Söndagspromenaden är härlig

Hallo det är söndag och jag ska strax ut och springa med först tänke jag blogga lite.
Idag har jag suttit ute i solen och pluggat lite, men fick gå in i skolan efter ett tag. Det är ju tokhett ute, men är man svensk så är man. Klagar när det är varmt och klagar när det är kallt.=)
Idag känner jag för att ta en riktigt lång tur, och jag känner för nått nytt också. Har fkt tröttnat lite på min vanliga runda.

Iform.se har en sida där man kan lägga upp sina egna löprundor och det är jätte kul att gå in och kika vad det finns för rundor. Kolla in där om du känner för att antingen springa eller ut och vandra.

Jag shoppade ju lite i veckan, men lägger upp det sen. Chesme kommer strax, har tjatat på henne hur mycket som helst att hon ska med ut så nu jävlar ska hon med=) Ska bli roligt. Hörs sen, PUSSEN


Det känns verkligen

Skojar inte nu asså när jag säger att jag han ont i både fötter och ben. Har vart ute och powerwalkat i över en timma. Har fan gått hela borås känns det som. Är jätte hungrig också, men dom säger ju att man inte ska äta 3 timmar innan man ska sova så får ta en rejär frukost istället.
Nu ska jag fan bädda ner mig för natten! Godnatt på er!

En lördag i borås

Gud så varmt det har vart idag asså, låg och pluggade ekonomi idag men tog också en sväng på stan=)


HAHA, ble tvungen att skryta lite, och visa våra palmer vi har här:)


Melissa njuter i solen


Provar hattar på Kappahl=)

SOMMAR OCH SOL

Godmorgon, det är verkligen sommar ute idag och det betyder slappa i stadsparken. Måste plugga idag så varför inte ta med arbetet ut;)
Kanske åka lite häst och vagn, haha. Den här kom åkande utanför mig igår.



Mysigt jhu;) Nu ska jag ut i solan. Ha en bra dag.Puss!!

Jag fick det

Hola!

Nu läser ni en blogg vars ägare just fick ett samtal från hotellet hon sökt jobb på!! HON FICK DET, WOHOO!!

Jag är så jävla glad asså, att slippa jobba på restaurangen. Ingen mer matos lukt på kläderna;)
Ska jobba första gången den 8 juni. Passar mig perfekt, synd bara att jag kommer att missa studentveckan i katrineholm. Tog fk med kameran på stan idag för att ta lite bilder men ble massa shopping istället, måste ju fira att man fått jobb!
Här kommer i alla fall svaren till de utklippta bilderna, var dom svåra eller;) haha!! Kanske ska göra det lite klurigare nästa gång.


En besvikelse

Känner mig så tjock  magen efter att ha vräkt i mig en tallrik pytt i panna. Åt det hemma hos hampus och efter det har jag tyckt att det är jätte gott=)

Köpte den nya tidningen Bubbleroom idag och det var verkligen en besikelse. Inget roligt att läsa över huvudtaget. Gillar deras kläder men kläderna som kenza visar upp har ju ingen normal människa råd att köpa. Suck..
Tycker dom borde rikta in sig lite mer till den "lägre klassen". Ja menar dom som har råd, dom köpter hellre Elle eller någon annan tidning för att få insperation.

Men dom har fkt jätte fina klänningar runt 500 lappen. Kolla in hemsidan http://bubbleroom.com

Vad är det för dag idag?

Känner inte ni så ibland att kroppen är så obekäm ibland, Så känner ialla fall jag idag. Hur jag är sitter eller ligger så känner man att det inte är bra. Vet inte om jag har sovit konstigt inatt. Men ändå så sov jag i sängen ju.

Idag ska dom ringa från hotellet, så jag har en stor klump i magen. Haha, vet ni jag trodde det var onsdag idag, för hela dagen igår så pratade jag som om det var tisdag haha. Som när jag vaknade idag, så tänkte jag..imorgon ska dom ringa..Haha..så trög jag är., men det är ju sån jag är;)

Har i alla fall en ren och nybadad Melissa brevid mig i alla fall, en ren lägenhet. Skönt, tog tag i städning och allt i pausarna av bröllopsfixaren som gick igår.

Nu ska jag ta mig en omgång med boxningssäcken:D


Kan ni gissa vad det är jag har lagt in för bilder:=)


NÖRDEN NO.1

Sitter och spelar bubbels på hamsterpaj haha. Vilken nörd man är. Försöker fördriva tiden lite. Har vart ute och sprungit idag men jag måste verkligen lägga in nya låtar på mobilen. Är ganska trött på att spela 5 låtar om och om igen:P
Men grejen är den att jag har ingen sladd till datorn, den är borta som allt annat=)

Annars sitter jag bara och väntar på att det ska bli torsdag så jag får höra nått från hotellet. Om jag får det jobbet då ska jag springa naken i min korridor:D Lovar!!!

