Man har bra roligt ibland

Hej!

I Onsdags kom ju Madicken så här är lite bilder från den kvällen, hahaha *LAN*



Sen skulle jag titta på CSI men M´s fötter var i vägen så det var bara att sätta sig i trappan:D



 i torsdags åkte vi till ica maxi, hät kommer lite bilder från den trippen:D






Och i  torsdags pimpla vi ju lite vin och det var mycket trevligt.



Haha jaa...




 Tills jag slår till M..hahahah ..hon fick lite ont



Kvällen slutar i alla fall med att jag Vrickar min fot-j*vel!!!






Den flygande älvan

Det var en gång en liten älva som hette Ingrid, hon bodde på en äng i tulpanlandet med många andra älvor. Alla älvorna hade varsin tulpan som de bodde i, alla förutom drottningen som bodde i en stor vacker ros och hon hade inte bara en, utan i ett stort slott av rosor. Alla älvorna hade det bra på ängen, men Ingrid var inte som alla andra små älvor, hon saknade vingar och fick gå till fots. Ibland kände sig Ingrid lite ensam när dom andra älvorna på ängen flög runt och lekte kurragömma med varandra.

Ingrid hade två trogna vänner, en älva som hette Britta och en flygande björn som hette Ubo, de var hennes bästa vänner. Ingrid och Britta brukade ofta leka tillsammans men det var inte så lätt för Ingrid att ta sig fram.


En dag så hände något fruktansvärt på ängen, när Ingrid vakande på morgonen såg hon hur alla tulpanerna på ängen började vissna. Alla de små älvorna samlades tillsammans och började viska med varandra om vad som hade hänt tulpanerna. Plötsligt började det bli molnigt och svart på himmelen. I fjärran såg man en stor drake som kom flygandes med den elaka häxan på sin rygg. Hon var fruktad av alla och var ingen vidare snäll person. Hon har alltid försökt ta deras drottnings plats, men har aldrig lyckats.

Hon skrattade högt och elakt när hon kom flygandes på draken, hahaha. Alla älvorna på ängen blev jätte rädda och gömde sig i sina tulpaner, alla förutom Ingrid:
- Vad har du här på våran äng att göra, du kommer aldrig lyckas ta vår drottnings tron skrek Ingrid efter den elaka häxan.

Då i samma stund kommer drottningen ut och ser vad som pågår, då berättar den elaka häxan att hon förgiftat hela tulpanlandet.

  • Om du lämnar tronen och gör mig till drottning, så får ni ett botemedel som gör tulpanerna vackra igen, om inte så kommer giftet att försvaga era vingars kraft så att ni inte kan flyga, sa den elaka häxan.

  • Det kommer du aldrig att lyckas med, skrek drottningen.

Då blev den elaka häxan så arg att hon riktade sin trollstav mot drottningen så hon föll medvetslös mot marken. Den elaka häxan tog upp henne på drakryggen och flög skrattandes därifrån.

Alla de små älvorna var rädda och chockade. Vad ska hända nu, finns det någon som kan hjälpa oss?

Det finns bara en sak att göra sa Ingrid, någon av oss måste rädda våran drottning, vi är helt chanslösa utan henne. Alla älvorna backade och kvar stod bara Ingrid och Britta.

  • Men jag kan inte ta mig igen den förbjudna skogen utan vingar. Det går bara inte sa Ingrid till dem andra.

  • Jag hjälper dig, vi gör det här tillsammans sa Britta.

Så tillsammans började de två små älvorna och den flygande björnen Ubo bege sig bort mot den förbjudna skogen.

Väl framme vid öppningen börjar Britta må dåligt och känner hur svag hon börjar bli i sina vingar utav den elaka häxans gift.

Ingrid bestämmer sig att fortsätta ensam och låta Britta gå tillbaka till tulpanlandet.

  • Det finns ingen chans att jag sviker dig säger Britta.

  • Du klarar aldrig av att gå till fots. Jag är van vid det, men det är inte du. Jag och Ubo fortsätter ensamma säger Ingrid.

Britta har inget val utan återvänder till dem andra i tulpanlandet.


