Kan man ha så roligt.....

Hej Bloggen!!


Nu är det äntligen måndag vilket betyder att jag och Madicken tar tåget ner till Borås. Nollningen har börjat idag och det betyder fest fest och fest haha!!
Det ska bli riktigt roligt med andra ord.
Något som har vart roligt det var i fredags. Började kvällen hemma hos madicken och det var så jävla roligt. Efter det tog vi en sväng på stan där man mötte på barkan som senare hade efterfest. Jag är absolut ingen efter-fest människa. Dom efterfester som jag vart på tidigare har vart så trista men inte denna. Högsta volym och alla var så jävla taggade. Vi dansade drack till klockan halv 6 på morgonen. Då kommer polisen och ber oss sänka haha!!
Så jävla klockren kväll men kvällen var inte slut än. Nej nej, då beger sig jag och Madicken hem med 2 killkompisar och fortsatte festa till halv 10. Kollade bland annat på "den modiga lilla brödrosten". Kvällen var perfekt och vad avslutar inte en kväll bättre än lite mys=)

Ska umgås lite med min mor nu innan hos skjusar hem mig till M.Tåget går vid 1 så är nere i Borås vid 4!!
ha en kanon bra vecka, för det ska jag ha..hihii!!

PUSS UPP!!

Fort. Inneboende hos M

Hej hej!!

Nu har man vart inneboende hos Madicken i över en vecka och man börjar känna sig ganska hemma. Igår lånade vi brors bil och åkte till Norrköping för lite shopping. Handlade bara en klänning från New Yorker. Hade ju inte planerat att stanna i Katrineholm så här jäkla länge, så hade ju inga shoppingskor med mig hit. Tänker inte shoppa i converse, asjobbiga att ta av och på. Så det blev att ha på sig M´s foppatofflor.
Chesme höll en lång diskusion med mig hur mycket hon hatar folk som har foppa på sig på stan haha. Här ser du det dokumenterat. Det var inte bara praktiskt utan också väldigt skönt haha!!



På måndag blir det att åka tillbaka till Borås för att vara med på nollningen. Antingen som fadder eller som nolla. Hade så jävla kul förra året att man bara måste vara med igen. Utbildning är imorgon för alla faddrar men jag kommer ju inte vara i Borås då så kanske inte får vara med. Chesme och Anna ska i alla fall vara där så gör säkert inget om jag hoppar in. Tar med mig Madicken ner också så det ska bli jävligt roligt. Ikäll blir det utgång här i Katrineholm och imorgon är vi bjudna på 20 årskalas. Så med andra ord blir det ugång imorgon också! Håll i pengarna säger mamma. Men jag ser inget vettigare att lägga pengarna på än att avsluta sommaren men vänner och ett vinglas i handen. Nej, nu njuter jag av livet innan allt plugg börjar igen!!

Ha en bra helg alla och Puss upp!!



Här ser vi vad Madicken gör just i denna stund. Njuter av ett skumbad haha!!!

En helt vanlig måndag hos M

Nej men varför inte bygga en kojja om man har tråkigt en måndag kväll. Det var vad jag och Madicken gjorde ikväll. Sen kom också Sofie och hjälpte till.
Sen satte vi oss och berättade spökhistorier. Vissa lite bättre än andra. Men lite rädd blev man=)
Nu sitter jag här i kojan och ska strax tvätta håret, vi har tagit hit mors fotbad så vi ska ha värsta fotvården här ikväll + håripackning och ansiksmask. Det är väl ganska normalt vid halv 1 haha...
Här kommer lite bilder från vårat kojbyggande:D



Här kom Sofie och hjälpte te. Det gick förvånansvärt bra:D



YEEAH!!!


Bad Hair Day

Hej hej, Sitter hemma hos mamma och tar det lugnt. Är skönt att komma tillbaka till Katrineholm och hälsa på sina vänner. Har sovit hos Madicken nu 2 nätter och man har det aldrig roligare. Där sitter vi med varsin dator, massa onyttigt och massa bra filmer.
Trots att min hårddisk är paj ska min snälla mamma köpa mig en ny=) Så ska iväg till OnOff nu och köpa mig en...en rosa kanske;)




Data nördarna;)



Kedjeröka på M´s balle;) kolla in min nya hårfärg. Svart va;)



Madicken har en "Bad Hair Day"

Ja allt är åt helvete

Hallå i stugan, inte nog med att min hårddisk har gått sönder har också mitt internet slutat att fungera. Och att det inte vore nog med det klippte en frisör sönder min lugg igår. Allt är rent åt helvete med andra ord!
Tänkte bara dela med mig det till resten av er där ute.

Just nu sitter jag i skolan, eftersom att jag inte kan sitta hemma vid min dator. Passar på att ladda lite också från skolan. Laddade nyss ner en långfilm på 4 minuter haha. Och där sitter jag hemma och det tar ett helt dygn för att ladda ett avnsitt av one tree hill;P

Mitt brorsdotter ska döpas på lördag så ska väl ta mig hemåt till katrineholm snart. Kanske blir ikväll eller imorgon..vi får se.
Annars är det ganska ensamt här i regniga Borås. Chesme ligger nere i Turkiet och steker och andra stumpan Sofia är någon annanstans.
Träffade ialla fall Ivan och Aron igår, vi satte oss på lilla krogen för att ta en öl.

Ska passa på att plugga lite nu när jag är här. PUSS UPP!

En fantastisk dag

Idag är en bra dag, jag har slutat jobba på hotellet för den här sommaren och idag ska jag tillbringa dagen att göra saker som jag inte har hinnit med. Jag har duschat och gjort mig iordning och ska ta mig ner på stan och kolla lite. Har ett leende på läpparna och det känns verkligen som en bra dag.
Trodde att jag skulle tillbringa dagen själv, men chesme ringde nyss och sa att hon hade slutat så fick lite sällskap. Nu planerade vi att vi ska gå till LB=) Kan ju inte missa deras HappyHour idag=) Måste käka lite lunch idag också, får se vart det blir.

Tog också tag att ringa till Knalleköket idag där jag kollade när jag hämta min lön. Är verkligen skönt att bli av med saker som ligger där bak och vet måste göra.
Imorgon blir det at besöka djurparken, hade ju planerat liseberg men blev inte av:/
Nu kommer stumpan snart så måste packa väskan! Puss på er och ha en fantastisk fin dag=)



Helvete vilken natt!!

Jag står inte ut. Min hund tror att hon har fått valpar och är helt bestatt av svå leksaker som är en blanning mellan en gris och en björn. Hon har ylat och gnällt hela natten och jag låg vaken mellan klockan halv 4 och halv 7. Jag fösökte med allt, papper i öronen och kudden över mig men helvete vilken natt. Ringde nyss till mamma och hon ska ringa en hundpsykolog och berätta så får vi se vad vi ska göra...Har ju ett jobb att sköta.
På tal om jobb har jag bara 3 dagar kvar av mitt sommarjobb=) Woohoo!!
På onsdag tror jag att det liseberg, äntligen säg. Så som jag har tjatat om det. Men är lite rädd att jag mest kommer att sitta på en bänk och vänta. Sist jag var på grönan började jag ju gråta i slänggungorna haha. Jag skrek så mycket att de fick stänga av den i förtid;)

Nu ska jag njuta av min frukost och göra mig iordning. Puss på er, och ha en fantastisk dag!

RSS 2.0