Nu till viktigare saker, ekonomin!!!

BIG KISS SANCHEEZ


DONE

Tro det eller ej men fan vad vi ägde vår redoisning idag, HAHA! Gruppen innan var ju riktigt bra dom med, en ut av tjejerna pratade engelska, TROR NI ATT JAG FATTADE ETT ORD ELLER, neeej!! Jag fattade ingenting haha. Kanske borde ta tag med min engelska någongång, haha!!

Tog en sväng förbi apoteket också där jag hämtade ut lite recept och fixade lite munskölj. Slutade med att efter att jag läst en bok om hundar att jag handlade avmaskning till Melissa också. Blev ju livrädd när jag läste om alla symtom:P

Blir ingen jogging idag tyärr, det regnar=(
Jag som hade sett fram emot att ta en runda i solen. Det fina vädret slutade ju vid lunch..

Nu ska jag äntligen ta tag i pluggandet=) C YÁ!!!

..........

Haloo ARibaa!!!

Klockan är strax 11 och betyder att sex and the city strax börjar. Idag har jag jobbat på arenan och i nästan en hel timme så öppnade jag läsk och hällde ut i platsglas. Det ar ju intressant, har tydligen blivit lag på det. Nåra som kastat ut flaskor på planen och om det skulle hända nu så skulle de få böta 20 000 för varje flaska.

Aja..terminen börjar leda mot sitt slut och vårt grupparbete har tagit sån tid att jag knappt hinnit plugga något inför tentan. Har redovisning imorgon så får börja efter det. Nu ska jag mysa framför tvn och sen sova. PUSS OCH GODNATT!!!

Söndag

Jag blir så trött på vissa människor så det finns inte. Med andra ord så är allt skit. Undrar hur det här ska sluta egentligen.

Sitter och glor på tvn, har vart i skolan och så idag men är så trött på allt så nu ska jag bara slappa. Det är ju inte allt för roligt att gå till skolan på en söndag, hehe.

Nu till lite roligare saker, hade ju grilkväll igår och det är sista gången jag grillar 2,5 kg flintastek på en engångsgrill haha. men potatisen blev ju god=)
Hade det jätte trevligt med kortspel och bra sällskap. Senare tog vi bussen in till stan där vi tog en sväng inne på tonic=)


Härligt att kunna sitta ute...



Så cool i sina glajor=)




Till och med Melissa är lika cool i dom;)



En bra kväll med andra ord=)

Allt känns så lätt

Ett glas vin och man får så mycket att tänka på...

Tankarna bara snurrar runt  i huvdet och man har så fort glömt bort dom. Några färsk potatisar och lite tzatsiki och man normal...vem är normel???
Vem är egentligen normel?

Man kan lyssna på en låt och allt förändras så snabbt??
Om man tittar riktigt noga kan man verkligen se nått....Man exempelvis tar en bild på någon man tycker är jätte intressant och andra sekunden så är det inte det..
Man tittar sig själv i spegeln och känner inte igen sig själv
You can run you cane hide!!
Not from me!!

Jag står och sorterar min garderob, vad är det egetligen som säger att det där vita linner ska ligga exakt på den där platsen. Jag har rivit ut hela garderoben med tvn i ögonrån och musik på hörsta volym...
Det slutar ju med att man lägger rästen där det får plats.

Denna text är tillängnad..säger man så??

Till i alla fall "M"

Bling bling

Vilken jävla dag, ska grilla ikväll så jag och chesme GICK till ICA maxi, gick ju bra dit men jobbigt hem när man hade 3 st läsk och massa flintastek och en engångsgrill att släpa på. Sen skulle i ju in på marknaden och leta efter en kokbok och chesmes blingglasögon. Här kommer dom:)



Så jävla coola, nu bär de i alla fall iväg till grillningen

  


Klumpar i magen

Hej! Sitter här med klumpar i magen, jag är så jävla nervös inför min jobbintervju idag på hotellet. Vill så gärna ha det här jobbet så det finns inte. Har i alla fall valt ut vad jag ska ha på mig, svart hög kjol med ett skärp i midjan och en gul blus till. Har inte hunnit med att välja skor än, men blir väl nått med klack. Får ta med mig ett par extra skor också, är marknad på stan och har inte lusst att springa runt där i klackskor. Måste skynda mig till skolan nu. BIG KISS SANCHEEZ

Vilken mes man är då

Hej hopp!
Hade tandläkartid på förmiddan och skulle laga ett hål. När hon började prata om bedövning bestämde i oss för det och att jag också ville ha bedöningssalva för sprutan. När hon lägger på bedövningssalvan kännde jag hur tårarna kom och det slutade med att jag satt där och stört bölade. Jag är så spruträdd så det finns inte, vilken mes man är:P

Har vart i skolan idag också och jobbat med grupparbetet och vette faan hur det kommer gå med det alltså, men det får vi la se!!

