Monday

Måndag och jag har haft fullt upp precis hela helgen. Började ju torsdagen med tjejerna på x&y, sen på fredagen var det marknad, kvällen blev det grand och lördagen tillbringade jag i Göteborg, och sen fest i Borås på kvällen. Så ni kan ju förstå att jag inte fått en lugn stund!

Igår gick jag till hemmakväll som har utförsäljning på filmer, 5 för hundra. Men självklart var det en som inte fungerade. Så var där idag, men kommer ta en evighet att leta igenom 4 stora lådor hehe!
Nu sitter jag i skolan och ska cadda lite. Är så trött så det finns inte. Skulle behöva lite coffein!

På fredag kommer min älskade mamma hit och det ska bli superkul. Inte bara det att hon har massa roligt hem från thailand utan också att hon kommer själv.

Nu måste jag börja mitt arbete, ska nämligen vara inne den här veckan! Ha en bra dag alla!

Kram Sancheez


Äntligen Tordag

Kom nyss från tandläkaren, hade en grop i en tand som jag inte kunde ge fan i, tungan var där och pillade hela tiden hehe! Så var jätte skönt att få igen den! Ska snart ta mig till bolaget för att köpa lite vin till kvällen! Ska ut med Sofia stumpan och Ivan. Studentpuben imorgon så vet inte hur mycket folk det blir men en jag ska i alla fall gå och köpa cosmopolitan:D
Har ingen aning vad jag ska ha på mig ikväll så jag tänkte kika in på h&m en snabbis:D
Platttången är ju sönder, så sofia ska ta med sin. Imorgon är det höstmarknad här i borås, förra året hade de jätte bra erbjudanden på plattånger så ska se om jag hittar någon! Annars är det ju mycket annat roligt man kan hitta! Tur att man har gott om pengar alla fall, då jag har kvar en del sen förre månaden och nya pengar kommer imorrgon! Wooho!
Nu måste jag rusa iväg! Hörs sen! PussUpp!!!

BIG KISS SANCHEEZ

Sancheez inne och ute lista


Inne:

*Plugga - Det är inne att plugga och det är överdrivet mycket folk i år som gör det. Tummen upp för er!

*fanta lemon - En comeback som jag i alla fall älskar

*spraydate.se - Hitta någan att mysa med i höst.

*Lårhöga stövlar - Något som alla kommer ha nu i höst

*FarmVille - Beroendeframkallande!

*New Moon - Kommer snart på bio

Ute:

* Blondinbella - Rekommenderar http://Fokis.se istället

* Kändisjungeln - Tycker inte om programmet! Tur att det är slut snart

* Mobila bredband - Har sagt upp mitt! Efter att ha laddat ner en film skickar de sms och säger att jag uppnått min hastighet, så ute!

* Sms - Sjukt irriterande när folk blippar med mobilen hela tiden. Ska sms när du är ensam och inte med dina vänner! Är det viktigt, ja men ring då.


Onsdag

Hej! Försöker verkligen gå upp tidigare och tidigare varje dag och det är jobbigt. Var lika dant natt, kunde verkligen inte sova. Skitjobbigt med andra ord. Får väl tvinga upp mig själv klockan 7 imorgon bitti eller nått så jag någongång ska kunna vända tillbaka på dygnet.

Idag är det Marknadsföring på schemat och det ser jag faktiskt inte fram emot. Aså tycker ju att ämnet är kul och så men inte riktigt lika kul att bara sitta och lyssna i 3 timmar. Våran lärare har en förmåga att bara prata och prata. Man hinner klappt med att anteckna.
Igår var jag förbi stadsbiblioteket för att låna "Så länge vi båda andas". Den har ju inte kommit ut i pocket än och har inte lust att köpa den i vanlig bokform när alla andra är i pocket. Är skriven på plats nr 9. Men dom har ju 10 böcker så dröjor nog mellan 2 till 4 veckor innan jag får den! Det kan jag stå ut med. Vad händer annars då, ja inte mycket. Livet går sagta som vanligt och träden börjar bli gula. Ligger fullt med fallande löv i parken där jag och Melissa brukar gå=)

Jo, dagens händelse:

Blev 700 kronor fattigare idag, då min platttång har gått sönder! Wohoo vad roligt!! Blir väl at köpa en likadan, en gama!


Så vackert hår

Jaha då har man nyss tittat på idol och det är en tjej som har så otroligt snyggt hår. Är så himla avunsjuk och önskar verkligen att jag kunde ha sånt fint hår. Nej jag tycker faktiskt inte om mitt hår alls, det är stripigt och håller sig inte om jag gjort något med det. Men jag ska sluta klaga, det finns folk som har det värre! Snodde den här bilden fårn tv4.se och ni kan väl förstå vem jag pratar om=)

8 av de 56 som har kommit till slutauditions moment 2. Foto: TV4


Uggs!

