Totalt Psykad

Åh jag är så trött!!! Har vart i skolan sen klockan 9 imorse och  jag kom faktiskt upp imorse, joo klockan 7 och det ångrar jag nu att jag gick upp så tidigt. Hur ska jag orka gå ut idag? Hm en liten dusch så är jag på benen!
Jag märker att umgås med Chesme så mycket som vi gör nu blir man riktigt psykad av..jag tror jag har skrattat åt allt idag. Hm men en lite seriösare date fick jag med Sofia när vi skulle in på gina och prova kläder. Men efter att ha provat 20 olika plack bestämde jag mig inte för att köpa nått men när jag var klar hittade jag där emot 2 st klänningar. 49 st! Dom var ju inte super snygga men vem bryr sig för 49 kr. Aja ikväll kommer tjejerna över sen blire X&Y. Åh det ska bli kul.
Men ännu roligare ska de bli på Lördag då Chesme och Isabell har fixat vippen på W&Y=)
Här ser ni min klänning, ganska glansig och fin får se om det blir den ikväll=)



Nu måste ju jag städa och träna + hinna göra mig iordning innan 8:/ Hur nu det ska gå!!

Och M din jävla skit, att du inte kom men får bli en annan gång!!

"Marley och jag" Med Jennifer Aniston i huvudrollen

Marley och jag ska bli film och ha svensk biopremiär den 20 Mars med Jennifer Aniston och Owen Wilson som huvudroller.
Jag sträcklästen boken när jag var i Egypten och det handlar om livet och kärleken med världens västa hund.
Det är en väldigt fin berättelse och jag kan säga att jag grät floder mitt på stranden så folk vände sig om.

Jennifer och Owen under inspelningen av Marley och jag


Min älskade bok som jag var mycket lycklig över att ha med mig,

Jippi det är Måndag

God förmiddag!
Det är måndag är det inte härligt. Ny vecka, nya tag=)
Börjar inte förens 13:15 idag men jag har redan hunit städa oh varit ute och lekt med Melissa i parken.
Nu ska jag ta mig till Knalleland för att reklamera min soffa + att köpa lite hundmat!!

Jag tror faktiskt att jag kan berätta en sak nu. En alkolist ska ju inte säga att hon blivit nykter förens hon verkligen har blivit det och en rökare ska inte tala om att hon har slutat förens efter 1 år.
Men jag tror faktiskt helt ärligt att jag har slutat bita på naglarna:D
Hihi, dom är jätte långa och jag mm det känns bra=)

Förslåt men här kan jag ju inte sitta.
Men i alla fall ÅH JAG MÅR SÅ BRA!!!

Puss på er allihopp och ha en trevlig Måndag

Shopping e roligt när det e REA!



Den här jacka känner ni säkert igen, jag klagar inte i alla fall att jag köpte den för 99..hihi


Okej skor borde inte få kosta me är 30 kronor och det var precis vad jag gav=) (+ mina 5 innan)


Den lilla eller kankse stor necessär köpte jag på Indiska idag..det är ju kul att shoppa är det e rea. 20 spänn eller nått=)

Party Torsdag

Januari måndag och det är kallt och tråkigt ute. Visst det är ingen snö och blask men ändå. Så mörkt och tråkigt. Men inte hindrar det mig från att supa mig full! Nej så hårt ska det inte bli ikväll men jag och Sofia ska sitta och snacka lite. Har ju inte sätt varandra på en månad så det blir trevligt.

Chesme och jag har shoppat idag=) Halva på halva i nästan varenda butik. Så var inne på Gina och hittade en jätte snygg jacka. På Wedins och hittade på ett par skor. Inne på Indiska drog jag inte kortet bara en gång utan 3 ggr.  Rökelser, glasundelägg och en ny nessesär! Wohow vad roligt och en tripp till IcaMaxi.

Det känns jätte bra att vara hemma i Borås men saknar min Dick!
Men vi ses ju snart igen...

Nu måste jag städa...
Pussen!!

25 DAGAR I ETT KYLSKÅP!

Fatta! 2 män räddades efter 25 dagar i ett isskåp, efter ett deras båt sjunkit. För att se webbtv, gå in på Aftonbladet.