Men vet ni vad som hände i skolan då, jo dom ringer mig från ett hotell här i borås så jag har fixat en jobbintervju på fredag:D Hoppas hoppas det går bra:D:D

Nu ska jag äta mat, var nyss ute och sprang så är såå jävla hungrig. Har äntligen hittat en jätte bra runda!!! Tar ungefär 45 minuter springa och gå 50/50 ungefär. Kör typ interall men springer lite mer än vad man egentligen ska:D hehe!! Aja måste få lite mat i magen nu. PUSSEN!!


GRATTIS NORGE

STORT GRATTIS TILL NORGE!!!
Och godnatt=)

Det sög så hårt!!!

Tjoho!

Kom nyss hem från Arenan och det sög hårt idag. Elfsborg mötte Halmstad och när jag gick stod det 4-0 till Elfsborg. Jag fick inte stå i baren idag utan fick stå i borta-kiosken och det verkligen SÖÖÖG!! Innan pausen blev jag flyttad till en annan kille som serverade korv. Det sög ju lika hårt det!!!

Okej, nu sitter jag i alla fall här och undrar vad jag ska göra ikväll:/
Det är ju lördag så man skulle ju kunna gå ut, men grejen är den att jag var ju ute i torsdags och hade så jävla roligt så kanske ska nöja mej med de. Får väl höra runt lite vad som händer annars blir det väl bara jag och Melissa, kan ju vara skönt det också ifs.

Hörs sen kanske om jag har nått på hjärtat.
BIG KISS SANCHEEZ

Shopping med Grekisk Buffé väntar=)

Hallå där, äntligen torsdag. Varför gillar jag torsdagar...därför att det är som helg för mig=) Ingen skola imorgon och det betydel långhelg. Sitter här och får mig lite haregrynsgröt med russin:P Ska tvätta nu på förmiddan sen ska jag ner och luncha med tjejerna, blir idag Grekisk buffé=) Efter det ska vi rensa stan på klänningar. Måste ju ha nått snyggt att ha på mig ikväll;)
Sen har i sagt att i vi ska börja tidigt idag för att i hinner aldrig dricka upp innan i går ut, så idag blire tidigt. På tal om tidigt. Min kära kompis Sofia skickade ett sms och väckt redan klockan 9. Jag brukar ju hur lätt som helst kunna somna om, min inte idag. Konstigt:P

Hittade nåra plagg på Gina som jag gillade. Hoppas dom finns i butiken....






 
BIG KISS SANCHEEZ

Ush

En ny dag och klockan 11 ska jag vara på Knalleköket och provjobba en gång till. Dom sa att dom inte tyckte att jag hade kul förra gången jag jobbade. Och det hade jag inte heller. Det sög hårt det där jobbet. Jag vill verkligen inte jobba där men jag måste väl för att få in nå pengar i sommar. Så just idag känns det som om jag ska dit och "spela lite teater".

Så önska mig lycka till då.
BIG KISS SANCHEEZ!

Fan vilken tråkig dag

Livet är inte roligt just nu. Jag är så utråkad.
Det är superfint väder ute och här sitter jag framför datorn, tjejerna jobbar och jag har ju inget jobb som jag nämt.
Orättvist ju, Borde plugga men jag kan inte koncentrera mig. Vill bara ut i solen. Om jag ändå hade en balkong så kunde jag ju sitta där och läsa. Hm ja jag skulle ju kunna ta med en filt och lägga mig i parken men då känner jag
mig så utstött. Ligger ju fullt emed folk där. Nej idag är det verkligen en tråkig dag. Me not like it!!!

Men jag får äl ta tag i tvätten så länge och försöka göra den här dagen något meningsfull.

Hörs,


Är jag en Film-missbrukare??

4 filmer och en hel säsong Play del sol.
Japp det var vad jag gjorde igår. Jag tillbringade hel, abslut hela dagen framför datorn.

Kollade först på Fast and the Furious 4 och jag tyckte den var bra=) Speciellt slutet. Sen efter det kollade jag på Bedtimes Stories som också var bra. Legelly blondeS 3, var inte så jätte bra, okej men inte jätte bra. Sista filmen blev en klassiker som jag redan sätt massor av gånger: Mr and Mrs Smith!! Det filmen äger enligt mig. Men nått som jag inte kunde få nog av igår var den svenska humorserien Playa del Sol som gick 2006 tror jag det var. Fy faan vilken bra svensk serie säger jag bara. Jag kommer se den igen om ett par dagar garanterat. Har du inte sätt den. SE DEEEN!!!


Okej nu ska jag ta mig ut och rasta Melissa och sen ta mig till skolan för att ha en föreläsning i Statestik.