Ensam med Ubo står Ingrid vid öppningen och tar första steget in i den förbjudna skogen med Ubo efter sig. Hon kan höra hur någon andas tungt långt där inne i skogen, hon tänker att om hon springer fort så kommer inget att hända. På vägen in i den förbjudna skogen stannar hon och märker att de tunga andetagen kommer närmare, nu kan hon se en stor figur som bara blir större och större ju närmare den kommer, Ubo gömmer sig bakom Ingrid.

Mitt framför henne står nu ett stort, fult troll med en enorm näsa och stora vårtor i hela ansiktet. Ingrid kommer då ihåg pulvret hon fått av drottningen och kastade det i trollets ansikte och sprang det snabbaste hon kunde. Ingrid och Ubo sprang ifrån det läskiga trollet och i mitten av skogen är det helt tyst. För tyst tycker Ubo som flyger upp ovanför träden för att se hur långt det är kvar, men han hinner inte upp förrän en stor flock fladdermöss kommer emot dem. Ubo försöker skydda Ingrid men Ingrid kom då på fladdermössprayen som hon hade köpt i tulpanlandets närbutik, hon tänkte att det kunde vara bra att ha, ICA:s egna förresten. Det var rea, endast 38:90. Hon tog fladdermössprayen och sprutade på fladdermössen som föll sovandes ner på marken. Ingrid och Ubo fortsatte nu sin resa mot den elaka häxans hus. Man kunde nu se sluten av skogen och en liten bit av den elaka häxans hus, men innan hon kunde fortsätta ut ur skogen var hon tvungen att ta sig förbi en stor mur med massor med vassa taggar i. Som tur var hade hon med sig sin ihopfällbara motorsåg, så hon kom lätt igenom muren.


Väl framme vid slottet fick hon syn på drottningen som var fastbunden högst uppe i ett torn som vaktades av den elaka häxans drake. Det skulle inte bli lätt att ta sig förbi den, men Ubo förvirrade draken genom att flygga runt huvudet på den. Nu kunde Ingrid smyga förbi in i tornet och rädda sin drottning.

Tillsammans skulle de återvände till Tulpanlandet där alla små älvor väntade. Efter drottningen och Ingrid kommer Häxan flygandes på sin drake i full fart.

  • Du har väl inte glömt att det är jag som har botemedlet till ditt land sa den elaka häxan skrattande.

  • Nej det har jag inte glömt elaka häxa. Jag har det här i min hand, det du håller i är bara vanligt vatten, sa drottningen.

Den elaka häxan blir så arg att hon tar fram sin trollstav och siktar den mot drottningen, men hon har trollstaven åt fel håll så hon träffar sig själv och förvandlas till en liten mask och draken till en blomma.

Nu kan de återvända i säkerhet till tulpanlandet och behöver aldrig mer oroa sig för den elaka drottningen.

Som tack för Ingrids tapperhet får hon äntligen sina efterlängtade vingar.

Av: M och Sancheez 2007 /Svenska B


Fredrik Reinfeldt i Borås, Slags mål på stan & Köa i en Timma!

Tjohoo.

Okej vi börjar dagen med att berätta att Fredrik Reinfeldt var på högskolan idag. Vi var på väg till  bibban och ser massa folk och poliser och hör att han ska komma. Aja stod precis brevid honom. Häfftigt, om man vet vem han är som då inte min kära kompis Madicken (M) inte vet. Hahah tröga jävel. Aja sen efter skolan är det slagsmål på stan mellan två män.Haha ja denna dag är bra rolig. Klockan 4 blire att möta M på tåget. Efter det ska vi gå och äta på Borås Kebab. Typ alla i Borås nu vet att allt kostar 23 kronor så aja,...det var bara att köa i en timma. I måndags vare helt tomt. Aja, nu sitter jag och M här och målar våra naglar. Har ju fått henne att sluta också=)
Hihi, rolig dag och nu ska vi väl bara mysa och tare lugnt. För imorgon blireee PARTY!!
BIG KISS SANCHEEZ

Oroligt vackert väder på semeldagen

Åh vad härligt väder det är då. Helt underbart att gå med Melissa runt vid vattnet.
Sen kom jag ju att tänka på en sak när jag såg alla cafeér, det är ju fasiken semeldagen idag haha.  Aj ingen smelsa för mig i alla fall. Nu blire skolan! Puss och kram!!!