Hej, kikade runt lite efter uggs på internet och självklart hamnade jag http://www.uggaustralia.com hemsida. Jag valde ut lite saker som lockade mig, men faan vad dyrt det är. Men ett par ska jag i alla fall ha i höst=) Finns inget mysigare än att gå runt i ett par uggs när höst blir vinter. Frågan är bara om jag ska ha ett par låga eller ett par höga? Vad skulle ni välja?


Trött, aha!

Tjena, snart på väg att dra mig till skolan men tänkte bara skriva några rader först=) Hade jätte svårt att sova inatt. Gick väl och la mig runt halv 2 och vid 3 hade jag fortfarande inte somnat. Gick ner och drack lite vatten och satte på en tecknad film som jag senare somnade till. Vilket betyder att jag är väldigt trött idag.

Väntar fortfarande på att min mamma ska ringa, hon kom ju hem från Thailand i söndags och hon har inte hört av sig än. Man blir ju orolig att det har hänt någonting lixom. Aja, måste dra nu=)
Ha en bra dag=)

Puss!!


Det blev lite fel;)

Gokväll=) Kom nyss hem från en lång promenix med Chesme. Ville skulle gå på en lägenhetsvisning i norrby och jag har hört att det är ett getto men fy faan säger jag bara haha. Lägenheten var i alla fall inget att ha och vi gick ner till sjön för att titta på svarta svanar. Det finns otroligt många sjöar här i Borås och det var ett jätte fint område vi gick i, men vi missuppfattade varandra när jag sa att vi skulle gå runt sjön och vi hamnade helt fel. Blev en riktigt lång promenad med andra ord. Gick förbi biografen ihop om att det gick någon bra film till kvällen men det gjorde det inte, gick istället till ica och köpte lite mat och nu ska jag bara mysa framför tv=)

Ha en bra kväll!!

BIG KISS SANCHEEZ


TIPS!

Hej, tänkte bara tipsa om en fundation jag köpa här om dagen. Gick in på H&M som har rellativt låga priser. Men som fattig student så har man inte alltid råd med det bästa. Det var då jag fick se MAYBELLINE´s nya fundation och den kostade bara 84;50. Den var superbra för att vara så himla billig! Så har ni dåligt med cash i plånboken rekommenderar jag verkligen att ni köper den här.

 


Ny vecka

Själv har man precis vaknat och det känns inte allt för bra. Jag vet inte vad det är med mig. Jag är skit trött och känns som jag aldrig skulle vilja stiga upp ur sängen. Men pga av att man har en liten hund vid namn Melissa som skäller på mig är det ju bara att gå upp.

Vad har jag gjort i helgen då? Jag har läst bok, 3 boken av Twilightserien - Ljudet av ditt hjärta.
Jag är verkligen ingen bokmänniska och jag har rent ut sagt under mina år hittills hatat att läsa böcker. Men det är något med dom här böckerna och jag vet inte vad det är. Kommer nog vänta med att köpa 4 boken, kommer inte få något gjort i skolan annars.

Tittade igenom sommarens bilder igår också och hittade den här bilden från när jag, Ivan och Sofia var i djurparken i sommras=) Självklart skulle jag in bland alla små barn och klappa djuren haha.





Måste skynda mig att göra mig iordning nu, skolan väntar och har inte ätit något än. Hörs sen!

BIG KISS SANCHEEZ


Wohoo Sunday!!

Är inte söndagen den tråkigaste dagen i veckan, det tycker nog inte bara jag. Jag känner så för att jag vet att jag måste gå till skolan imorgon. Just nu sitter jag i biblioteket och håller på med ett dataämne som innebär att skissa och göra 3D modeller=) Ganska kul faktiskt.

Det var ju så här att jag tappade min mobil när vi var ute i torsdags, och en kille som pratade engelska hittade den så var nyss ute och mötte honom. Ja typiskt mig att göra så men vad ska man göra. Tur att det finns ärliga människor där ute=) Jag menar jag skulle nog aldrig ha åkt buss in till stan för att lämna tillbaka en mobil. Nej jag skulle nog ha ringt till Kina och fråga hur dom mår=) Haha men jag är ju som jag är.

Det är så skönt att sitta vid skolans dator. Är så trött på min bärbara. Saknar mitt gamla rum på Gersnäsgatan hemma i Katrineholm, då jag inget hellre ville än att flytta hem ifrån. Men det var så skönt att sitta vid den datorn, ha snabbt bredband och en mamma som lagar mat. Man uppskattar inte sånt fören man verkligen inte kan återvända till den tiden. Allt mamma ville var att jag skulle diska efter mig och städa mitt rum men ändå blev vi osams hela tiden=)

Aja, nu är man ju fri i alla fall och det finns ju så mycket annat man verkligen kan göra.
Som att ligga uppe och kolla på film hela natten, inte diska på dagar (det klarar ju dock inte jag av eftersom att jag diskar minsta lilla sked jag har använt på direkten) eller äta snabbmat varje dag.
Aja, jag hittade en bild på min kamera som jag tog en kväll när vi var ute när M var här och hälsade på. Jag hade glömt mitt legg så jag gick hem för att hämta det och då orkade jag inte gå tillbaka till dem andra så jag började städa istället=) (Ja typiskt mig)
Jag började med min garderob och och det visar sig att jag har 40 st par skor. Det är säkert ingenting mot vad andra har men det är ganska roligt att ställa upp dom så här efter varandra och se det med egna ögon haha!!