Hörs sen;) BIG KISS SANCEEZ


Gänget från Playa del Sol!!!

Var är min film??

Har tittat på två filmer än så länge, Beverly Hills Chihuahua som jag tyckte var grymt söt och jag som älskar disney filmer tyckte den var asbra! Ingen bra handling direkt. HUnden blir kidnappad och så hittar man den igen:D Haha men det var bra i alla fall.
Nästa film var Slumdog Millionaire:
Som jag tyckte var bra, den var seg till en början men sen blev den bättre. För er som inte sätt filmen handlar det om en kille som är med i vem vill bli miljonär och vinner 20 000 000 (rubin?) men han blir anklagad för fusk m.m.

Okej nu väntar jag ju på att min kära vän Chesme ska höra av sig så jag kan få se min älskade paul walker.
Jag är helt sold i honom och trots att alla säger att handlingen suger och att filmen var en stor besvikelse och att Paul har fått rynkor i pannan så vet jag att jag kommer älska filmen punkt slut!!!



BIG KISS SANCHEEZ

Det är härligt med lördagar

Tjohoppsan, det är lördag. Är det inte fantastiskt roligt när de är lördag. Sen kommer söndagen som är jätte tråkig och sen är det ny vecka igen, haha!! Men den här lördagen ska jag njuta av för jag ska nämligen inte göra ett skit. Tänker inte ens titta åt mina skolböcker. Nej idag är det min dag.
Började dagen med gröt och en härlig promenad med Melissa i parken. Sen när jag kom hem så tog jag tag i min sminkväska. Har fått två nya av mamma så fixade lite med det. Snart dags för lunch men nu tänkte jag kira runt lite på nätet. Kolla lite jobb och så.

Men vi hörs sen!! C yá!!!


Just det!!!
Chesme kommer med Fast and the furious till mig sen:D:D:D hihi!!!

Oke Puss!!

Finaly

Provet är ÄNTLIGEN avklarat och det känns så skönt!!
Har pluggat massor och hoppas att det gav resultat. Nu ligger jag och kollar på tv med min älskling och lagar mat. Det blir wok med bläckfisk, musslor och räkor m.m skaldjur:D

Ikväll kanske det blir poker eller Monopol eller nått, vi får se. Ska kolla på top model sen fortsätta kolla på desperate housewives=)

Jag är så nära på att gå och köpa godis. Jag känner att min kropp skriker efter sötsaker. Jag vet ju att jag kommer må grymt dåligt efterråt men jag vet inte. Jag är ju duktig med kosten och allt men ändå vet jag inte om jag kommer kunna hålla mig till bara en liten påse godis....
Får ringa til min mor och få lite stöd!!



Saknar mitt blonda ibland:P

Desperate Housewives Maraton

Jag har ju prov på fredag och jag har pluggat massor. Men tog mig friheten att kolla på ett par avsnitt av Desperate Housewives. Det blir inte bara ett par...man bara fortsätter. Det blir ju så jävla spännande HAHA!!
Men tog en paus för att kolla på Sex And The City, e typ glad att jag inte köpte boxen då skulle jag ju aldrig plugga. men ska fortsätta plugga massor imorgon. Okej back to tv..Puss



BACK IN THE GAME!!

Godmorgon!!

Ni undrar säkert varför det inte har gått att gå in på min blogg och det är för att jag hade lagt in en bild för ett tag sedan som var upphovsrättsskyddande. Jag fick en kommentar att ta bort bilden men gjorde inte det direkt, hade inte tid tyckte jag. Så dom stängde ner min blogg.
Jag tycker att om man har upphovsrättsskyddade bilder, ska man väl inte lägga ut dom hur som helst så man lätt kan komma åt dom. Googlade ju bara på bilder och så kom den fula bilden upp?? Var glad för att jag gör lite reklam för dig istället din idiot!!


Aja, jag är back in the game och den här veckan ska jag rå plugga. På fredag har jag nämligen tenta och får bara inte kugga på den!!! Har gjort mig lite havregrynsgröt och ska strax sätta igång!!

Skriver senare. PUSS PUSS!!!

Ett smakprov

Hallo Arribaaa!!!
Fy fan vilken vecka. Jag har haft så jävla roligt och så jävla roligt helt enkelt. Det har vart fester, valborg massa musik och massa bil:D:D Känns jobbigt och tråkigt att åka hem till Borås men sommaren har nog hittat dit också. Här kommer ett smakprov från veckan=)




Valborg började med att Johan, Lenny och jag åker hem till malin och börjar redan klockan 2:D



Vid sissodär 5-6 ja då kan ju tänka er hur stabilt det var haha, Det blev i alla fall en oseriös omgång av kubb!!
 


Har ingen kommentar om denna bild.



Men Melissa har i alla fall hemlängtan, haha!!!

RSS 2.0