Nyttigt Sancheez Nyttigt

Jaha då sitter en annan och äter frukost, smörmakaroner men bacon. Ush så gott. Skolan börjar kvart över 1 och ja det är ju bara att att ta sig dit. Vet ni, imorgon kommer M hit. Och jag e jätte glad, för då blire ju ännu roligare att kalasa i helgen. Hoppas bara att hon får tag i en billig sista minuten. Mm, så så e det.

Det är så stökigt hemma hos mig, vissa skulle väl säga att det inte är det. Men jag klarar bara inte av när det finns disk och man inte har ordning i garderoben. För det första ser det illa ut och för det andra hittar man ju inget att sätta på sig.

Min lilla älskling vill verkligen ut nu. Hahah ni har ju sätt så hon blir. Aja, en runda i solen då och njuta av *"värmen".
Cyá! BIG KISS SANCHEEZ

Vet ni=)

haloj!

Vet ni, alla maträtter på Borås Kebab kostar 23 spänn. Så jag och Chesme har gjort en lista på vad vi ska äta varje dag:D
Mån: Kebabtallrik
Tis: Hamburgetallrik
Ons: Pizza
Tors:Kebabrulle
Fre: Kebabtallrik

Så jävla bra, haha. Helgen var helt okej och nu ser jag fram emot torsdag, då blir utgång. Så jävla kul att det är löning och allt. Aja men nu ska jag lägga mig och lösa korsord=)
Min nya grej:P

BIG KISS SANCHEEZ

Supernöjd!

Hej sorry för dålig uppdatering igen, men det var ju så att pappa var här igår och vi höll på hela torsdagen med sängbygget och igår var vi på ikea. Jag är verkligen supernöjd . Jag älskar min nya lägenhet. Det är så mysigt så det inte är sant. Här kommer lite bilder från gårdagen=)


Chesme i min nya säng=)





































Här ser ni min säng och min coola trapp. Så jävla nöjd. Tur att man har en sån duktig pappa=)





































Surprise surprise, min nya bruna lock för er som inte sätt mig.



Jag och  Chesmes kompis tina försöker sätta upp en vajer i taket som rasade ner.



Brudarna brunt posar inför kamern:P

Hola

Jaha, då vare färdig handlat. Pappa och jag kom precis hem från silivan och här har det handlas skivor och långa träbitar=) Jag uppdaterar mer imorgon med förhoppningsvis med lite bilder. Men nu ska vi ut och äta tapas=)
Pussochkraam

Ons

Hello!
Vaknade vid 12 idag och faktiskt inte så trött trots att jag somnade vid hav 6 imorse. Nu har jag städat hela lägenheten och gjort fint tills pappa kommer i eftermiddag=) Men nu ska jag och Chesme bege oss till skolan för att göra veckans läxa. Skriver mer sen. Puss


En Melissa som inte vill vara med på bild






3 timmar senare typ

Det tog mig ungefär 3 timmar att laga all mat och fy faan vad stökigt det är i köket, fast jag städade innan haha. Men fy faan vad duktig jag är då. Nu sitter jag och äter och det är super gott. Hoppas verkligen att någon provar detta=)

Gjorde även egen Tzatziki och guacemale(stavar rätt?) Aja..det tog ju lite tid men man är ju smart om man förbereder såserna innan=) Om man vill kan man ju ha vanlig grönsallad till istället för morotssalladen. Jag tycker inte ens om fetaost men det här var super!

Va

Jaha ännu en superstjärna som blir gravid, denna gång Kate Moss. Dom kanske är precis som oss i alla fall då, Mohaha!

Kate Moss skär ner på festandet och lämnar en klubb i London vid midnatt...

Kolla kulan:P


Upptäck Meze

Var i helvete är mitt presentkort på MakeUpStore!? Kom nyss att tänka på min fina julklapp från min bror som jag måste använda snart. Men var faan kan jag ha lagt det Någonstans. Trots att jag bor i ett min studentrum så tappar jag ändå bort precis allt. Allt man kan tänka sig. Jag har ingen aning om var min dvddosa är så jag kan byta låtar. Jag har absolut ingen aning om var min indianskiva är, heller inte var jag gjort av Melissas tovkniv. Suck, att man orkar med sig själv. Jag borde verkligen  ta och röja här.
Just nu ligger jag och slappar i soffan och ska eller jag tänker i alla fall strax laga mat.
Jag ska laga nått som min syster bjöd mig på. Men det är så stökigt i "köket" och jag orkar bara inte diska! Hörde ni? Jag orkar inte diska, jag brukar ju vara expert på det. Aja, det här är i alla fall det jag ska laga....snart.