Nu måste jag fortsätta plugga men ha en trevlig Söndag, Puss upp!

BIG KISS SANCHEEZ!


Lördag och visst är det härligt

Hej på er, Lördag.. Härligt tycker jag i alla fall. Kom nyss hem från ica där jag har handlat lita mat. På menyn idag står det vitlöksmarinerad fläskfile med tzatsiki och sallad/ris. Har inte bestämt mig. Har handlat chips till ikväll så antagligen blir det sallad haha=)
Varute med tjejerna i torsdags så tänkte lägga upp lite bilder från kvällen. När man förfestar med tjejerna rinner tiden iväg. Det är inte som om man är på en stor fest eller nått då tycker jag tiden går relativt sagta. Så man känner sig ganska stressad haha!! Med andra ord man dricker kanske mer än man behöver innan krogen=) Speciellt om det är tordag och man ska köpa billiga drinkar på X&Y=)


Jag och Chesme!!


Jag finner ingen förklaring=)



Anna, Chesme, Sofie & Melissa


Nu måste jag fortsätta i köket, men ha en fantstisk lördag!!
PUSS UPP PÅ ER!

BIG KISS SANCHEEZ


Jag bara läser och läser och kan inte sluta

Klockan är 3 och jag sitter och har lektion. Det känns totalt onödigt att vara här eftersom vi inte gör ett skit. Läraren har rast och han tar typ en halvtimma rast och annars går han bara runt och hälper alla som har fastnat. Dumt att gå vidare och låta alla andra gå tidigare som hänger med och de som inte fattar får stanna kvar.

Inatt satt jag upp till klockan 6 imorse och läste uppföljaren till Twilight. Böckerna är så otroligt bra att jag kommer läsa ut hela serien på mindre än en vecka. Läste någonstans att New Moon skulle ha biopremiär i november. Då ska jag har bästa platserna på premiären=)

Ok, tillbaka till lektionen! PUSS PÅ ER!!

SÅ JÄVLA ARG!!

Hela min kväll är totalt förstörd!!!
Jag lämnade in ett par och inte vilket par som helst, mina absolut favoritskor på omklackning och jag hann inte hämta dom igår så gick dit nu på förmiddan och det visar sig att det är stängt. Jag ville hämta dom igår men nej nej, Chesme var 100 på att dom hade öppet idag. Jag är så jävla förbannad så det finns inte! Vill bara slå sönder någonting!
Ska möta Sofia om en stund och då ska vi gå och sola. Sen är det väl bara att göra sig iordning.
Får väl ta och blåsa håret eller nått så länge!!

PUSS NER!!!


Normalt=)

Hej alla glada, Tro det eller ej men det är fredagkväll!!! Och det betyder i alla fall för mig att bara ta det lugnt och vara hemma och ha det bra! Skulle leta i skafferiet vad jag hade för gott och det slutade med att göra rent och kassta massa saker och nu håller jag på och gör rent bakom micron. Fan vad skit jag har där bakom. Allt från hundgodis till hårnålar. Ska ta och storstäda men inte lägenheten bara alla skymda utrymmen=)
Sitter och kolla på idol nu men Årets idoler är i alla fall de där 2 teaterkillarna som lurade juryn i onsdags=)

Imorgon ska våran kära klasskompis Ivan ha sin födelsedagsfest så imorgon blire röj på högsta nivå + att X&Y öppnar igen. Faan vad folk det kommer vara ute. Kommer inte komma fram någon stans. Blir i alla fall att gå ut tidigt för att slippa stå i kö en timma som hände förra året. Kom dit klockan 12 och blev insläppta vid 1 tiden. Då känns det ju inte ens värt att gå in. Aja tillbaka till städningen och idol!! ha en super bra fredag alla!!!
PUSS UPP!!!


Dags för ett inlägg kanske=)

Hejsan, nu var det ett bra tag sen och det är fkt inte så konstigt. Har tillbringat 3 intensiva veckor med Madicken och vi har haft fullt upp. Jag bodde hemma hos henne ju och sen var hon här i 1,5 vecka. Det har vart skitkul och vi har gjort mycket roligheter. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja och berätta så jag struntar i de. Bilder finns från och med i dag uppe på FaceBook.

Imorgon är det sista dagen på Introduktionen och då åker alla ut till Almenäs för att leka och ha roligt men jag, Sofia och Chesme tar en roadtrip till Ullared istället. Har inte så mycket pengar att göra av med men nått kan man väl köpa i alla fall=)
Sen imorgon kväll blir det utgång och det är sista gången nu på länge. Ialla fall tills X&Y öppnar igen hahah! De har ju haft sommarstängt.

Aja nu måste jag lägga mig, Sofiastumpan kommer vid 10 och om jag känner Chesme rätt kommer hon komma och dra upp mig långt innan de. Godnatt!





RSS 2.0