=)

Trodde minnsan att våren var här men inte än. Igår vare snöregn och värsta blasket och idag bara allmänt mulet. AJa nog om vädret. M e fortfarande här och vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Känner mig mest seg och jävligt uttråkad.
Skal lägga in lite bilder senare från lördagen men nu ska vi väl ner på stan.. Cyá

RSS 2.0