Minikebab

Minikebab

Ingredienser

16-20 st
400 g lamm- eller nötfärs
1 vitlöksklyfta
1 tsk salt
1/2 tsk sambal oelek
1 tsk mald spiskummin
1 tsk gurkmeja
1 dl Kelda lagalätt
smör

Gör så här

Blanda färs, pressad vitlök, salt, sambal oelek, spiskummin, gurkmeja och gräddmjölk till en jämn smet. Forma färsen till små, avlånga bullar. Stek dem i smör i en stekpanna ca 5 min.

Morotssallad med Apetinost

Morotssallad med Apetinaost

Ingredienser

kg
4 - 5 morötter, ca 500 g
1 gul lök
1 tsk senapsfrön
2 msk smör
1/2 msk riven färsk ingefära
1 tsk salt
1/2 dl grovhackad persilja
150 g Apetina

Gör så här

Skala morötterna och löken. Skär i skivor. Fräs senapsfrön i smör i en stor stekpanna. Lägg i morötterna, fräs ca 5 min. Rör om då och då. Lägg i löken, låt fräsa med på slutet. Smaksätt med ingefära, salt och persilja. Smula över osten.


Serveras i Pitabröd (Nyttig kebab med bröd)


Hungrig?

OJ vad tiden går fort när man har roligt, jag känner knappt igen mig själv. Fast än jag har hårddisken proppfull med filmer och gossip avsnitt så sitter jag här på mitt feta arsle och löser korsord. Jag börjar väl bli vuxen helt enkelt...Mohahaha!
Nej klockan är mycket och kom nyss på mig själv att det ända jag har ätit idag är en macka och smakprov på ica. Och jag var inte ens hungrig men gjorde mig ändå lite kötsoppa. Annars vet jag att när jag vaknar imorgon kommer min mage skrika efter mat.
Men nog om det nu, jag måste ju i alla fall försöka sova, tss!

Big Kiss Sancheez



Galen eftermiddag på Ica Maxi!!

Ja var faan är kameran när man behöver den. Men inte tror man väl att det finns nått att fota när man ska åka till Ica stor Maxi! En galen eftermiddag med Chesme i alla fall. Kollade faktiskt posten idag som jag aldrig gör för att det bara ligger massa reklam där men titta vad jag fann mellan öb och nettoreklamen! Jo jajjemän!!! Ett brev från försäkringskassan som jag väntat länge på. Äntligen har jag fått mitt bostadsbidrag=) Så som jag sa, shopping blev det i alla fall.
Tror personalen på Ica blev lite irriterade på oss, haha. Frågade typ efter vart allt låg typ 10 ggr tror jag och samma personer hela tiden. Ja men så e det ju när man är ung och inte är van att storhandla. Men vem faan vet vad spiskummi är för nått. En krydda i alla fall. Chesme var mycket till hjälp..men efter sisodär 45 minuter märkte jag att jag blev övertrött och började springa runt och leka med vagnen, haha!
Aja, imorgon bitti har jag studiebesök som jag troligen inte kommer att gå på eftersom jag inte har en aning om vart det ligger "nån stans mot gbg". Jaha där???
Nej skit i det, tar sovmorgon istället, men det är synd för studiebesök är faktiskt roligt och lärorikt!
Madicken skickade nyss över våran saga som vi skrev i 2:an. Lägger in den efter:P

Nu måste jag ut med Melissa som står och råglor på mig. Hade så bra!! Kramis

Mina nya Björn Borg

Hittade kameran så jag passade på att fota mina nyaskor. Köpte dom på DNA, jag älskar dom och de kommer vara perfekta så fort våren kommer=)


Söndag

Som vanligt är gillar jag absolut inte söndagar, dom är så långtråkiga. Kom nyss in från en lång promenad med Melissa. Idag tänkte jag ägna mig åt att fixa lite här hemma. Det är ju inte så stökigt men tänkte sortera mellan alla papper och så.
Imorgon är det back to skolbänken och det ska bli skönt att få in rutinerna igen men det är väl andrig roligt att behöva gå upp på morgonen.
Just det..började ju kolla på tredje filmen av Mumien igår. Men jag stängde av efter 10 minuter. För det första handlar den inte om Egypten och för den andra är det ju inte ens samma skådespelare. Nej då vill jag inte se den.