Studenttider!!!

Godmorgon säger då jag. Blev väckt först ut av att mamma ringer..sen Ringer Chesme och tillslut kommer några elkillar och ska in och kika. Aja bara att gå upp. Jag har suttit på facebook och kollat bilder. Åh gud vad jag saknar studettiderna..





SP3EEI Det var fan nått speciellt vi hade:P

Monopolkväll!

Tjohoppsan!

Helt slut efter en rund monopol. Chesme och Ivan var över och det var trevligt att få lite sällskap. Nått som var mindre trevligt var min nya kurs i maskinteknik eller vad den nu heter. Skitsvårt och handlar om sånt jag inte bryr mig ett skit om. Men grejen e den att jag vill ju byta till textilhögskolan till hösten och ja då kommer jag typ läsa den kursen där också. Så det är väl bara att bita i. Bygg lät mycket roligare och dom ska typ rita på datorn och skit. SÅ mycket roligare men om jag ska gå textil sen så är det ju så mycket bättre att ha gått ett år maskin än bygg. Grejen e den också att Affäringenjör som jag läser nu blir så mycket roligare andra och tredje året. För då kommer vi läsa marknadsföring och företagsekonomi. Ja sånt som jag verkligen e intresserad av. Vi får se hur det blir med den saken, ska inte tråka ut er mer. Men i alla fall igår var Chesme här också och hon färgade mitt hår och sen kom Ivan och vi rökte lite vattenpipa o kollade på film. Haha det är ju så mycket roligare att bo här. Nu vill faktiskt mina kompisar vara hos mig:P

Nu ska jag kolla på vänner och försöka somna innan 12, får se hur det går. Pusselipuss på er!

Snacka om att göra reklam för Mcdonald´s!!

Då var det dags igen!
Hej, hur mår ni allihoppa, som ni märkt så blev det ju ett jävla brake i bloggen nu på lovet. Men som jag sagt tidigare har det vart helt fantastiskt här hemma.
Men jag tänkte börja att berätta lite om min lilla tripp till Egypten.
Det var helt fantastiskt, vi bodde verkligen på ett pallats. Hur stort som helst och vi hade inte bara en restaurang och bar utan typ 20 stycken att välja på varje kväll. Man skulle gå till restaurangen på förmiddan och reservera ett bord, det fanns typ medelhavs, Thai, European, International.m.m olika restauranger! (Vi hade ju all-inclusiv asså)
Innan vi skulle åka ner hade jag hört så många olika åsikter om landet att jag inte riktigt kunde plasera om det skulle bli en bra eller en dålig resa. Det började ju med att jag missade avfarten till Arlanda på E4:an så vi kom till incheckningen men bara 20 minuters marginal. Och sen var vi ju så jävla trötta inne på arlanda att vi tog fel på gaten! Ush fy fan vilken tripp. Väl nere så blåste det så in i helvete och kallt var det! Precis som Inger min pappas fru hade berättat att dte skulle vara. Men sen gick vi och åt middag och täkte nästan sätta på occ jackor för att det var så kallt. Men morgonen där på vaknade vi till ett strålande väder och varmt var det(Phuu) vilken tur. Var så jävla rädd att vi skulle få tillbringa resten av vår semester på hotellrummet!

Ingen shopping va(Elle hur)....
Hade ju också fått höra från både bekanta och även tjejen nere på Resia att det inte fanns så mycket att handla. VILKET JÄVLA SKITSNACK! Det fanns ju hurmycket som helst, allt fårn vattenpipor till små party väskor. Nej men eftersom de sa att det inte fanns nått att handla så packade ju jag med mig onödigt mycket kläder och typ 6 par skor! Helt onödigt. Men jag tänkte ju det att jag ska ju inte handla nått så det gör ju inget om väskan är lite full.


Det blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig:P
Precis, hem har jag med mig en stor jävla vattenpipa, en röd porrig golvlampa + en stor jävla lykta att hänga i taket, även en typ staty av doktorn Anubis(Mumiernas doktor typ)..En liten prynadselefant, en bag in boxvin och jag har säkert missat nått. Men som sagt..det bev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig.