Jag vill ha vår nu, jag är så trött på det här kalla vädret. Jag spyr på att se snön och mina vinterjackor i garderoben. Vill bara använda min skinnjacka=) Jaja det är ju mindre än en halv månad kvar tills det blir Mars i alla fall. Längtar!


C yá!


"" Bira bira bira, Bäsh Bäsh Bäch!!! ""

Jag tog mig tillfället att gå ut sista rundan med Melissa, men det visade sig inte vara någon bra idé vid den här tiden. Fy faaan vad folk det är ute asså. Blev nästan rädd när ett gäng kom och skrek vid oss "bira bira bira bäsh bäsh bäsh". Melissa blev i alla fall rädd. Var man än kollade var det folk. Inte visste jag att det gick ut så mycket folk idag. Trodde att man antingen tog det lugnt med sin kära elle bara vra lixom. Men nej ut och röja Borås är vad man gör här. Men jag är änså superglad över att vara hemma=) Jag och Melissa har det supermysigt. Trots att klockan är mycket så har vi inte krypt ner i sängen än. Jag har tänt ljus o just nu delar vi på ett paket kakor. Vet inte om det är så bra för henne men några kn väl inte skada heller.
Klarade precis av första filmen från Mumien serien, så har bara återkomsten kvar och den sista kom ut förra året. De två första har jag ju redan sätt. Men man glömmer bort så lätt så det är lika spännande varje gång. Den sista har jag inte sätt men jag lovar att berätta om den när jag sätt den. Men back to MOvietime!! BIG KISS SANCHEEZ


Dance


21:55

Kollade nyss på en film "Another Cinderella Story" och den var faktiskt helt okej. Dock tappade hon ingen sko eller en mobiltelefon denna gång utan en I-pod. Haha så töntigt. Men i alla fall Selena Gomez spelade huvudrollen. Hon är bara 92:a men jag tycker hon är super söt.



Alla Hjärtans Dag

Ush vad jag hatar den här dagen. En tripp på stan med Chesme och denna dag var förstörd. Vart man än kollade kommer det folk med blommor i handen. Folket rusar runt på stan för att i sista minuten hitta någon present. Så orättvist det kan vara. Igentligen borde man ju göra sig iordning och gå ut ikväll men nej. Jag tänker sitta här hemma framför datorn och ja..

Men jag köpte i alla fall ett par Björn Borg klackskor på stan idag. Som plåster på såren. Så så var det med det. Just nu håller jag på och lagar mat så har inte tid att sitta här just nu. Men bloggar väl igen sen, som sagt det är ju vad jag kommer att göra idag. Sitta vid datorn.

Men resten av alla där ute..ha en bra alla härtans dag!! Kram


Fusk

Kikade nyss in på Veckorevyn och fick se massa bilder från förhandsvisningen av Marley Och Jag..Fusk!
Jag vill också se den filmen ju.
Men jag får väl nöja mig med att kolla på nån film på datorn som jag laddat ner tyvärr.
Två minuter kvar tills klockan blir 12. Börjar alla hjärtans dag redan då eller. Jag fattar inte varför jag tar det så seriöst. Det är ju bara en vanlig dag lixom.
Hade jag någon att fira den med hade jag önskat att få den största Miranda nallen för 2000:- eller vad den nu kostar.
10 röda rosor och en romantisk middad någon stans. Men som sagt jag kommer fira dagen ensam hemma.
Jag och Melissa får väl köpa oss en ask med gelehjärtan och mumsa på.

Härligt

Åh vad det är härligt att vara hemma! Just nu ligger jag i soffan och betar av avsnitt av Prison Break och äter faktiskt lite godis men det är inte mycket..hehe. Ikväll kommer Chesme hem men det blir ganska sent så blir väl att ligga i soffan nästan hela kvällen. Vaknade klockan 3 idag och ush vad hämskt..Jag som skulle städa och ut och cykla idag. Det är mycket som inte blir som man tänkt det. Aja, skönt att vara hemma i alla fall. På Torsdag kommer min pappa hit och det ska bli så skönt, varför jo för då kommer han äntligen med min säng:D:D Jippi, då ska han bygga en loft säng till mig och visst kommer det att bli trångt men det skiter jag i. För en månad till på den här soffan och jag kommer ha rygg problem resten av mitt liv. Han ska också få sätta upp lite hyllor och så..skönt att få bort alla korgar och så från golvet.


Imorgon är det alla hjärtans dag och det ser jag ju inte fram emot. Hur kul äre med alla hjärtans dag när man inte har någon att fira den med. Bara en ständig påminnelse om hur synd det är om en. Men nej varför tänka så. Jag är singel och lycklig och ägnar mig åt saker som betyder nått i mitt liv. Hm ska sluta ljuga nu. Klart man vill ha en date på alla hjärtans dag..hm...


Aja back to Prison Break. Hörs senare!

BIG KISS SANCHEEZ!!!

Lite Häfftiga loftsängar, sån vill jag ha=)





Varför vara ute och leka i snön när man kan ligga inne framför datorn?

Hej på er. Jag märker verkligen att mitt besöksantal bara sjunker och sjunker men jag har ingen annan att skylla än mig själv. Men jag är helt enkelt trött på att sitta vid datorn. Eller inte vid datorn för det gör jag ju nästan 24h men jag e inte inne på internet. Aja jag ska försöka skriva lite oftare.

Just nu är jag i Katrineholm och har vart här sen i Ondags förra veckan. Men jag ska äntligen få åka hem imorgon. Inte för att det är nått fel på Katrineholm men jag vill bara hem till mina saker. Borta bra men hemma bäst som man brukar säga. Och jag känner faktiskt inte att Katrineholm är mitt hem längre, nee. Aja i alla fall..tills i söndags bodde jag hemma hos Madicken och vi hade skit kul var ute typ varje dag och härjade. Men efter 4 nätter på hennes madrass så längtade jag efter en riktig säng, hehe.
AJa nog om det...
Jag tog mig friheten att kolla på Twilight här om dagen och inte bara en gång utan 3 ggr i rad. Haha fy faan vilken bra film asså. Jag har inte vågat sätt den innan för jag trodde den var läskig men det var den ju absolut inte. Nej snacka om 10/10 smultron.




En annan film som sög tyckte jag var Transporter 3. Den hade ju sina stunder som vilken annan film som helst då det var lite bra och spännande men nee den sög totalt.
Just nu sitter jag och laddar ner massor med filmer. Jag kommer ju ha åh göra när jag kommer hem..haha men jag får ju inte glömma bort att plugga också:P Ne men nu när VÄNNER e slut måste jag ju ha någonting att titta på. Jag kan ju inte titta på tv, nej det går ju inte.
Ja haha, jag kollade äntligen på Björn Gustafssons film igår vad heter den nu ...Ett livsverk. Jag har hog inte skrattat så mycket sen aa kan inte komma ihåg. Eller jo faktiskt skrattade ganska mycket i fredags hemma hos Madicken när hon fick sin skrattattack! Haha...jaa så det e. Men nu ska jag bege mig till Willys och köpa hårfärg. Ni skulle se hur jag ser ut i
håret nu asså...

Hm

Åh Beslutsångest... Åka eller inte åka det är frågan...


måndag

Ny vecka, nya tag. Måndag och gud vad trött man är. Kom hem från en runda shopping med Chesme. Man kan ju inte sluta handla när det är rea. Men idag handlade jag faktiskt ingenting förutom mat och sånt. Duktig, men det måste jag vara nu när ska börja bli duktig. Ringde syster idag och fick ett recept på lammfärsbullar i pitabröd. Så det var bara ut och handla.
Helgen var rolig men så onyttig. Blev ju allt från Mcdonal´s till Chesmes egenbakade tårta. Det var trevligt på festen men måste ta det lugnt nästa helg. Man förstör ju hela dagen efter.
Nästa vecka är det lov och jag kommer vara totat mobbad, jag skulle ju kunna ta att åka hem men känner inte för det heller, så jobbigt att åka tåg.
nu blire vänner.
BIG KISS SANCHEEZ

RSS 2.0