Snacka om att göra reklam för Mcdonald´s!
Egypterna ar väldigt trevliga men snacka om att de gör reklam för Mcdonald´s med sina jävla feta ögonbryn. Haha inget man skulle vilka vakna till hehe.

Jag tror jag är kär!
Egypterna är ju kända för deras servic men gud en bartender på hotellet. nte fan kan man tänka sig att det finns snygga Egypter..Nej inte jag i alla fall. Men han åh vad snygg han var. Haha och jag visste ju inte var jag skulle ta vägen när han kom för att at våran beställning. Men i alla fall så gjorde han en Cocktail till mig och samtidigt hade han skärt ut ett hjärta i apelsin och vridit det runt på glaset. Gud vad charmig han var då. Och han bar a(I must see you again tomorrow)
Men självklart skulle jag ju åka hem. Vilket jävla skit så. Men han bor säkert hemma hos sin mamma och pappa + sina 18 kusiner, 10 brder och systrar och vi ska väl inte tala om hur många fruar han har + mormor och morfar o hela det köret att ta hand om. Så nee det kanske inte skulle bli någon bra framtid mellan oss! Men man kan ju få drömma lite i allafall. Han var ju faktiskt jävligt snygg!

Tebax til vardagen!
Ja nu går allt tillbaka till det vanliga och det är ju inget jag gör glad precis. Det ska bli skönt att komma hem till min lilla lägenhet men ja det har art så himla bra hemma om man säger så. Hade ju sista utekvällen igår och det var faktiskt jätte kul tror jag( eller kanske ska fråga Sofie om vi hade det. Aja, just nu sitter jag fast på tåget och är på väg till Alingsås för att göra ett byte där och ta Sjuhäradsbussen til Borås. Jag ser lite faktiskt fram emot att komma tillbaka till skolbänken, i alla fall att se vad det är för roligheter jag ska lära mig. Men efter första dagen är man ju helt slut i alla fall.

Min lilla älskling
Nått jag kommer sakna så jävla mycket är min lilla gröna älskling(Bilen). Så jävla kul igår jag och Sofie hade jävla rally ner till julö och hem till mig. Poppa musik på högsta volym och bara ösa! Efter att ha parkerat utanför mig kommer polisen och smyger förbi mitt hus. Jag blev så jävla rädd att jag sprang in i trappen och gömde mig medans Sofie parkerade sin bil. Haha, Soifie har polisradio i sin och då hade hpon hört på radion " Nää vi är bara ute och åker".
Hade ni åkt på andra sidan av husen era jävlar så skulle ni ha gjort lite nytta. Men men så kan det gå.

Jag tror faktiskt att jag har skrivit tillräcklgt nu va...Men hade så bra så örs vi väl. Har ingen mobil för tillfället så..Jaaa jag vet jag vet vad du tänker nu. Men jag säger inget! Så är det i all fall nu så ingen kan få tag i mig.
Jo jag ska ta lite kort sen ikväll om jag får igång kameran.den börjad muppa sig igår..och i alla fall ta lite bilder på allt jag har shoppat!

Hej på er!

Nämen det var länge sen!

Hej hej!
Ett snabbt inlägg bara, jag har verkligen inte tid att sitta framför datorn här hemma. Så mycket som händer, som att exempel att jag åker till Egypten inatt! TJOHO VAD ROLIGT!
Blire M som ska skjusa upp och å ska strax hem till henne och sno lite kläder, trots att jag redan har hennes halva garderob i min resväska, hehe!

Ja en annan sak, mamma och jag var ju i Borås igår och då var mamma bara tvungen trots att jag absolut inte ville gå in på Wedins skor. Vet ni vad jag handlade! 10 par skor för 300! Fatta 30 spänn skon! De skulle egentligen kostat typ 3500 haha! Total utförsälning på Wedins och det kallar jag REA!!

Jag trivs så bra här hemma, nästan så jag inte vill åka tillbaka till Borås..Så skönt att ha alla sina vänner om kring sig!
Mm, blir tråkigt att lämna dem här hemma!
Nu har jag i alla fall skrivit nått!
Puss på er allaihoppa!!!

RSS 2.0